SizeGenetics Review: Shocking Tietoja SizeGenetics Extender Exposed

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Review: Shocking Tietoja SizeGenetics Extender Exposed

Last Updated on

Uskon vilpittömästi, että SizeGenetics on yksi parhaista jatkoaineita markkinoilla näinä päivinä ja on ehdottomasti kannattaa sen korkeamman hinnan. Eri paketteja ja 6 kuukauden rahat takaisin-takuu sinulla ei ole mitään syytä huoleen.

HUOMIO! Jos odotat 5 “Voitot yössä, sinun tulee olla tuhlaa Energia ja rahaa tämän tuotteen kanssa !!!

Jos haluat lisätä pari tuumaa peniksen kokoa, SizeGenetics (SG) on oikea valinta. Vaikka se kestää jonkin aikaa, säännöllinen veto olisi vähitellen lisätä pituutta lopussa.

Nämä väitteet ovat tukeneet jopa tieteellisissä tutkimuksissa (katso jäljempänä).

Tässä tarkastelussa löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää tämän tuotemerkin jatke – myös lähteet ennen ja jälkeen kuvia sekä mahtava vinkkejä lisätä kokoa.

Tiede VAKINAISEN KASVU

SizeGenetics Tulokset, REAL ennen ja jälkeen kuvat, ja lisää

Kaverit ympäri maailmaa ovat kiinnostuneita lisäämällä tuumaa niiden kokoon. Onneksi, jossa SizeGenetics laitteen, he voivat tehdä niin pysyvästi. Kuitenkin vain harvat todella tietävät tieteen menestyksen takana veto perustuu laajentumisesta.

On neljä keskeistä periaatetta, että tämä tuote pohjautuu:

 1. Traction – Tärkein rooli on veto, koska se antaa mahdollisuuden oman kudoksen soluja (havaittu omassa fallos) laajentua ja kasvaa, luoden useita aukkoja ja kyyneleitä.
 2. Solunjakautumisen – Kun näitä aukkoja on luotu, prosessi jako solujen siirtyy jakaa ja sitten lisääntyä tasolle, jossa oman akselin kasvaa yhdessä kammioiden sisällä ”nakkimakkaralle”.
 3. Kapasiteetin – Koska nakkimakkaralle voivat nyt pitää vielä enemmän verta kuin ennen, se pitäisi pystyä kasvaa kokoa ja pysyä sellaisena pysyvästi.
 4. Laajentaminen nivelsiteet – On ollut melko paljon tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet, että SG on tehokas laajentaa nivelsiteet kytket tangosta häpyluun, tehden veltto jäsen roikkua pienempi!

Vaikka tämä prosessi on asteittainen ja vie paljon aikaa, se todella toimii, ja tuhannet kaverit nauttivat korkeampaa itsetunto mukana suurempana. Vain nähdä päätelmiä tutkimusten alla.

SizeGenetics on oikeastaan ​​erittäin mukava jatke käyttää! Tämä on syy, ihmiset voivat käyttää sitä useita tunteja – jopa koko päivän, kun he ovat töissä tai käynnissä niiden asioita.

SizeGenetics kuvinaSizeGenetics Tulokset, REAL ennen ja jälkeen kuvat, ja lisääSizeGenetics Tulokset, REAL ennen ja jälkeen kuvat, ja lisää

OHJEITA MUKAVA SET UP

Vaikka se voi tuntua, että laskemisesta tämän laitteen päälle penis on työtä ammattilainen, se on itse asiassa erittäin helppo tehdä.

Seuraa näitä vinkkejä ja sinun on hyvä mennä:

 1. Huolellisesti laittaa valkoinen pohja rengas (osa, jossa venymä palkit) peniksen
 2. Aseta pituus teidän pidennyksiä baareja ainakin 1cm pidempi kuin maksimaalinen venytetty pituus teidän veltto penis
 3. Paina etupäähän pala oman SizeGenetics laite kiinni venymään baareja
 4. Laita pää peniksen tähän pala laitteen
 5. Kiristä kumiraksi tehdä pitämään tiukasti peniksen ja sen huuli oikeassa teidän terska
 6. Tee mikro-muokkauksia baareja kireyttä (aikana ei suositella ensimmäisten viikkojen)

Useiden tutkimusten mukaan ( kuten yksi mainittu täällä ) voit saavuttaa parasta lopputulosta, kun jollakin peniksen jatke jopa 5 tuntia päivittäin. Kannattaa kuitenkin ottaa sen alas tunnin välein tai kaksi 10-15 minuuttia veren virtauksen palauttamiseksi.

