SizeGenetics Reviews: Beste investering voor Male Enhancement?

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Reviews: Beste investering voor Male Enhancement?

Last Updated on

Wat is SizeGenetics?

SizeGenetics resultaten, REAL Before And After Pics en Meer

SizeGenetics is een apparaat dat wordt gebruikt om te helpen uitbreiden van de grootte van de penis van een man. Als de FDA besloten om dit soort producten te keuren beschikbaar zijn in de markt, SizeGenetics is een van de eersten die te krijgen goedgekeurd – en om goede redenen.

Afgezien van verlenging van de grootte van de penis, deze inrichting ook populair voor gebruik voor aandoeningen zoals de ziekte van Peyronie (gebogen penis syndroom) en Micropenis syndroom . Soms zijn deze voorwaarden wordt veroorzaakt door hormonale en / of genetische afwijkingen.

Met SizeGenetics, bent u eindelijk in staat om uw penis te vergroten zonder hun toevlucht nemen tot operaties die kunnen blijken te riskant of pijnlijk te zijn. Het antwoord op je wat lijkt te zijn als een levenslange zoektocht is eindelijk hier.

Wie maakt SizeGenetics?

Mijn Eerlijke SizeGenetics Extender Bespreek met Pictures

Volgens haar website, is SizeGenetics eigendom van en wordt geëxploiteerd door een bedrijf in Lyngby, Denemarken. De naam van het bedrijf is DanaMedic ApS.

Dit betekent dat alle apparaten worden gemaakt, geassembleerd en verscheept direct uit Denemarken.

Er zijn ook verschillende manieren om hen te contacteren, dat is een ander pluspunt. Hun customer support teams zijn beide gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Hun telefoonnummers worden als volgt weergegeven:

USA: +1 (646) 918 1447
UK: +44 (0) 115 769 0209

U kunt ook om hen via live chat, dat is nog beter voor sommige klanten die willen meteen aan verbonden spreken.

Als in het geval u een beetje bewust of zorgen over de aard van uw vraag of verzoek, dan kunt u uw geest rusten omdat hun customer support teams zijn goed getraind en gewend aan wat voor soort vragen die u heeft.

Voor wie is SizeGenetics gebruiken?

SizeGenetics werd opgericht als antwoord op die op zoek zijn naar de veiligste en meest effectieve manier van de uitbreiding van hun penis. Mannen zijn van nature heel erg bijzonder met de grootte van hun penis, vooral als ze willen vertrouwen te voelen en gewaardeerd de hele tijd.

Dit apparaat is voor degenen die toegeven dat size matters – ongeacht de prestaties. Als je het soort man die seksuele bevrediging waarden niet alleen voor jezelf maar ook voor je partner, dan SizeGenetics is voor jou.

Hoe werkt SizeGenetics werken?

SizeGenetics is een penis tractie-apparaat en een apparaat als dit werkt door het toevoeren van een zachte maar constante rek uw volwassenheid, met name de corpora cavernosa . Dit deel van de penis is verantwoordelijk voor het houden van het bloed wanneer uw penis is in volle erectie.

Dit proces is vrij gelijkaardig aan dat van een gewicht trainer gewichtheffen. Hoe zwaarder de gewichten, hoe meer dat hij zich uitstrekt en daarmee het trainen van de spieren die zich uitstrekken met hem.

Het enige verschil is dat de rek die optreedt wanneer u gebruik maken van SizeGenetics is zeer zacht en pijnloos. De corpora cavernosa wordt gesplitst wanneer weggetrokken, waardoor cellen scheuren en uiteindelijk genezing.

Wanneer de cellen worden geheeld en nieuwe gezondere cellen worden aangemaakt, zullen ze groter en steviger. Een grotere en stevigere corpora cavernosa betekent ook een grotere penis met een nog hardere erectie.

SizeGenetics Side Effects

Bij het gebruik van een apparaat, zou je zeker komen over vragen als:

  • Is het veilig?
  • Heeft het een neveneffect dat ik bang zou moeten zijn?
  • Is het mijn geld waard?
  • Is het net zo effectief als zij beweert te zijn?

Tijdens dit schrijven, is er nog steeds geen gerapporteerde geval van bijwerkingen of bijwerkingen bij gebruik van dit apparaat. Zolang je de instructies en zich houden aan de richtlijnen van de fabrikant, moet je goed om te gaan.

Dit is zeker iets dat is het overwegen waard, wetende dat het product dat u wenst te gebruiken is 100% veilig en zonder risico.

Je hebt ook geen zorgen te maken over eventuele schade die kunnen optreden. SizeGenetics is zeer makkelijk te gebruiken.

VOOR EN NA FOTO’S

Klik op de afbeelding om de gebruiker de resultaten te zien met voor en na foto’s op de officiële product website

Hoe te SizeGenetics gebruiken?

Kunnen zichtbare resultaten, moet men de SizeGenetics extender dragen gedurende tenminste 3-5 uur per dag, gedurende ten minste zes maanden.

Je gewoon te bevestigen dat het apparaat uw penis en laat hem zijn werk doen. Als in het geval u zich pijnlijk op een bepaald punt, kunt u stoppen voor 1-2 dagen tussen.

Merk op dat het kan krijgen en voelen zich ongemakkelijk voor de eerste keer gebruikers, vooral tijdens de eerste 2-3 weken van het gebruik ervan. De rek bars kan worden aangepast aan de gewenste grootte, maar zeker niet te overdrijven, omdat het te strak en ongemakkelijk voelen.

