Semenax Review – Heeft Semenax echt werken?

Home » Review » Semenax » Semenax Review – Heeft Semenax echt werken?

Last Updated on

1

Wat is Semenax?

Nou, Semenax is een sperma volume versterker, dat beweert dat je langer te geven, intensere orgasmen, meer cum, meer kracht, meer plezier, en ook een reputatie van het hebben van enorme ejaculaties.

Hoewel “volume” capsules en tabletten hebben het specifieke doel van het verhogen van sperma en sperma productie / hoeveelheid, vinden wij het belangrijk om altijd rekening met de totale mannelijke seksuele gezondheid met elk programma dat u besluit om te streven.

Voor sommige mannen, de kwestie van een betere potentie en de vruchtbaarheid is erg belangrijk. Als dit voor u van belang, op zoek naar een supplement dat zowel de hoeveelheid vloeistof en de hoeveelheid en de gezondheid van het sperma verhoogt. Uw lading zal niet alleen groter, meer indrukwekkend en aangenamer, maar krachtiger ook. Opnieuw scoort Semenax ™ hoog over beide categorieën.

Het volume tabletten kunnen omvatten aminozuren (de bouwstenen van eiwitten) plus kruiden concentraten uit China, Europa en Zuid-Amerika. Kijk voor ingrediënten die zijn bewezen gedurende tientallen of zelfs honderden jaren ervaring om seksuele activiteit te stimuleren en sperma en sperma productie te verhogen in de testis. Sommige van de aanbiedingen die je ziet zijn onder andere:

 • L-Arginine HCL
  Studies tonen aan sperma en sperma volume verdubbelt, vruchtbaarheid verbetert (zelfs onder mensen met lage spermacellen of slechte beweeglijkheid van de zaadcellen), en de gezondheid van het sperma en de activiteit toenemen met suppletie.
 • L-lysine
  Onderzoekers vinden dat deze aminozuren plus zink verhoogt sperma geproduceerd, stimuleert de aanmaak van testosteron, en verbetert de kwaliteit van sperma.
 • EPIMEDIUM SAGITTATUM
  Soms ook wel “Horny Goat Weed,” deze botanische verhoogt libido en testosteron voor een grotere productie van zaadcellen.
 • Zinkoxide
  is aangetoond dat aantal zaadcellen en sperma motiliteit verhogen met 80% tot 200% door hulp testosteron synthese.
 • L-carnitine
  Dit aminozuur wordt gevonden in hoge concentraties in gezonde sperma. Bewezen aanzienlijk te verhogen van het percentage van zeer beweeglijk sperma.
 • Catuaba BARK
  Braziliaanse kruid dat het libido versterkt en voedt het hele mannelijke voortplantingssysteem.
 • Pompoenpitten
  Ondersteunt de gezondheid van de prostaat en hormonale productie.

MACA legendarische Zuid-Amerikaanse botanische bewezen libido, potentie en energie te bevorderen.

Goede supplementen zijn vervaardigd in een farmaceutische kwaliteit laboratorium en bieden een geld-terug-garantie. Zoals met alle kruiden-supplementen, winkel met zorg; zorg ervoor dat een gerenommeerd bedrijf dat biedt en de garanties eert kiezen. Ons onderzoek naar deze producten en de resultaten van de enquête gevonden Semenax ™ om het beste product in deze categorie zijn.

Semenax-callsmall

Heeft Semenax echt werken?

Nou, ik had die vraag en ik weet zeker dat je die vraag ook, dat is waarom je mijn video kijkt gehad; de enige manier waarop ik kon echt uit te vinden voor mezelf was te gaan op de website, om een ​​paar flessen en test het uit voor 60 dagen en mijn resultaten op te nemen.

Om het proces

Dus de orde proces was vrij eenvoudig; Ik heb net mijn ingevulde gegevens, koos het pakket ik wilde. Het duurde ongeveer drie minuten in totaal. Zodra ik de opdracht kreeg ik een bevestiging per e-mail via zeggen geplaatst voor ‘dank u voor uw bestelling’ en ordernummer. Ik kreeg toen een DHL tracking e-mail via ook over een dag later, vervolgens binnen twee dagen mijn bestelling aangekomen in het Verenigd Koninkrijk. Het omhulde DHL verpakking. Er was geen idee wat was binnen op de buitenkant van de verpakking, op het etiket het deed niets over sperma volume of Semenax of iets dergelijks, wat leuk was zeggen. Het was een snelle levering, zeer prive en ja, was ik erg blij tot nu toe.

1 MONTH
£36.99
Retail: £36.99
Saving £0.00
buy now »
3 MONTHS
£99.99
Retail: £110.97
Saving £10.98
buy now »
5 MONTHS
£147.99
Retail: £184.95
Saving £36.96
buy now »

Wat krijg je?

Nou, ik alleen bestelde twee flessen dus alles wat ik kreeg was twee flessen. Ik denk dat er een aantal goede bonussen en ik weet dat u geld kunt besparen als je koopt meer, maar ik wilde alleen maar om twee flessen te kopen om het uit te testen gedurende 60 dagen, want ik wist dat als ik geen resultaten na 60 dagen zag ik ben vrij zeker dat ik zou niet te zien na drie maanden, vier maanden, of zelfs zes maanden of zelfs een jaar; Dus ja, ik kocht twee flessen.

Gebruiksaanwijzingen;

goed, zegt het tot drie capsules per dag te nemen en dat is wat ik deed. Het maakt niet zeggen dat je kunt meer nemen; Ik zou toch niet hebben gedaan, want ik wilde te houden aan de aanwijzingen. Dus nam ik drie per dag met water elke ochtend en tijdens de 60 dagen dat ik mijn resultaten opgenomen.

resultaten

Ik heb gemerkt dat de eerste stijging na ongeveer drie weken, maar komen tot drie weken; orgasmes waren sterker, mijn cum steeg en ik vond dat nadat ik de drie weken raak en begon ik naar de resultaten, maar geleidelijk aan opgebouwd op deze resultaten dagelijkse te zien. Gewoon een beetje, geleidelijk proces, maar tegen het einde van de maand twee, had mijn sperma volume verdubbeld. Mijn vriendin merkte mijn grotere belasting en leek blij en tevreden het bleek haar op nog meer, wat leuk was.

Conclusie 

Dus ja, het maakt het werk, verdubbelde mijn sperma volume in 60 dagen. Ik weet zeker dat als je Semenax duren nog langer kunt u genieten van nog grotere winsten, misschien zelfs tot de 500% ze beweren. Ik bedoel, bekroonden door een 60 dagen geld terug garantie, als Semenax is de aanvulling die u kiest om te gebruiken, dan is het 100% zonder risico’s, zodat u absoluut niets te verliezen door het uit te testen heb; je gaat om resultaten te krijgen, kreeg ik de resultaten. Als u geen resultaten voor welke reden dan ook te krijgen, kan ik niet zien, dan moet je gewoon je geld terug binnen 60 dagen. Dus, dat is mijn volledige Semenax beoordeling; dus bedankt voor het kijken en tot ziens voor nu.

7040sexjpg

77/100 : by 75 users
BUY NOW »