VigRx plus-Depth Review – 2017 PU lisälaite tuote

Home » Review » Vigrx » VigRx plus-Depth Review – 2017 PU lisälaite tuote

Last Updated on

Ostokset mies lisälaitteita voi olla varsin pelottava. Mitkä toimivat? Mitkä eivät? Miten voisit mahdollisesti tietää?

VigRX Plus Effect

vigrx_plus

Ensimmäinen, kun ostaa mitään ravintolisä, mukaan lukien miehen seksuaalinen parantajien, se on aina tärkeää erottaa hype todellisuudesta. Ja kuinka se tehdään?

Kylmä. Kova. Tieteellinen. Kirjallisuus.

Joo, aivan oikein: Huolellisesti suoritettu tutkimuksia edustava aikuisen osallistujaa.

On tärkeää, että täydennys on ainesosia (tai itse tuotetta) ovat todennettavissa tieteellisiä, kontrolloidussa tutkimuksessa tietoja, jotka tukevat tuotteen vaatimukset. Tällöin miesten seksuaalisen suorituskyvyn.

Vaikka se ei ole tämän raportoi kantaa lyödä muita parannus täydentää siellä, VigRX Plus ohjataan ihmisen tutkimus ja niihin liittyvät tiede puhuu puolestaan.

Kanssa vuoden markkinoilla, VigRX Plus on yksi parhaiten myyvistä mies miehuus täydentää koostuu sekoitus huolella valittuja ainesosia.

Mitä VigRX Plus? VigRx Plus Avain Ainekset

Tässä ovat ainesosaa VigRX Plus (kasvien nimet):

Osa käytetään: määrä per kapseli (mg)

Panax ginseng juuri – 100
serenoa repens Berry – 100
Crategus rivularis Berry – 100
neidonhiuspuu Leaf – 100
Turnera diffusa Leaf – 100
Tribulus Vine – 075
kokapensaat Catuaba Bark – 050
Ptychopetalum olacoides Bark – 050
Cuscuta chinensis Seed – 025
epimedium Sagittatum Leaf – 015
Bioperine (ote Piper nigrum hedelmiä) – 005

Kokonaismäärä: 720 mg

Nyt kun olemme tunnistaneet mitä siinä, aiomme perehtyä raskas, mitä VigRX Plus todella tekee. Ei hype tai Hocus Pocus. Juuri dokumentoitu tutkimustiedot. Tehdään tämä.

Miten VigRX Plus toimii?

Miten-Onko-vigrx-plus-pillereitä työhön

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote ei ainoastaan ​​lisää oman penis, mutta tehoaa myös erektiohäiriöitä. Monet asiakkaat kokevat käyttämällä VigRX Plus pillereitä vahvempia ja kestävämpiä erektioita yhdynnässä. Samoin seksuaalista nautintoa voidaan lisätä ja kuinka monta orgasmeja lisääntyvät.

klikkaa tästä tilata VigRX Plus virallisilla verkkosivuilla »

Valjastaa IIEF-

IIEF- – mitä helkkaria on? Hyvä kysymys. IIEF- sanoista ” International erektiotoiminnon indeksiä .” Se on tieteellinen itse ilmoitettu mittauslaite avainmittareita liittyviä juttuja me miehet ovat kiinnostuneita, koska se liittyy seksuaalista suorituskykyä. Teknisesti ottaen IIEF- havaitaan mittaamalla seuraavilla aloilla:

 1. erektiota
 2. seksuaalinen halu
 3. orgasmic Toiminto
 4. yhdyntä Tyytyväisyys
 5. Yleinen tyytyväisyys

Se IIEF-.

Puhutaanpa pitkällä aikavälillä ja vertaisarviointiin tutkimus hetkeksi.

Vuotiaat miehet 25-50 vuotta, jotka etsivät hoitoa seksuaalinen toimintahäiriö on poliklinikat Tutkijoiden tarjottiin osallistuminen tähän nimenomaiseen tutkimuksessa. Tutkimuksen kohteena olivat epäspesifisiä kansallisuus miehet elävät Intiassa. No, he saivat VigRX Plus – 2 kapselia päivässä 12 viikon ajan. Mitä tapahtui?

