SizeGenetics Arviot: Paras sijoitus mies lisälaite?

Home » Review » SizeGenetics » SizeGenetics Arviot: Paras sijoitus mies lisälaite?

Last Updated on

Mikä on SizeGenetics?

SizeGenetics Tulokset, REAL ennen ja jälkeen kuvat, ja lisää

SizeGenetics on laite, jota käytetään auttaa laajentamaan koko miehen peniksen. Kun FDA päätti hyväksyä tämäntyyppisen tuotteen olevan saatavilla markkinoilla, SizeGenetics on yksi ensimmäisistä niistä saada hyväksytty – ja hyvästä syystä.

Paitsi jatkamisesta penistäsi, tämä laite on myös suosittu käytettäväksi olosuhteissa, kuten Peyronien tauti (vääntynyt penis oireyhtymä) ja micropenis oireyhtymä . Joskus nämä ehdot aiheuttamat hormonaaliset ja / tai geneettinen poikkeavuuksia.

Kanssa SizeGenetics, olet vihdoin pystyä lisäämään peniksen kokoon ilman, että on turvauduttava leikkauksia, jotka voivat osoittautua liian riskialtista tai kivulias. Vastaus mikä näyttää olevan kuin elinikäinen tavoite on vihdoin täällä.

Kuka valmistaa SizeGenetics?

Minun Puolueeton SizeGenetics Extender Review kuvia

Mukaan verkkosivuillaan, SizeGenetics on omistaa ja ylläpitää yrityksen Lyngbyssa Tanska. Nimi yhtiö on DanaMedic ApS.

Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki laitteet tehdään, kootaan ja kuljetetaan suoraan Tanska.

On olemassa myös useita tapoja ottaa heihin yhteyttä, joka on toinen plus kohta. Heidän asiakastukitiimit molemmat perustuvat Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Heidän yhteystiedot on lueteltu seuraavasti:

USA: +1 (646) 918 1447
+44 (0) 115 769 0209

Voit myös puhua heille kautta live chat, joka on vielä parempi joillekin asiakkaille, jotka haluavat saada yhteys heti.

Jos jos olet hieman tietoisesti tai huolissaan luonteesta kysymyksesi tai kyselyn, voit levätä mielen, koska heidän asiakastukitiimit ovat hyvin koulutettuja ja tottunut millaisia ​​tahansa kysymyksiä sinulla voi olla.

Kenelle SizeGenetics?

SizeGenetics luotiin vastauksena niille, jotka etsivät turvallisin ja tehokkain tapa laajentaa peniksen. Miehet ovat luonteeltaan hyvin erityisesti koko peniksen, varsinkin jos he haluavat luottaa ja arvostettu koko ajan.

Tämä laite on tarkoitettu vain niille, jotka myöntävät, että koolla on merkitystä – riippumatta suorituskykyä. Jos olet sellainen mies, joka arvostaa seksuaalista tyydytystä paitsi itse vaan myös kumppani, niin SizeGenetics on sinulle.

Miten SizeGenetics toimii?

SizeGenetics on penis vetolaitetta, ja laitteen, kuten tämä toimii tarjoamalla lempeä mutta jatkuva venytys miehuus, erityisesti Paisuvaisia . Tämä osa peniksen vastaa pitämällä veren aina, kun penis on täysin erektion.

Tämä prosessi on aivan samanlainen kuin paino kouluttaja nostamalla painoja. Mitä painavampi painoja, sitä enemmän hän venyy ja siten koulutus lihakset venyttää hänen kanssaan.

Ainoa ero on, että venytys, joka tapahtuu, kun käytät SizeGenetics on hyvin lempeä ja kivuton. Paisuvaisia ​​jakautuu vedettäessä pois, mikä johtaa soluihin vuotamista ja lopulta paranemista.

