SizeGenetics Review & Tulokset

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Review & Tulokset

Last Updated on

“Koko ei ole merkitystä.” Juuri niin monet naiset sanovat. Mutta jos olet mies, joka ei oikeastaan ​​mitata ylös koko osasto, tiedät, että ei ole totta.  Koko ei väliä. 

Voit mitata, kuinka paljon sillä on merkitystä ei pelkästään ehtojen tuumaa sinulla ei ole, mutta suhteen pettymys tai jääneiden seksuaalinen mahdollisuuksia.

Kiitos internetin, on nyt satoja valintoja siellä miehille, jotka etsivät tapa parantaa peniksen kokoon. Mutta älä mitään näistä menetelmistä todella toimii ?

Oikeastaan, saatat yllättyä. On ainakin yksi tuote siellä, jotka todella voi olla dramaattinen ja pysyvää kasvua peniksen kokoon, ja sitä kutsutaan SizeGenetics.

ei-SizeGenetics-todella-työ

My Story | Real SizeGenetics Review

Aion kertoa sinulle kaiken SizeGenetics aivan hetken kuluttua. Mutta ensin haluan kertoa tarinani. Koska luet minun SizeGenetics tarkastelu, olen vierasta, että saatat pystyä koskea.

Synnyin micropenis. Tämä on tila, jossa penis on poikkeuksellisen pieni-kaivos oli alle 3 tuumaa suurimman osan elämästäni. En mielestäni tarvitse kertoa, kuinka nöyryyttävää tämä oli minulle. Muistan murrosiässä tunsin niin hankala, mutta Ajattelin, että jotenkin asiat olisivat kääntyä ympäri minulle, että se oli jotain Haluan vain selvitä. Mutta en koskaan tehnyt.

Yritin menossa ulos naisten kanssa. Ollakseni rehellinen, monet heistä eivät todellakaan näytä välittävän kovinkaan paljon, kun he näkivät kuinka pieni olin. Mutta mekaniikka todella seksiä oli todellista tuskaa. Voisimme vain todella saada sitä toimimaan tietyissä tehtävissä, ja se vain otti kaikki hauskaa irti. Sex oli aina pettymys, ja vähitellen ajan mittaan jo luovutin. Iän 30 olin vain oli sukupuolen kanssa muutamia naisia ​​koskaan, ja en nähnyt mitään todennäköisyyttä, että haluaisin yrittää uudelleen myöhemmin. Olen periaatteessa erosi itseni eliniän pakko raittiutta. Tuolloin minun luottamus ammuttiin helvettiin.

Olen tutkinut paljon erilaisia ​​mahdollisuuksia. Olen kokeillut kaikkia pillerit ja voiteet turhaan. Jossain vaiheessa I meni jopa niin pitkälle, että harkita leikkausta! Oma lääkäri puhui minut ympäri ja suositteli penis pumpun sijaan. Käytin sitä ja se todella auttaa, mutta halusin pysyvä ratkaisu.  Ja sitten selville SizeGenetics.

Olin varoa käyttää rahaa vielä toinen “ratkaisu”, jotka saattavat olla vain valua minun pankkitilille. Mutta päätin, että haluan kokeilla tätä yksi asia. Loppujen lopuksi olin valmis sijoittamaan rahaa leikkausta. SizeGenetics olisi paljon halvempaa kuin että, ja paljon vähemmän uhkaava liikaa. Kysyin doc mitä mieltä hän minun idea, ja hän sanoi mennä niin kauan kuin olin varovainen ja käyttää jatke oikein.

Mikä on SizeGenetics?

size-genetiikka-3m-suunnittelu

Going pois minun henkilökohtainen kokemus sekä joitakin SizeGenetics katsauksissa Olen lukenut, se saattaa olla paras peniksen jatke markkinoilla juuri nyt. Jos et tiedä paljoakaan penis jatkoaineita, sinulla voi olla miettimättä, mitä tämä merkitsee.

Se on yksinkertaista. SizeGenetics on laite, joka pukeudut noin tunnin ajan (tai useita, jos haluat) päivässä aikana kuukauden. SizeGenetics kiinnostavuus hellävarainen jännitystä peniksen, vähitellen laajentaa koko ajan.

