VigRx Plus In-Depth Review – 2017 Best Male Enhancement Product

Home » Review » Vigrx » VigRx Plus In-Depth Review – 2017 Best Male Enhancement Product

Last Updated on

Winkelen voor mannelijke verbeteringen kan heel ontmoedigend zijn. Welke werken? Welke niet? Hoe kun je misschien weet?

De VigRX Plus Effect

vigrx_plus

Ten eerste, als het kopen van een voedingssupplement, met inbegrip van mannelijke seksuele prestaties te verbeteren, het is altijd belangrijk om hype te scheiden van de werkelijkheid. En hoe doe je dat?

Koude. Hard. Wetenschappelijk. Literatuur.

Ja, dat klopt: Zorgvuldig uitgevoerde studies met representatieve volwassen deelnemers.

Het is cruciaal dat de ingrediënten van een supplement (of het product zelf) hebben verifieerbare wetenschappelijke, gecontroleerde studie van gegevens dat product claims ondersteunen. In dit geval, mannen seksuele prestaties.

Hoewel het niet deze rapporten houding naar andere enhancement supplementen bash die er zijn, VigRX Plus’ gecontroleerde studie bij de mens en verwante wetenschap spreekt voor zich.

Met jaar op de markt, VigRX Plus is een van de best verkopende mannelijke viriliteit aanvulling bestaat uit een mix van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

Wat zit er in VigRX Plus? De VigRx Plus Belangrijkste ingrediënten

Hier zijn de ingrediënten die in VigRX Plus (botanische namen):

Gebruikt deel: aantal per capsule (mg)

Panax ginseng Root – 100
Serenoa repens Berry – 100
Crategus rivularis Berry – 100
Ginkgo Biloba Leaf – 100
Damiana Leaf – 100
Tribulus terrestris Vine – 075
Erythroxylum catuaba Bark – 050
Ptychopetalum olacoides Bark – 050
Cuscuta chinensis Seed – 025
Epimedium sagittatum Leaf – 015
Bioperine (uittreksel uit piper nigrum fruit) – 005

Totaal bedrag: 720 mg

Nu we hebben vastgesteld wat er in zit, gaan we diep duik zwaar in wat VigRX Plus eigenlijk doet. Geen hype of hocus pocus. Net gedocumenteerde studie gegevens. Laten we dit doen.

Hoe werkt VigRX Plus werken?

how-does-vigrx-plus-pillen-werk

Klinische studies hebben aangetoond dat het product niet alleen uw penis te vergroten, maar is ook effectief tegen erectiestoornissen. Veel klanten voelen zich door het gebruik VigRX Plus pillen sterker en langer durende erecties tijdens de geslachtsgemeenschap. Evenzo kan het seksueel genot te verhogen en het aantal orgasmes verhoogd.

klik hier om VigRX Plus bestellen via de officiële website »

De kracht van IIEF

IIEF – wat de heck is dat? Goede vraag. IIEF staat voor “ International Index van de erectiele functie .” Het is een wetenschappelijk zelf-gerapporteerde instrument voor het meten van de belangrijkste prestatie-indicatoren met betrekking tot dingen wij mannen zijn geïnteresseerd in als het gaat om seksuele prestaties. Technisch gezien is IIEF waargenomen bij het meten van de volgende gebieden:

 1. erectiele functie
 2. Sexual Desire
 3. orgasmic Function
 4. Intercourse Satisfaction
 5. Algemene tevredenheid

Dat is IIEF.

Laten we praten over de lange termijn, peer-reviewed studie voor een moment.

Mannen 25-50 jaar die behandeling voor seksuele disfunctie zochten bij de poliklinieken van de onderzoekers in de leeftijd werden aangeboden deelname aan deze specifieke studie. De proefpersonen waren afkomstig van niet-specifieke nationaliteit mannen die in India. Wel kregen ze VigRX Plus – 2 capsules per dag gedurende 12 weken. Wat is er gebeurd?

 • Statistisch significant (p <0,0001) toename van de IIEF-EF domein scores begin tot het eind van de studie (12 weken) in vergelijking met placebo.
 • De mogelijkheid om de partner (Q3 IIEF) te dringen en te onderhouden en erectie na penetratie (Q4 IIEF) steeg met 59% en 63% bij proefpersonen die VigRX Plus.
 • Significante stijging in elk domein van de IIEF geeft aan dat VigRX Plus verbeterde verschillende aspecten van seksueel functioneren bij mannen.
 • Op dag 84 (einde van de VigRX Plus behandeling), de studie resulteerde in een statistisch significante toename (p <0,001) van de IIEF-A, IIEF-B en IIEF-Total scores in vergelijking met placebo .

Op het einde, na 12 weken, VigRX Plus was statistisch significant beter dan de placebo in het verbeteren van erectiele disfunctie bij patiënten met ED. Het was ook significant beter dan placebo in het verbeteren van de andere aspecten van seksuele gezondheid, zoals libido, geslachtsgemeenschap tevredenheid, orgastische functie en algemene tevredenheid.

Nu, kijk op een van de niet-peer-reviewed studie resultaten die 75 mannen tussen 25-50 jaar in India moesten met lichte tot matige ED. Degenen die VigRX Plus gebruikt voor 12 weken oogstte significant betere resultaten dan placebo in het verbeteren van erectiele functie bij patiënten met seksuele disfunctie.

Hier is het technische jargon voor alles wat je nerds die er zijn.