Palautetta käyttäjiltä FOR Sizegenetics

SizeGenetics Review - Best Male Enhancement Device 2016

Kaikki nämä käyttäjän omakohtaiset kokemukset ja palaute kerätään muista verkkosivustoja. Siksi en voi varmistaa niiden pätevyyteen. Ota nämä jyvän suolaa.

Yllättäen kun olin Internetin selailuun, sain selville, että suurin osa asiakkaista, jotka ovat hankkineet tämän laitteen voinut vain hienoa sanottavaa!

Useimmiten ne ovat huomauttaneet nämä edut:

 • Käyttäjäystävällisyys
 • Suuri tehokkuus kooltaan voitot
 • Yllättäviä mukavuuden
 • Parempi seksuaalisen suorituskyvyn
 • vahvempi orgasmeja

On melkoinen määrä käyttäjiä, jotka eivät ole olleet tyytyväisiä syystä tai toisesta, mutta ylitarjonta tyytyväisiä yksilöiden saatoin löytää Internetistä osoittavat, että SizeGenetics on ehdottomasti yksi niistä muuttajat että sinun mukava olla!

”Vain hallittavissa 2,5 tuntia, koska pidin polttavaa tunnetta akselin kuluttua. Se saattoi olla muistista vaahtoa ja kääri kuin se oli kipeä ja super herkkä kun otin sen pois. Otettuaan 30 minuutin voin varmasti pidettyä vielä 2 tuntia, mutta minä lopettaa tältä päivältä.”

”Mukana DVD sanoi, että SG voi samansuuntaisia toimintoja, kuten jelqing joka oli mielestäni hieman venyttää. Käytin Bathmate 10 minuuttia myöhemmin saada veri virtaa ja pumpun ja tunne oli samanlainen kuin ensimmäinen käyttöön! Pumpun paine oli erittäin vahva ja penikseni tuntui hyvin kuluneet samanlainen suuri jelq istuntoon. Kai se tekee mitä se väittää.”

I lisättiin noin 2 cm käyttäen jatke samanlainen SG – itse asiassa, käytin kaksi korkealaatuista jatkeaineita loppua kohti. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä he työskentelevät. Mutta sinun täytyy ottaa paljon varovainen, jotta ne eivät katkaise verenkierron päähän. Minulla ei ole kokemusta SG järjestelmää, mutta katsot sitä Mielestäni on melko samanlainen kuin yksi tyypeistä Käytin.”

”Olen iloinen, nyt on tukea edustaja kuntosalilla sauvan perustuu muuttajat. Minun on sanottava, että työntötanko järjestelmät todella saada venytys tapahtuu. Mutta ne eivät todellakaan ole asetettu ja unohtaa.”

 

Sain hieman yli puoli tuumaa ensimmäisen 6 kuukauden aikana, mutta sitten dont ajatella saanut mitään 3 kuukautta sen jälkeen. En vain voinut pysyä että aikataulu, käydä töissä munaa niin paljon aikaa jokapäiväistä on vaikeaa. Mutta en vieläkään Bathmatea ja SizeGenetics atleast kolmasti päivässä hieman, koska se varmasti parantaa erektio laatua melko vakavasti! Kehotan kaikkia tehdä näitä harjoituksia.

 

En käytä minun jatke töissä. Olen poikkeus eikä sääntö kai. Työssäni, että minun on käytettävä tulenkestävä ruokalaput joka onneksi ovat hyvin löysiä. En yksinkertaisesti kuluminen sweatpants minun ruokalaput, työntää ne minun saappaat ja sitten matkaan! Teen yhden ja puoli kahden tunnin istuntoa, riippuen mukavuus, viidentoista ja kolmenkymmenen minuutin tauot väliin kukin yhteensä aikaa jatke kuudesta kahdeksaan tuntia. Olen vain liukastui hirttosilmukka ehkä pari kertaa ja se vain putoaa minun boot.”

”Ongelma on, kun saan kuolee tai loukkaantuu työssä ja he löytävät tämän keskiaikaisen näköinen vehje kaluni! Työni on hyvin aktiivinen. Olen kiivetä tikkaita, tikkaita telineet, kävellä, taipua ja hissi. Oikeastaan ​​vaikein asia minulle aikaa pidennetään on päästä sisään ja ulos työni ajoneuvoon.”

Niin kauan kuin et noudata ohjeita ja realistiset odotukset, voit saada mitä haluat tästä kannattava investointi pidemmän ajanjakson!