Miksi Go With peniksen Extender?

Sinulla voi olla miettimättä, “Miksi minun pitäisi kokeilla peniksen jatke sijaan penis pumpun tai pillereitä tai muulla menetelmällä?”

No, useimmat penis pillerit eivät oikeastaan ​​muotoiltu aiheutettaisi pysyvää hyötyä kooltaan. Ne, jotka sanovat ei tarjoa dramaattisia tuloksia (jos mitään tuloksia lainkaan). Penis pillerit voivat olla erittäin hyödyllistä, mutta useimmat niistä ovat suunniteltu hetkessä vauhtia (Viagra tyyppi aikataulu) tai tietyntyyppistä erektiohäiriöitä.

Entä voiteet, geelit, ja niin edelleen? Nämä ajankohtaisista hoitoja voi tuottaa joitakin tilapäisiä koko kasvaa, mutta se on harvoin hyvin havaittavissa.

Voit myös kuulla erilaisia ​​harjoituksia voit kokeilla ja jopa painot voit käyttää. Suosittelen pysyä poissa näistä menetelmistä. Ne voivat olla vaarallisia ja voivat aiheuttaa pysyviä vaurioita, jos vahingoittaa itse. Ne ovat myös vakava kipua!

Kuten Penispumput, todellisuudessa voi tuottaa huomattava kasvu pituus ja ympärysmitta. Mutta voitot ovat tilapäisiä, ja niissä on joitakin melko vakavia lääketieteellisiä riskejä. Sinun on käytettävä pidätinpannan seksin aikana pitämään ylimääräisen veren peniksen. Kun ottaa sen pois (noin puoli tuntia myöhemmin), kokosi menee takaisin alas.

Penis extender on ainoa tuote siellä, joka voi antaa sinulle pysyviä voittoja koko!

Paras-penis-extender
SizeGenetics on ainoa kliinisesti todistettu Peniksen Extender

Onko SizeGenetics toimii?

Suuri kysymys tietysti (pun tarkoitettu) onko SizeGenetics pystyi toimittamaan. Minäpä kerron, mitä minun henkilökohtainen kokemus oli kuin!

SizeGenetics mainostetaan joiden “58-Way Ultimate Comortckfste ™ Sy.m” No, kun olin ensimmäistä kertaa tämän laitteen kättelyssä se tuli (joka oli erittäin hienovaraisesti paaged), se näytti kaikkea muuta kuin mukava. Kuten olen kuullut joidenkin ihmisten vitsi, penis muuttajat todella näyttää keskiajan kidutustyökaluja.

SizeGenetics Review - Best Male Enhancement Device 2016

Olin hämmästynyt, kun laitoin sen ja säädetty ja se osoittautui erittäin mukava. Olin helpottunut se sovi minulle liikaa.

Tarkoitan, tiedän, että se on suunniteltu kaverit pieniä penis, mutta koska olin micropenis, olin huolissani olisin liian pieni käyttää sitä.

Olen säätää niin, että se kohdistuu vain vähän jännitystä ja jättänyt sen. Olen itse tuskin huomannut tunti ohimennen. Toisinaan Unohdin olin pukeutunut sen.  Se oli kuinka huomaamaton se oli.

Ensimmäisten viikkojen olen vain wore SizeGenetics noin tunnin päivässä. Vähitellen vaikka aloin käyttää sitä pidempään aikoja; joskus yksinkertaisesti unohti ottaa sen pois. Se ei ole oikeastaan ​​havaittavissa alla vaatteet, mutta tuntui silti mukavin päällään kun olin vain ripustettu kotona itse.

klikkaa tästä tilata SizeGenetics verkossa NYT

En valehtele. Sinun täytyy olla hyvin kärsivällinen saada tuloksia tämän tuotteen kanssa. Tämä ei ole yhdessä yössä ratkaisu. Sinulla on myös oltava erittäin huolellinen. En usko, en ohitetaan yhden päivän koko kuusi kuukautta, että käytin sitä. En itse nähdä paljon tapa kehitykseen kahden ensimmäisen kuukauden joko, siihen pisteeseen, jossa olen miettinyt, jos se toimi.

