SizeGenetics Review & Results

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Review & Results

Last Updated on

“Grootte doet er niet toe.” Dat is wat zo veel vrouwen zeggen. Maar als je een man die niet echt is het meten van de omvang afdeling bent, weet je, dat is niet echt waar.  Grootte doet materie. 

U kunt meten hoeveel het doet er niet alleen in termen van inches je hoeft niet, maar in termen van tegenvallende of gemiste seksuele kansen.

Dankzij het ​​internet, zijn er nu honderden keuzes die er zijn voor mannen die op zoek zijn naar een manier om de penis te vergroten. Maar geen van deze methoden echt werken ?

In feite, kunt u worden verrast. Er is minstens één product uit dat er echt een dramatische en maak permanente verhoging van de penis grootte, en het heet SizeGenetics.

doet-sizegenetics-echt-werk

Mijn verhaal | Een echte SizeGenetics recensie

Ik zal u alles vertellen over SizeGenetics in slechts een moment. Maar eerst wil ik je mijn verhaal te vertellen. Omdat je het lezen van mijn SizeGenetics beoordeling, ben ik gok dat je in staat zijn te relateren.

Ik ben geboren met micropenis. Dit is een aandoening waarbij de penis abnormaal klein-mine was minder dan 3 inches voor het grootste deel van mijn leven. Ik denk niet dat ik nodig om u te vertellen hoe vernederend dit was voor mij. Ik herinner me dat tijdens de puberteit Ik voelde me zo onhandig, maar ik bleef maar denken dat een of andere manier de dingen zouden omdraaien voor mij, dat het iets wat ik zou gewoon ontgroeien was. Maar ik heb nooit gedaan.

Ik probeerde uit te gaan met vrouwen. Om eerlijk te zijn, had veel van hen niet echt lijken te geven dat alles veel toen ze zagen hoe klein ik was. Maar de mechanica van daadwerkelijk seks waren een echte pijn. We konden pas echt krijgen om te werken in bepaalde posities, en het duurde gewoon al het plezier van te maken. Seks is altijd teleurstellend, en geleidelijk in de tijd ik gewoon opgaven. Door de leeftijd van 30 had ik alleen maar seks gehad met een paar vrouwen ooit, en ik zag geen kans dat ik opnieuw zou proberen in de toekomst niet te zien. Ik eigenlijk afgetreden mezelf om een ​​leven van gedwongen onthouding. Tegen die tijd mijn vertrouwen werd neergeschoten naar de hel.

Ik keek in een heleboel verschillende mogelijkheden. Ik probeerde al de pillen en de crèmes tevergeefs. Op een gegeven moment Ik ging zelfs zo ver om een operatie te overwegen! Mijn dokter sprak me van te maken en aan te bevelen een penispomp plaats. Ik gebruikte dat en het hielp, maar ik wilde een permanente oplossing.  En toen vond ik uit over SizeGenetics.

Ik was op hun hoede over het besteden van geld aan nog een ‘oplossing’, die niets anders dan een aanslag op mijn bankrekening zou kunnen zijn. Maar ik besloot dat ik dit een laatste ding zou proberen. Immers, ik was bereid om geld te investeren op een operatie. SizeGenetics zou een stuk minder duur dan dat, en een stuk minder intimiderend ook. Ik vroeg mijn dokter wat hij dacht over mijn idee, en hij zei te gaan voor het zo lang als ik was voorzichtig en gebruikten de extender correct.

Wat is SizeGenetics?

size-genetica-3m-design

Gaan uit van mijn persoonlijke ervaring evenals enkele van de SizeGenetics recensies die ik heb gelezen, kan het de beste penis extender op de markt op dit moment zijn. Als je niet veel over penis extenders weet, kan je je afvragen wat dit met zich meebrengt.

Het is makkelijk. SizeGenetics is een apparaat dat je draagt ​​voor ongeveer een uur (of meer, als je wilt) per dag over een periode van maanden. SizeGenetics oefent zachte spanning op uw penis, geleidelijke uitbreiding van de omvang ervan in de tijd.

Waarom gaan met een Penis Extender?

Je kunt je afvragen: “Waarom moet ik proberen een penis extender in plaats van een penispomp of pillen of een andere methode? ‘

Nou, de meeste penis pillen zijn niet echt geformuleerd om elke permanente winst in termen van grootte te maken. Degenen die ze zeggen zijn zullen geen dramatische resultaten (indien geen resultaten helemaal niet). Penis pillen kan zeer nuttig zijn, maar de meeste van hen zijn geformuleerd voor een instant boost (viagra soort termijn) of voor een specifiek type van erectiestoornissen.

Hoe zit het met crèmes, gels, en ga zo maar door? Deze topische behandelingen kunnen veroorzaken sommige tijdelijke vergroot, maar is zelden zeer merkbaar.

U kunt ook horen over de verschillende oefeningen die je kunt proberen en zelfs gewichten die u kunt gebruiken. Ik raad uit de buurt van deze methoden verblijven. Ze kunnen gevaarlijk zijn en kan permanente schade veroorzaken als je jezelf verwonden. Ze zijn ook een serieuze pijn!

Zoals voor penis pompen, die daadwerkelijk kan een merkbare toename van de lengte en omtrek te produceren. Maar de winsten zijn tijdelijk en komen met een aantal vrij ernstige medische risico’s. Je moet een vasthoudende band te dragen tijdens de seks om de extra bloed in de penis te houden. Nadat je het uit (ongeveer een half uur later), zal uw maat terug weer naar beneden te gaan.

Een penis extender is het enige product die er zijn die je kunt voorzien van duurzame winsten in omvang!

best-penis-extender
SizeGenetics is de enige klinisch bewezen Penis Extender

Heeft SizeGenetics werken?