 • Tilastollisesti merkitsevä (P <0,0001) kasvoi IIEF-EF domeenin tulokset perustason loppuun tutkimuksen (12 viikko) verrattuna lumelääkkeeseen.
 • Kyky tunkeutua kumppani (Q3 IIEF-) ja ylläpitää ja erektio tunkeutumisen jälkeen (Q4 IIEF-) kasvoi 59% ja 63% , jotka saivat VigRX Plus.
 • Merkittävää nousua kaikilla aloilla on IIEF- osoittaa, että VigRX Plus parannettu eri osa seksuaalista toimintaa miehillä.
 • Päivään mennessä 84 (lopussa VigRX Plus hoidon), tutkimus johti tilastollisesti merkittävän kasvun (p <0,001) ja IIEF-A, IIEF-B ja IIEF-Yhteensä tulokset verrattuna lumelääkkeeseen .

Lopulta, sen jälkeen, kun 12 viikko, VigRX Plus oli tilastollisesti huomattavasti parempi kuin lumelääkettä parantaa erektiohäiriön henkilöillä, joilla ED. Se oli myös merkittävästi parempi kuin plasebo parantamisessa muita näkökohtia seksuaaliterveyden kuten libido, yhdynnän tyytyväisyys, orgasmic toiminto ja tyytyväisyyttä.

Nyt tarkistaa yksi ei-vertaistarkistettu tutkimuksen tulokset, jotka olivat 75 miesten välillä 25-50 vuotta Intiassa lievää tai keskivaikeaa ED. Ne, jotka käyttivät VigRX Plus 12 viikon kerännyt huomattavasti parempia tuloksia kuin lumelääke parantamisessa erektiota henkilöillä, joilla oli seksuaalinen toimintahäiriö.

Tässä on tekninen termi kaikille teille nörtit siellä.

Hoidon VigRX Plus tilastollisesti merkittävän kasvun (p <0,0001) ja IIEF-A, IIEF-B ja IIEF-Yhteensä tulokset verrattuna lumelääkkeeseen, päivänä 84 (hoidon päätyttyä). Hoidetuilla potilailla VigRX Plus, keskimääräinen nousu lähtötilanteesta hoidon loppuun IIEF-A, IIEF-B ja IIEF-Yhteensä oli 9, 20,1 ja 11,56, vastaavasti. Näiden korotusten lumeryhmässä oli 0,62, 1 ja 0,68.

Käsittely tyytyväisyyttä arvioidaan MUOKKAUKSET (potilas versio) oli tilastollisesti merkitsevästi korkeampi VigRX Plus ryhmä kuin lumelääkettä päivänä 28, päivänä 56 ja päivänä 84. hoidon loppuun, keskimääräinen MUOKKAUKSET pisteet oli 82,31 on VigRX Plus ryhmä ja 36,78 lumelääkeryhmässä.

Kolmas mainittu Tutkimukseen otettiin miehiä Iranissa, joita ei määritellä kansalaisuus, ja osoitti selkeän suuntauksen tehoa VigRX Plus, vaikka hyvin pieninä annoksina, pienien aiheita, ja lyhyen aikavälin seuranta.

Lisäksi erillistä tutkimusta valituilla aineista VigRX osoittivat parannuksia seksuaalisen toiminnan , kuten raportoitu useissa vertaisarvioiduissa artikkeleita. Ginseng – yksi ainesosista VigRX Plus – todettiin olevan tehokkaan vaihtoehdon hoitoon ED miehillä masennuslääke aiheuttama seksuaalinen toimintahäiriö.

Disclaimer: Emme halua huomata tässä, että vaikka mainittua tutkimusta ja ovat vaikuttavia, on olemassa muita julkaistuja tutkimuksia, jotka eivät ole osoittaneet samaa tehoa VigRX Plus tai sen ainesosia.