Olen todella iloinen, etten anna periksi, vaikka, koska noin kolmen kuukauden kohdalla aloin nähdä todellista edistystä. Sen jälkeen olen lisännyt on paljon enemmän pituutta, ja se tapahtui hyvin nopeasti. Lopulta oli hidastuminen jälkeen osuin kuuden kuukauden kohdalla. Olen kokeillut yllään laitteen jälkeen, mutta en ole huomannut enää suuria voittoja, niin oletan, että olen maxed omaa genetiikka.

Minäpä kerron teille, että on ehdottoman sopii minulle, koska täällä on edistystä, että olen saavuttanut:

  • Käynnistys pituus: 3,5 tuumaa
  • 1 kuukausi: 4,1 tuumaa
  • 2 kuukautta: 4,4 tuumaa
  • 3 kuukautta: 4,75 tuumaa
  • 4 kuukautta: 5 tuumaa
  • 5 kuukautta: 5,25 tuumaa
  • 6 kuukautta: 5.6 tuumaa

Olen vakavasti voi kertoa, miten mahtavaa se on. Olen saanut 2,1 tuumaa, mikä oli minulle melkein kuin koko kaksinkertaistui penikseni! Se oli hullu kokemus.

Katsoin alas alkaen kolmeksi kuukaudeksi ja en voinut uskoa, mitä olin nähdä.

Ajattelin olin unta tai jotain, mutta joka aamu heräsin ja että ylimääräinen pituus oli vielä siellä. Sanoinko että nämä ovat minun veltto mittaukset? Pystyssä, olen vielä suurempi. Keskustele lisää luottamusta!

En ole hyötyihin ympärysmitta, mutta se oli kuin odotin. Peniksen muuttajat eivät lisää ympärysmittaa, vain pituus. Siksi silti käyttää penis pumpun joskus.

Jos olet miettinyt, mitä sopeutumisprosessissa oli kuin menin pitkin, se oli todella helppoa ja kivuton. Ei ollut pisteen, jossa löysin laite epämukava. Jos olet lukenut miten penis jatkoaineita työtä, huomaat että jännitys luo mikro-kyyneleet. Kehosi korjaa kyyneleet lisäämällä pituus. Tämä kuulostaa kamalalta, eikö? Se ei ole, ainakaan SizeGenetics. En kirjaimellisesti koskaan kokenut mitään kipua tai sivuvaikutuksia.

Sinulla ei ole aavistustakaan, kuinka paljon Olisinpa tehnyt tämän aikoja sitten, ennen kuin kokeilin kaikkia niitä pillereitä ja pumput ja voiteet ja geelit. Olen hukkaan niin paljon rahaa ne hätävara ratkaisuja (joista osa sivuvaikutuksia).  Minulla oli vain maksaa SizeGenetics kerran, ja tulokset se toimitti ovat pysyviä.

Miten voit ostaa SizeGenetics?

Ainoa paikka löytyy SizeGenetics myyntiin on verkossa. Juuri nyt, SizeGenetics ™ Ultimate System kustannukset $ 398,95, ja SizeGenetics ™ Value Edition maksaa $ 199.95.

Mikä on mahtava on, että saat riskitöntä rahat takaisin takuu 180 päivää.

Tilanne on 6 koko kuukauden kokeilla laitetta-enemmän kuin tarpeeksi aikaa nähdä merkittäviä voittoja pitkä. Kesti puoli, että aika SizeGenetics kääntää seksielämääni ympärillä. Se voi tehdä saman sinulle.

Jos haluat säästää rahaa SizeGenetics, tämä on aika ostaa. Me tarjoamme erityisen SizeGenetics alennuksen. Käytä ainutlaatuista SizeGenetics kuponki saat 10% alennusta. Tämä sopimus ei tule jäämään pitkään, niin hyödyntää sitä, kun se kestää.

klikkaa tästä tilata SizeGenetics verkossa NYT

 

77/100 : by 63 users
BUY NOW »