Focus op je doel en blijven door het kleine ongemakken die je kan voelen als het dragen. Hoe langer de tijd dat u de SizeGenetics apparaat kan dragen hoe eerder dat je het resultaat kan zien.

Reviews SizeGenetics

SizeGenetics resultaten, REAL Before And After Pics en MeerSizeGenetics resultaten, REAL Before And After Pics en Meer

Met dit apparaat, het lijkt erop dat bijna alle (zo niet volledig alle) van de beoordelingen zijn zeer positief. Gebruikers zijn zeer tevreden met de resultaten die ze krijgen, niet om de veiligheid en de risico-functies van de SizeGenetics noemen.

U kunt zien recensies op SizeGenetics dat zelfs de werkelijke voorzien van voor en na foto’s. Dit bewijst alleen maar dat dit product effectief wordt geacht en zeer vertrouwd door velen.

SizeGenetics is ook hetzelfde extender die voortdurend door de penis enhancement chirurgen wereldwijd wordt aanbevolen. Op hun website, kun je zien dat een specialist in het algemeen en Plastische Chirurgie genaamd Dr. Jorn Ege Siana onderschrijft SizeGenetics.

Dr. Siana professioneel kan instaan ​​voor dit apparaat als een goedkoper en veiliger alternatief voor invasieve penis chirurgie.

What Do Real Gebruikers zeggen over SizeGenetics Penis Extender?

Ik investeerde wat energie rond te kijken om te controleren of ik mannen die had gekregen tot stand komt met behulp van SizeGenetics penis extender kan ontdekken. Ik ontdekte positiever onderzoeken, client tributes en eerder / na foto’s dan ik had verwacht.
In ieder geval, want dit is een heel gevoelig gebied van je lichaam, is het essentieel om uw ontdekkingsreis te doen en ervoor te zorgen dat een item dat u gebruik maken daar beneden is echt, veilig en succesvol. Niemand hoeft de gelegenheid het dragen van een tractie gadget voor een aanzienlijke lengte van de tijd, alleen maar om te ontdekken dat het niet werkt verspillen! Michael Legend, UK

Hallo, In het kielzog van de grootte erfelijke eigenschappen extender gedurende de voorgaande 11 maanden te hebben gebruikt, zou ik vast prompt het vermijden van dit item. Het maakt in wezen niet. Ik woon verificatie van deze. Ik heb alle jelqing schema (religieus), de pre-oefeningen gedaan, gedragen de extender voor 7-10 uur per dag, enzovoort en ik kan oprecht zeggen dat je stijgingen zijn vergankelijk. Ik zou liever niet om het nog een misleidende effect noemen in de richting van het begin kreeg ik het gevoel dat ik het oppakken van nog eens het toewijzen van de band kwam, de ruwe cijfers laten zien dat ik niet wint terrein. Mike brenger, Verenigde Staten

Dat is waar mijn verwarring Is ik sla op de spanning, omdat de extender 1cm ligt buiten mijn volledig gestrekte penis dus ik niet nodig om aanpassingen te maken aan de spanningen bar op dat niveau. Ik ben gewoon in de war op dit moment als het is ok voor mij te rekken na 1 cm van mijn volledig uitgerekt lul als per aanbeveling van sizegentics – Alex McLaren, Canada

De 16 Way Comfort Technology zal binnenkort een synoniem te zijn wanneer we spreken over penis extenders. En dit is de methode aangepast door SizeGenetics aan de lengte en omtrek van uw penis effectief te verhogen, zonder schade of ongemak aan de zijde van de gebruiker.

Waar Om SizeGenetics kopen?

SizeGenetics kan worden besteld bij de officiële website. Zorg ervoor dat u alleen te bestellen van hun website. Er zijn producten uit China die beweren overeenkomstig deze inrichting, maar zijn gemaakt van plastic.

Houd in gedachten dat de authenticiteit komt met een prijs en het goed is om zo lang als je weet dat je het krijgen van de aard van de uitkomst die u wenst te betalen. Met China-en-klare producten, bent u niet zo zeker van de kwaliteit, niet om het risico dat het potentieel kan brengen over het gebruik te noemen.

Op de SizeGenetics website zijn er verschillende pakketten die u kunt kiezen, afhankelijk van uw voorkeur. The Ultimate System beweert te zijn bestseller en de prijs voor het $ 299.95 die al is verdisconteerd. De oorspronkelijke prijs is $ 499,95. Er is ook een pakket zo laag als $ 199.95

Heeft SizeGenetics echt werken of is het een Scam?

Dit is zeker een vraag die een zeer voor de hand liggende antwoord is – want ja, SizeGenetics werkt echt. Wilt u de grootte van uw penis te vergroten zonder dat u door middel van een operatie of andere medische procedures, dit is wat je zoekt.

Als je in de markt al meer dan twee decennia, dit product is zeker op de top van zijn spel. Met hun zes maanden geld terug garantie, bent u er zeker van zijn dat het bedrijf heeft er alle vertrouwen genoeg met hoe hun product werkt.

SizeGenetics is bewezen zeer nuttig zijn bij het aanpakken van kleine penis problemen. Niet verstrikt raken alleen het lezen van al deze reviews, ga je gang en probeer het zelf.

klik hier om SizeGenetics online Bestel nu »

75/100 : by 225 users
BUY NOW »