De grote vraag is natuurlijk (pun intended) is of SizeGenetics in staat was om te leveren. Laat me je vertellen wat mijn persoonlijke ervaring was!

SizeGenetics wordt geadverteerd als het hebben van een “58-Way Ultimate Comortckfste ™ Sy.m” Nou, toen ik voor het eerst dit apparaat namen uit de doos het kwam in (die zeer discreet is paaged), is het allesbehalve comfortabel uitzag. Zoals ik sommige mensen grap heb gehoord, echt penis extenders niet uitzien als middeleeuwse martelwerktuigen.

SizeGenetics Review - The Best Male Enhancement Device 2016

Dus ik was verbaasd toen ik het op en aangepast het en het bleek te zijn zeer comfortabel. Ik was opgelucht dat ook past me.

Ik bedoel, ik weet dat het is ontworpen voor mannen met kleine penissen, maar omdat ik micropenis had, was ik bang dat ik te klein om het te gebruiken.

Ik paste het zo dat het uitgeoefende gewoon een beetje spanning en liet het op. Ik heb eigenlijk nauwelijks opgemerkt het uur passeren. Op sommige momenten vergat ik dat ik hem draagt.  Dat was hoe onopvallend het was.

Voor de eerste paar weken, droeg ik alleen SizeGenetics voor ongeveer een uur per dag. Geleidelijk hoewel ik begonnen met het dragen het voor steeds langere periodes; soms heb ik gewoon vergeten om het uit. Het is niet echt merkbaar onder je kleren, maar ik voelde me nog steeds het meest comfortabel om te dragen toen ik was gewoon opknoping uit thuis door mezelf.

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU

Ik zal niet liegen. Je moet zeer geduldig te zijn dat dit product te krijgen. Dit is geen nachtelijk oplossing. Je hebt ook super ijverig te zijn. Ik denk niet dat ik sloeg een enkele dag voor de hele zes maanden dat ik het gebruikte. Ik heb niet echt zien veel in de weg van de vooruitgang van de eerste twee maanden ook niet, tot het punt waar ik me af of het werkte.

Ik ben echt blij dat ik gaf niet op, hoewel, omdat rond de drie maanden merk ik begonnen om echte vooruitgang te zien. Daarna voegde ik op een veel meer lengte, en het gebeurde heel snel. Ik had eindelijk een vertraging nadat ik de zes maanden merk te raken. Ik heb geprobeerd het dragen van het apparaat sindsdien, maar ik heb niet meer grote winsten opgevallen, dus ik neem aan dat ik maxed out mijn eigen genetica.

Laat me je vertellen, dat is absoluut prima met mij, want hier is de vooruitgang die ik geboekt:

  • Beginnend lengte: 3,5 inch
  • 1 maand: 4.1 inches
  • 2 maanden: 4.4 inches
  • 3 maanden: 4,75 inches
  • 4 maanden: 5 inches
  • 5 maanden: 5,25 inches
  • 6 maanden: 5.6 inches

Ik serieus kan je niet vertellen hoe geweldig dat is. Ik kreeg 2,1 inch, dat was voor mij bijna als een verdubbeling van de grootte van mijn penis! Het was een gekke ervaring.

Ik keek naar beneden vanaf drie maanden en ik kon gewoon niet geloven wat ik zag.

Ik bleef maar denken dat ik droomde of iets, maar elke ochtend werd ik wakker en dat extra lengte was er nog steeds. Had ik al gezegd dat dit mijn slappe metingen? Rechtop, ik ben nog groter. Praten over een toename van het vertrouwen!

Ik heb geen winst in termen van omvang, maar dat was zoals ik had verwacht. Penis extenders niet omtrek, alleen de lengte te verhogen. Dat is de reden waarom ik nog steeds mijn penis pomp soms gebruik.

In het geval u zich afvraagt ​​wat het aanpassingsproces was net als ik ging mee, het was echt gemakkelijk en pijnloos. Er was nooit een punt waarop ik vond het apparaat oncomfortabel om te dragen. Als je leest over hoe penis extenders werk, kom je erachter dat de spanning creëert micro-tranen. Je lichaam herstelt de tranen door het toevoegen van de lengte. Dat klinkt verschrikkelijk, toch? Het is niet, althans niet met SizeGenetics. Ik letterlijk nooit meegemaakt enige pijn of bijwerkingen.

Je hebt geen idee hoeveel ik wou dat ik had dit lang geleden gedaan, voordat ik geprobeerd al die pillen en pompen en crèmes en gels. Ik verspilde zo veel geld op die noodoplossing oplossingen (waarvan sommige hadden neveneffecten).  Ik had slechts één keer te betalen voor SizeGenetics, en de resultaten die het geleverde zijn permanent.

Hoe kunt u kopen SizeGenetics?

De enige plek waar je kunt SizeGenetics te koop vinden is online. Op dit moment is de SizeGenetics ™ Ultimate System kost $ 398,95, en de SizeGenetics ™ Value Edition kost $ 199,95.

Wat is geweldig is dat je een risico-vrije geld terug garantie voor 180 dagen.

Dat is 6 maanden lang uit te proberen het apparaat, meer dan genoeg tijd om aanzienlijke winst in lengte te zien. Het kostte de helft van die tijd voor SizeGenetics om mijn seksleven te draaien. Het kan hetzelfde doen voor jou.

Als je geld wilt besparen op SizeGenetics, is dit het moment om te kopen. We bieden een speciale SizeGenetics korting. Gebruik onze exclusieve SizeGenetics coupon krijgen 10% korting. Deze deal is niet van plan om rond te blijven voor lang, dus profiteer ervan zolang het duurt.

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU

 

77/100 : by 443 users
BUY NOW »