Behandeling met VigRX Plus resulteerde in een statistisch significante toename (p <0,0001) van IIEF-A, IIEF-B en IIEF-Total scores in vergelijking met placebo, op dag 84 (einde van de behandeling). Bij patiënten behandeld met VigRX Plus, gemiddelde toenames van baseline tot einde behandeling van IIEF-A, IIEF-B IIEF-Totaal met 9, 20,1 en 11,56 resp. De overeenkomstige toename in de placebogroep was 0,62, 1 en 0,68.

Tevredenheid over de behandeling zoals beoordeeld door EDITS (patiënt versie) was statistisch significant hoger in de VigRX Plus-groep in vergelijking met placebo op dag 28, dag 56 en dag 84. Aan het einde van de behandeling, de gemiddelde EDITS score was 82,31 in de VigRX Plus-groep en 36.78 in de placebogroep.

Het derde aangehaalde studie namen mannen in Iran, niet-gespecificeerde nationaliteit, en toonde een duidelijke trend naar werkzaamheid van VigRX Plus, ondanks de zeer lage doseringen, kleine aantallen patiënten, en korte termijn follow up.

Bovendien wordt de afzonderlijke studies op geselecteerde ingrediënten van VigRX aangetoond verbeteringen in de seksuele functie , zoals gerapporteerd in een aantal peer-reviewed artikelen. Ginseng – een van de ingrediënten in VigRX Plus – bleek een effectief alternatief voor de behandeling van ED in mannen in antidepressivum-geïnduceerde seksuele disfunctie zijn.

Disclaimer: We willen hier op te merken dat, terwijl de geciteerde studies en zijn indrukwekkend, zijn er andere gepubliceerde studies die niet dezelfde werkzaamheid voor VigRX Plus of de bestanddelen ervan niet aan te tonen.

Dus, wie is het?

VigRX Plus is vervaardigd in Noord-Amerika voor een bedrijf genaamd Leading Edge Marketing d / b / a Leading Edge Health, gevestigd in Canada. Volgens hun bedrijf indienen met het Better Business Bureau, hebben ze bij operaties al maar liefst 15 jaar.

Hier is hun contactgegevens voor het rendement en zo.

Leading Edge Marketing
100-645 Tyee Road
Victoria, BC V9A 6×5
604-677-5365

How To Spot De authentieke VigRX Plus Pill

fake-vigrx-plus

Het is belangrijk dat u de authenticiteit van het product te controleren wanneer u het heeft ontvangen. Er zijn goedkopere pillen op Ebay en Amazon die een stuk goedkoper zijn, maar als je de valse krijg je zou niet genieten van de echte voordelen die VigRx biedt. Om te controleren of u het authentieke product kunt u proberen de volgende strekking:

 1. Controleer de authentieke code – VigRX Plus voegt “authenticiteit code” op de verpakking. De code is een reeks cijfers die u kunt controleren op hun website om te controleren of u over de echte of originele versie.
 2. Breek de capsule – Als u de capsule te breken, het origineel heeft een bruinachtige kleur vergelijkbaar met peper. Echter, de valse heeft witte kleuren erin.
 3. Controleer de prijs – Een maand levering van VigRX Plus kost $ 76,99 en ze geen korting, dus als je dit ziet op andere sites tegen een veel lagere prijs, hoe waarschijnlijker het is een fake. Het kopen van een veel goedkoper product dat niet werkt is niet praktisch.

fake-vs-real-vigrx-plus

klik hier om VigRX Plus bestellen via de officiële website »

Is VigRX Plus veilig?

Alleen maar omdat een product is een voedingssupplement dat betekent niet dat het zal altijd gezond voor je lichaam, vooral als u reeds bestaande gezondheidsproblemen. Kruiden kunnen verschillende reacties bij bepaalde personen op te roepen, dus voorzichtigheid is geboden. Zorg ervoor dat u overleggen met uw arts voorafgaand aan het gebruik. Alleen volwassenen.

Rise of the Oplichters

Blijkbaar heeft VigRX Plus’ populariteit te komen met een prijs: vervalsingen. Ja, vervalst. Volgens hun officiële website, sommige gewetenloze supplement oplichters die er zijn nep versies van VigRX hebben gecreëerd. Leading Edge zegt dat je kunt zien aan “merkbare tekenen van … wit poeder in de tablet” en een “gebrek aan een Leading Edge Health barcode.” De nep iteratie wordt ook geïdentificeerd door een merkbaar lagere prijs, ook.

Wat gebeurt er als het niet werkt?

Leading Edge lijkt hun zaakjes hebben op de afdeling klantenservice. Check hun fluitje schoon A + rating van het Better Business Bureau (vanaf maart 2017). Voor meer informatie over hun terugkeer beleid, zie VigRX Plus’ officiële garantie beleid pagina.

Waar kan ik kopen VigRX Plus?

Er zijn aankoop links naar de officiële VigRX Plus onderstaande website, maar vergeet niet, je bent niet verplicht om deze spullen te kopen. Terwijl we worden gecompenseerd voor de verkoop via affiliate links die ons helpen de site, de schrijvers, en dergelijke te financieren, het zij verre van ons om u te vertellen wat te doen met uw geld. We hebben te veel respect voor onze bezoekers om dat ooit te doen.

Dank voor het ophouden langs en we waarderen uw steun.

klik hier om VigRX Plus bestellen via de officiële website »

50/100 : by 147 users
Vigrx Review
BUY NOW »