SizeGenetics Review – Best Male Enhancement Device 2016

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Review – Best Male Enhancement Device 2016

Last Updated on

Mies lisälaite – toiveuni oikea? Jos olet kuten useimmat miehet, viimeinen asia, että haluat tehdä, on saada leikkaus parantaa jäsen. Se on jotain, että uskon, että useimmat miehet ovat pitäneet kerralla tai toisella elämässään. Loppujen lopuksi olemme kaikki kuullut sanonnan: koolla.

SizeGenetics Review - Best Male Enhancement Device 2016

SizeGenetics on laite, ei leikkaus, joka on tarkoitettu antamaan keskimääräinen pituus kasvoi 1-2 tuumaa.

Ja tämä on juuri sitä mitä tarvitaan tyydyttää kumppani.

Olen etsinyt kovasti ja pitkään (no pun tarkoitettu) laitteille, jotka todella toimivat, ja olen yleensä pettynyt tuloksiin. Se on alan täynnä tupakkajäljitelmien ja kunnianhimoinen kuluttajat, jotka haluavat olla pidempi penis isompi ympärysmitta.

Mutta SizeGenetics on enemmän kuin normaali jatke, joka jättää otteestaan ​​kuukausia.

Onko SizeGenetics todella toimii?

SizeGenetics toimii. Ajan.

Se kestää jonkin aikaa, suosittelen sitä vähintään neljä kuukautta, mutta se ei toimi lisätä kokoa. Nyt ennen kuin menen yksityiskohtiin, jotka on todistettu tieteellisesti suurentaa peniksen, haluan ensin puhua takuu valmistajan tarjoamia.

Kun kokeilla tätä tuotetta, yrität sitä riskitöntä .

Kyllä, sinun täytyy tehdä aloitusmaksu yrittää tuotteen, mutta on 100% rahat takaisin takuu. Mitä tästä seuraisi?

 • Käytä tuotetta ohjeiden vähintään neljä kuukautta .
 • Jos et pidä tuotetta, voit palauttaa sen rahat takaisin.

Parasta on, että sinulla on kuusi kuukautta aikaa palauttaa tuotteen. Monet muiden tuotteiden markkinoilla eivät takeena tätä suuruusluokkaa, ja monet heistä ovat käyttövaatimusten täyttää takuun, jotka ovat yksinkertaisesti mahdotonta täyttää.

klikkaa tästä tilata SizeGenetics verkossa NYT

Joten, miten se toimii?

size-genetiikka-sisältävät

En ole teknikko, mutta valmistaja tekee loistavaa työtä on selittää tarkalleen , miten ja miksi tämä tuote toimii.

 1. Olet menossa on laittaa jatke (lisää tästä minun arvostelu). Tämä on laite, johon tulee olennaisesti laajentaa vähitellen sijoittaa jännitteitä penis.
 2. Koska penis alkaa venyä, pieni mikro kyyneleet alkaa esiintyä. Nämä kyyneleet aiheuttavat solujen päällekkäisyyttä esiintyy pitkin lihaksia.
 3. Kun lihas paranee, se suurenee ja kiinteämmät. Enemmän verta myös virtaa penis.

Tämä on tieteen takana tämän tuotteen. Sinulta käyttämällä peniksen jatke, joka tarjoaa 2800 g veto jännitystä, joka on johtava jännitys teollisuudessa.

Mitä tämä lisääntynyt jännitys sallia?

Lisääntynyt jännitys on kyse tuloksista. Voit kokea paljon enemmän tuloksia johtuen laite tarjoaa 50% enemmän jännitystä kuin mikään muu tuote markkinoilla. Ja mikä parasta?

 • Se on kivuton
 • Se on 100% turvallinen
 • Tulokset ovat pysyviä

Ei pillereitä. Np kipua. Ei leikkaus. Ei puijaus.

Mikä SizeGenetics tarjoaa puhdasta tulosta. Puhuminen tämän, nyt katsomaan, mitä muut ihmiset ovat kokeneet omakohtaisesti tämän tuotteen kanssa.

SizeGenetics tulokset

SizeGenetics ennen jälkeen tulokset

Tulokset ovat suorastaan ​​hämmästyttävä. Katsotaanpa katsomaan mitä muut käyttäjät ovat voineet kokea kasvun:

 • 4 kuukautta käyttöehdot : Lisäystä 1,8 tuumaa pitkä ja 0,6 tuumaa vuonna satulavyö olivat kokeneita.
 • 60 vuotias A 60-vuotiaalla miehellä kasvoi pituuteen vain 5,3 tuumaa peräti 6,6 tuumaa.
 • Tyytyväinen Vaimo : Yksilö käyttää tätä laitetta neljä kuukautta ja lähti pieni 4,4 tuumaa ja paljon suurempi 6,5 tuuman peniksen pituus. Tämä erityisesti henkilön ympärysmitta kasvoi myös 0,7 tuumaa.

Yhtiö varoittaa, että tulokset voivat vaihdella. On myös ihmisiä, jotka kokivat pieniä voittoja 0,5 “1” pitkä. Mutta tämä on edelleen melko vaikuttava ottaen huomioon, että voit edelleen käyttää laitetta ja nähdä lisää kasvua seurauksena.