ODOTA ERITTÄIN hidas kasvu:

Yleinen nyrkkisääntö on seuraava – voit kokea yhden tuuman kasvua 1000 tuntia puet mitään peniksen jatke. Niin, 5-8 yllään tuntia päivässä, voit odottaa 1 tuuman kasvua 125-200 päivää (4-7 kk). Kuitenkin hyöty on yksilöllinen ja ainutkertainen kullekin henkilölle.

Miten Spot Fake käyttäjä ARVOSTELUT

Ei ole epätavallista, että monet epäeettistä yritysten markkinoilla mies lisälaite maksaa Fake käyttäjä suosittelut mainostaa tuotteitaan. Siksi sinun täytyy olla kriittinen arvioitaessa käyttäjä käyttäjäkokemukset.

Onneksi, teeskentelijöiden on yleensä ainakin muutamia yhteisiä piirteitä:

 • Nämä ovat erittäin myönteisiä lupaava valtava (usein epärealistinen) voitot
 • Nämä usein todenneet, että niiden tulokset saavutettiin nopeasti
 • Jos menee läpi käyttäjä katsauksia Amazon, sivuuttaa niitä, joita ei ole merkitty ”Verified Purchase”

Pidä mielessä, että sinun täytyy aina ottaa erittäin myönteistä vaateita jyvän suolaa (vaikka nämä ovat aitoja). On parempi katsoa kuin katua.

Ennen ja jälkeen KUVAT

Klikkaa kuvaa nähdäksesi käyttäjälle tulokset ennen ja jälkeen kuvat virallisella tuotteen verkkosivuilla

VIRALLINEN TAKUU ja takuu

Juuri nyt, helpoin tapa, jolla voit saada todellista SizeGenetics peniksen jatke on verkossa virallisten nettisivujen kautta tai valitse valtuutetut jälleenmyyjät maailmanlaajuisesti. Kuitenkin vain nopea Google-haku antaa sinulle paljon sivustoja, jotka tarjoavat tätä laitteeseen.

Mutta voit luottaa näitä sivustoja, että he lähettävät sinulle todellinen tuotteen (eikä aito)?

Siksi suosittelen ostat mitään tuotetta virallisilla tuotteesta verkkosivuilla, jos haluat olla 100% varma et huijatuksi.

Tuotteen hinta & SHIPPING

Sikäli kuin hinta ja paketteja mennä virallisilla verkkosivuilla tarjoaa useita päävaihtoehtoa voit valita aina vain laitteesta monimutkaisiin mukavuuspaketti.

Tuolloin päivityksen tämän artikkelin (28 heinäkuu 2017) virallinen sivusto tarjosi seuraavat vaihtoehdot, joista voit valita.

 • Arvo Editon ($ +199,95)
 • Comfort-paketti ($ +249,95)
 • Ultimate System ($ +299,95)
 • Kaarevuus ja Peyronien Edition ($ 299,95)

Mikä on enemmän, voit valita laajasta valikoimasta varaosien jos vahingoita. Merenkulku on maailmanlaajuinen, huomaamaton ja maksaa välillä $ 15,00 – $ 19,00

Loppuarvioni: yksi mukava OPTIONS

EDUT

 • Kansainvälisesti tunnettu brändi
 • Laadukkaat materiaalit
 • Lääketieteellinen laite (TYPE-1)
 • TUKEMIA kliinisessä tutkimuksessa
 • SLOW asteittainen & PYSYVÄT Peniksen
 • HELPFUL Support System
 • Mukavat käyttää PITKÄAIKAISET

hAITAT

 • KALLIS
 • En voi virtsata tiputtaa IT
 • TARVITSET käyttää sitä useita tunteja päivässä
 • Saadut tulokset ja GAINS
 • Hyvin pitkien ajanjaksojen nähdä tuloksia
 • Pitää ottaa alas joka tunti tai kaksi 10-15 minuuttia

Tutkittuaan tämän laitteen, minun on sanottava, että SizeGenetics on varmasti kestävä jatke, joka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Olen vaikuttunut täydellisyyttä joka oli tämän laitteen luotu.

Olin yllättynyt selvittää, miten mukava se on käyttää sitä päivällä.

Odotin paljon asiakkaita ilmoittanut tuntuvista epämukavuutta, mutta en löytänyt mitään. Sinun täytyy kuitenkin tottua venytys tuntemuksia ensin.

Uskon vilpittömästi, että SizeGenetics on yksi parhaista jatkoaineita markkinoilla näinä päivinä ja on ehdottomasti hintansa arvoinen. Eri paketteja ja 6 kuukauden rahat takaisin-takuu sinulla ei ole mitään syytä huoleen.

klikkaa tästä tilata SizeGenetics verkossa nyt »

77/100 : by 563 users
BUY NOW »