Joten, kuka tekee?

VigRX Plus on valmistettu Pohjois-Amerikassa yhtiö nimeltä Leading Edge Markkinointi d / b / etureunan Health Kanadassa. Mukaan niiden liiketoimintaa arkistointi Better Business Bureau, he ovat olleet operaatioita peräti 15 vuotta.

Tässä on niiden yhteystiedot tuottoja ja vaikka mitä.

Leading Edge Markkinointi
100-645 Tyee Road
Victoria, BC V9A 6×5
604-677-5365

Miten Spot Aito VigRX Plus Pill

vale-VigRX-plus

On tärkeää, että tarkistaa tuotteen aitouden, kun saat sen. On halvempia pillereitä eBayssa ja Amazon, jotka ovat paljon halvempia, mutta jos saat väärennettyjen et nauti todellisia hyötyjä, jotka VigRx tarjoaa. Tarkistaa, jos saat aito tuote voit kokeilla seuraavaa:

 1. Tarkista aito koodi – VigRX Plus lisää ”Authenticy code” niiden pakkauksiin. Koodi on numerosarja, että voit tarkistaa niiden verkkosivuilla tarkistaa, jos sinulla on aito tai alkuperäisen version.
 2. Riko kapseli – Kun tauko kapseli, alkuperäinen on väriltään samanlainen pippuria. Kuitenkin väärennetyt on valkoinen väri siinä.
 3. Tarkista hinta – Kuukausi tarjonta VigRX Plus kustannukset $ +76,99 eivätkä tarjota alennusta, joten jos näet tämän muissa sivustoissa klo huomattavasti halvemmalla, sitä todennäköisempää on väärennös. Ostaminen paljon halvempaa tuotetta, joka ei toimi ei ole käytännöllistä.

vale-vs-real-VigRX-plus

klikkaa tästä tilata VigRX Plus virallisilla verkkosivuilla »

Onko VigRX Plus turvallista?

Vain koska tuote on ravintolisä, ei tarkoita sitä aina terveellistä keholle, varsinkin jos on ennestään terveysvaatimukset. Yrttejä voi herättää erilaisia reaktioita joillekin henkilöille, joten varovaisuutta on noudatettava. Muista neuvotella lääkärin ennen käyttöä. Vain aikuisille.

Rise of the Huijarit

Ilmeisesti VigRX Plus suosio on mukana kustannuksia: väärennökset. Kyllä, väärennöksiä. Mukaan niiden virallisilla verkkosivuilla, piittaamaton täydentää huijarit siellä luoneet tekaistuja versioita VigRX. Leading Edge sanoo voitte kertoa ”huomattavia merkkejä … valkoista jauhetta tabletin” ja ”puute etureunan Health viivakoodi.” Humpuuki iteraatio myös tunnistetaan huomattavasti halvemmalla, too.

Mitä tapahtuu, jos se ei toimi?

Leading Edge näyttää olevan asiansa yhdessä asiakaspalveluun. Tarkista heidän pilli puhtaan A + luokituksen Better Business Bureau (maaliskuussa 2017). Saat lisätietoja niiden palautusoikeus, katso VigRX Plus’ virallista takuuta käytäntösivulla.

Mistä voin ostaa VigRX Plus?

On osto linkkejä virallisilla VigRX Plus verkkosivuilla alla, mutta muista, et ole velvollisuutta ostaa tätä kamaa. Samalla kun kompensoidaan myynnin kautta affiliate linkkejä, jotka auttavat meitä sivuston rahoittamista, sen kirjoittajat, ja tällainen, pois se meistä kertoa mitä tehdä rahaa. Meillä on liian paljon kunnioitusta vierailijoillemme koskaan tehdä.

Kiitos pysäyttäminen ja arvostamme tukea.

klikkaa tästä tilata VigRX Plus virallisilla verkkosivuilla »

77/100 : by 171 users
BUY NOW »