Kun solut ovat parantuneet ja uusia terveellisempiä solut syntyvät, ne on suurempi ja kiinteämpi. Suurempi ja kiinteämmät Paisuvaisia ​​tarkoittaa myös isompi penis, jossa on vielä vaikeampaa erektio.

SizeGenetics Side Effects

Kun millä tahansa laitteella, te varmasti törmännyt kysymyksiin:

  • Onko se turvallista?
  • Onko sillä mitään sivuvaikutuksia, että minun pitäisi pelätä?
  • Onko se sen arvoista rahani?
  • Onko se yhtä tehokas kuin se väittää olevansa?

Tätä kirjoitettaessa, ei ole vielä tutkittu tapaus haittavaikutuksia tai haittavaikutus kun tällä laitteella. Niin kauan kuin voit seurata ohjeita ja noudattaa valmistajan ohjeita, sinun olisi hyvä mennä.

Tämä on varmasti jotain, joka on harkitsemisen arvoinen, tietäen, että tuote olet aikeissa käyttää on 100% turvallinen ja ilman riski.

Et myöskään tarvitse huolehtia vahinkoa, joka voi esiintyä. SizeGenetics on erittäin helppokäyttöinen.

Ennen ja jälkeen KUVAT

Klikkaa kuvaa nähdäksesi käyttäjälle tulokset ennen ja jälkeen kuvat virallisella tuotteen verkkosivuilla

Kuinka käyttää SizeGenetics?

Pystyä näkyvien tulosten aikaan saamiseksi, yksi on käyttää SizeGenetics jatke vähintään 3-5 tuntia päivässä, vähintään kuusi kuukautta.

Sinä vain yksinkertaisesti liittää laitteen peniksen ja anna sen tehdä työnsä. Jos siinä tapauksessa sinulla on tunne kipeä jossain vaiheessa, voit lopettaa 12 päivän välillä.

Huomaa, että saattaa saada ja tuntuu epämukavalta ensimmäistä kertaa käyttäjille, etenkin ensimmäisten 2-3 viikkoa käyttää sitä. Venymä palkit voidaan mukauttaa haluamasi koon, mutta älä liioittele, sillä se voi tuntua liian tiukka ja epämukavaksi.

Keskity tavoite ja jatkuvat läpi pienen vaiva, joka voi tuntua, kun käyttää sitä. Mitä kauemmin aikaa, että voit käyttää SizeGenetics laite, sitä nopeammin se voi nähdä tuloksen.

SizeGenetics arvioita

SizeGenetics Tulokset, REAL ennen ja jälkeen kuvat, ja lisääSizeGenetics Tulokset, REAL ennen ja jälkeen kuvat, ja lisää

Tämän laitteen kanssa, se tuntuu melkein kaikki (jos ei täysin kaikki) arviot ovat hyvin myönteisiä. Käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä tuloksiin he saavat, puhumattakaan turvallisuus- ja riskitön piirteitä SizeGenetics.

Näet katsauksia SizeGenetics että jopa ominaisuus todellinen ennen ja jälkeen kuvia. Tämä vain osoittaa, että tämä tuote pidetään tehokasta ja erittäin luotettu monet.

SizeGenetics on myös samaa jatketta, joka on jatkuvasti suosittelevat peniksen lisälaite kirurgien maailmanlaajuisesti. Niiden verkkosivuilla, voit nähdä, että erikoislääkäri ja plastiikkakirurgian nimettiin Dr. Jorn Ege Siana on myönteisen SizeGenetics.

Dr. Siana voi ammattimaisesti taata tämän laitteen halvempi ja turvallisempi vaihtoehto invasiivisia penis laajentumisen leikkaus.

Mitä Real käyttäjät sanovat SizeGenetics peniksen jatke?