On ilmeisesti geneettisiä rajoja, jotka tulevat esille, ja SizeGenetics voi uhmata luonnon – vaikka se ei tullut lähelle.

Jos sinulla on toinen ajatuksia, olen erittäin suositeltavaa tarkistaa enemmän ennen ja jälkeen kuvat yhtiön verkkosivuilla nähdä tuloksia ensi käden.

klikkaa tästä tilata SizeGenetics verkossa NYT

Omat kokemukset SizeGenetics

Alkaen SizeGenetics, minun on myönnettävä, että olin hieman skeptinen aluksi, mutta ennen ja jälkeen kuvat ovat hyvin vaikuttavia. Arvelin, että en todellakaan ole mitään menetettävää kanssa takaa, ja oli paljon saada prosessissa.

Lääketieteellinen tyyppi 1 laite laivojen huomaamattomasti, ja voidaan käyttää:

 • Bent penis oireyhtymä
 • Micro penis oireyhtymä
 • pidentävä

Joten, jos sinulla on kaarevuus peniksen, voit korjata ongelman ja koe massiiviset voitot prosessissa.

Kaikki mitä tarvitsee tehdä, on paikka laite juuressa peniksen, ja säätää laitteen niin, että penis sopii laitteeseen. Saat sitten hitaasti pidentää laitteen halutulle tasolle, ja sinun kannattaa nostaa tätä koko eri kuukausina käyttö. Hitaasti ja varmasti, peniksen alkaa kasvaa pituudeltaan, ja laite tarvitsee hienosäätö seurauksena.

Muista, tarvitset jatkuvaa ja tasaista jännitystä penis pidentämällä tapahtuu.

Uusi, 58-tie erinomaisen mukavuuden järjestelmä on mukana, jotta voit kokea nopeammin voittoja ilman epämukavuutta, että muut tuotteet tarjoavat.

Katsotaanpa katsomaan koko vaiheet sinun täytyy ottaa käyttää tätä laitetta:

 1. Aseta pohja rengas peniksen.
 2. Aseta venymä palkit.
 3. Laita pää peniksen osaksi päähine.
 4. Vedä bändi päät mukavuutta hihna.

Sieltä sinun tekevän eri säätöjä vastaavasti ja mitoitus laite jäsen. Käyttö pitäisi alkaa hitaasti, korottaa asteittain joka viikko. Monet ihmiset käyttävät laitetta 5+ tuntia päivässä, mutta haluat saada iho ja jäsen käyttää sitä.

Suosittelen alkaen yksi tunti vuorokaudessa mukavasti kotona, ja lisäämällä tarvittaessa, kunnes olet suositellut tunnin käytön.

Monet ihmiset pitää jopa tämän laitteen alapuolella heidän vaatteensa, ja käyttää sitä, kun he tekevät pihatyöt tai istua talon. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse pelätä sopimatonta, jos joku tulee yli, ja voit aktiivisesti kasvattaa penis on koko murehtimatta kukaan muu nähdä sinua tässä prosessissa.

Olen todella ei esiintynyt lainkaan tuloksia ennen kolmannen kuukauden jälkeen, kun oli kasvua noin puoli tuumaa. Olen varma, että tämä tapahtui ajan mittaan, mutta en mitannut itse vasta tällä hetkellä.

Jälkeenpäin aloin nähdä tuloksia paljon nopeammin.

Neljännen kuukauden huomasin, että olin noin kolmannes tuuman isompi kuin olin kun aloitin, ja viidennessä kuussa, olin yli tuuman suurempi. Voit myös pitää käyttää tätä laitetta saavuttaa vieläkin parempia tuloksia. Monet ihmiset käyttävät SizeGenetics yli 12 kuukautta aikaa päästä niiden suurin mahdollinen – se todella riippuu käyttäjän.

En ollut yksi onnekkaista, joka koki 2 tuuman voitot neljään kuukauteen, mutta en koe massiiviset voitot ajan mittaan.

SizeGenetics Review: Verdict

SizeGenetics Review - Best Male Enhancement Device 2016

Minulle SizeGenetics tekee ihmeitä.

SizeGenetics on ollut markkinoilla jo lähes 20 vuotta, ja yhtiö tukee heidän tuote, jossa on kuuden kuukauden takuu. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, jotta pidempi, paksumpi penis on käyttää tätä laitetta vain neljä kuukautta. Jos et näe tuloksia, että minulla on (ja kymmeniä tuhansia muita on), palauta laitteen rahasi takaisin.

SizeGenetics on laite – ja kumppani – tarvitse olla. Se on mukava, tarjoaa alan parasta teknologiaa ja materiaaleja, ja se on osoitettu lisäävän penistäsi.

Mitä muuta voisi toivoa?

Jos haluat suuremman peniksen miellyttää häntä paremmin, on aika ryhtyä toimiin.

klikkaa tästä tilata SizeGenetics verkossa NYT

77/100 : by 533 users
BUY NOW »