Olen sijoittanut jonkin verran energiaa katselee ympärilleen tarkistaa, onko voisin löytää miehiä, jotka olivat saaneet tulee hyödyntämiseen SizeGenetics peniksen jatke. En todellakaan löydettiin enemmän positiivisia tutkimukset, asiakkaan kunnianosoituksia ja aiemmin / jälkeen valokuvia kuin odotin.
Joka tapauksessa, koska tämä on täysin herkkä alue elimistössä, on tärkeää tehdä etsintä ja varmistaa, että tuote käytät siellä on aito, turvallinen ja onnistunut. Kenenkään ei tarvitse tuhlata niiden mahdollisuus yllään veto gadget huomattavan pitkän aikaa, vain huomatakseen, että se ei toimi! Michael Legend, UK

Hei, Vanavedessä jolla hyödynnetään koko perinnöllisistä ominaisuuksista jatkeeksi koko edellisen 11 kuukautta, olisin vahvasti kysyy välttää tämän kohteen. Se käytännössä ei toimi. Elän tarkistamisessa. Olen tehnyt kaikki jelqing aikatauluja (uskonnollisesti), pre-harjoituksia, kuluneet jatke 7-10 tuntia joka päivä ja niin edelleen, ja voin vilpittömästi sanoa, että korotukset ovat pysymättömiä. En haluaisi kutsua sitä harhaanjohtava vaikutus vielä kohti alkaa Minulla on tunne, että olin poimien vielä kerran allotting nauha tuli, puhdistamaton numerot osoittivat, että en ollut jalansijaa. Mike Brenger, USA

Se kun minun sekaannus Olen hyppivä on jännitteitä, koska jatke asetetaan 1cm kuin minun täysin venytetty peniksen joten minun ei tarvitse tehdä muutoksia jännitteitä baarin tällä tasolla. Olen juuri hämmentynyt tässä vaiheessa, jos se on ok minulle venyä yli 1 cm: minun kokonaan venytetty munaa kohti suositus SizeGentics – Alex McLaren, Kanada

16 Way Comfort Technology pian malliesimerkki kun puhutaan penis muuttajat. Ja tämä menetelmä on yksi mukautettu SizeGenetics tehokkaasti kasvattaa ja ympärysmitta peniksen aiheuttamatta haittaa tai epämukavuutta puolelta käyttäjä.

Jos haluat ostaa SizeGenetics?

SizeGenetics voi tilata virallisella verkkosivustollaan. Muista tilata vain niiden verkkosivuilla. On tuotteita Kiinasta, jotka väittävät olla sama kuin tämän laitteen, mutta ovat muovia.

Muista, että aitous on hintansa ja se on ok maksaa siitä niin kauan kuin tiedät saat sellaista tulosta, että haluat. Kiinan valmistettuja tuotteita, et ole niin varma laatu, puhumattakaan riski, että se voi mahdollisesti tuoda käytön yhteydessä.

On SizeGenetics verkkosivuilla on useita paketteja, jotka voit valita riippuen etusija. Ultimate System väittää olevansa heidän bestseller ja hinta on $ +299,95 joka on jo diskontattu. Alkuperäinen hinta on $ +499,95. Myös paketti vain $ 199,95

Onko SizeGenetics todella toimii vai onko se huijaus?

Tämä on ehdottomasti kysymys, joka on hyvin ilmeinen vastaus – sillä kyllä, SizeGenetics todella toimii. Jos haluat parantaa penistäsi tarvitsematta käydä läpi leikkauksen tai muun lääketieteellisiä toimenpiteitä, tämä on mitä etsit.

Koska markkinoilla jo yli kahden vuosikymmenen ajan, tämä tuote on ehdottomasti päällä sen pelin. Niiden kuuden kuukauden palautusoikeus, olet varma, että yritys on riittävän varma, miten heidän tuotteensa toimii.

SizeGenetics on osoittautunut erittäin hyödyllistä käsitellä pieni penis ongelmia. Älä jää kiinni juuri lukenut kaikki nämä arviot, mennä eteenpäin ja kokeilla sitä itse.

klikkaa tästä tilata SizeGenetics verkossa nyt »

83/100 : by 249 users
BUY NOW »