Review: schokkende feiten over SizeGenetics Extender Exposed

Home » Review » SizeGenetics » Review: schokkende feiten over SizeGenetics Extender Exposed

Last Updated on

Mijn Eerlijke SizeGenetics Extender recensie met Pictures

HEY! NIET kopen SizeGenetics Penis Extender totdat u mijn review op basis van Real & Fully Onderzochte informatie! 5 Beste Kortingscodes, 2 vs. 2 Pros Cons en gebruikersfeedback inbegrepen!

Als u wilt een paar centimeters toe te voegen aan uw penis grootte, dan SizeGenetics (SG) is de juiste keuze voor jou. Hoewel het enige tijd zal duren, moeten regelmatig tractie geleidelijk aan toe te voegen aan uw lengte in het einde. Deze beweringen werden gesteund, zelfs door wetenschappelijke studies (zie de eerste helft van dit artikel).

AANDACHT! Als u Overnight Verwacht 5 “Gains, dan zult u verspillen van je energie en geld met dit product !!!

zelfs bronnen van voor en na foto’s, evenals coupon codes in zijn laatste alinea’s – in deze review, vindt u alles wat u moet weten over dit merk van extender te vinden.

De wetenschap achter het succes van SizeGenetics

Jongens over de hele wereld zijn geïnteresseerd in het toevoegen van inch tot hun grootte met SizeGenetics apparaat, maar heel weinig echt weten de wetenschap achter het succes.

Er zijn 4 kernprincipes dat dit product is gebaseerd op:

 1. Traction – De belangrijkste rol wordt gespeeld door de tractie, omdat het de mogelijkheid voor uw weefselcellen (te vinden in uw fallus) uit te breiden en te groeien geeft, het creëren van een reeks van gaten en scheuren.
 2. Celdeling – Zodra deze gaten zijn gemaakt, zal het proces van de verdeling van cellen over te nemen om te verdelen en vervolgens te vermenigvuldigen tot een niveau waarbij je as zal meegroeien met de kamers binnen uw “kleine vriend”.
 3. Hogere capaciteit – Aangezien uw kleine vriend nu in staat zal zijn om nog meer bloed te houden dan voorheen, moet het in staat zijn om te groeien in omvang en blijven op die manier permanent.
 4. Uitbreiding van ligamenten – Er zijn een flink aantal studies die hebben bewezen dat SG is effectief bij de uitbreiding van de ligamenten aansluiten van uw as een schaambeen, het maken van uw slappe lid hangen lager geweest!

Houd in gedachten:  Hoewel dit proces is geleidelijk en kost veel tijd, het werkt echt, en duizenden jongens genieten van de hogere gevoel van eigenwaarde, dat wordt geleverd met een groter formaat.

sizegenetics-chart

4 Aanwijzingen voor Comfortabele Set-Up & Gebruik!

Lees onderstaande tips om te leren hoe dit apparaat gemakkelijk te gebruiken:

 1. Steek je kleine “vriend” in het SizeGenetics apparaat.
 2. Bevestig troost riem om het.
 3. Draai de rubberen band om het te houden stevig tegen je penis met lip vlak voor je eikel.
 4. Maak micro-aanpassingen op de bars om het langer te maken en het verhogen van de spanning!
 5. Dit apparaat zal uw kleine vriend strekken zich uit naar volledige uitzetting en laat hem in die staat voor de gewenste periode te blijven.

Volgens verschillende studies kunt u de beste resultaten te bereiken bij het gebruik van een penis extender voor maximaal 5 uur op een dagelijkse basis.

Voor uw interesse: SizeGenetics is eigenlijk een zeer comfortabele extender te gebruiken! Dit is de reden waarom mensen kunnen dragen voor enkele uren – zelfs gedurende de dag wanneer ze op het werk of het runnen van hun boodschappen.

3 SizeGenetics pakketten u kunt kiezen!

Pakket # 1 – Value Edition ($ 199,95)

SizeGenetics Review - The Best Male Enhancement Device 2016

Het eerste pakket op onze lijst is voorzien van alleen de basisversie van dit product. Het is ontworpen om alleen standaard kan boeken en is ontwikkeld om aan de behoeften van die die een goedkopere inrichting te komen.

Het bevat alleen de noodzakelijke dingen:

 • Medische type 1 SG-apparaat.
 • 1 “en 2” rek bars.
 • Comfort pad en riem.
 • Instructie DVD.

Prijs:  Deze eenvoudige oplossing kunt u genieten van de revolutionaire extender zonder extra bonussen en incentives voor slechts $ 199,95!

bestel nu

Pakket # 2 – Comfort-pakket ($ 349,95)

het-device-only-pakket-1

De tweede optie kun je kiezen heet het Comfort pakket . Dit is een verbeterde versie ter sneller winsten. Het bevat alle spullen die je nodig hebt om penis uitbreiding veel meer comfortabel en gemakkelijk te doen maken!

Je zult krijgen:

 • Medische type 1 SG-apparaat.
 • 58 Way ultiem comfort systeem.
 • 3 verschillende maten rek bars en diverse onderdelen
 • SG luxe lederen case.
 • Instructie DVD.

Kep in gedachten:  U kunt deze middelgrote pakket te krijgen voor $ 349,95!

bestel nu

Pakket # 3 – Ultimate System ($ 398,95)

De derde optie op onze lijst heet de Ultimate-systeem. Verrassend, terwijl ze de duurste pakket, het is het meest populair bij de klanten omdat het alles wat je nodig hebt voor een eenvoudige, comfortabel en efficiënt penisvergroting is inclusief!

Vindt u alles wat die is opgenomen in de Comfort-optie en een uitgebreide lijst van extra bonussen, zoals te krijgen:

 • Medische type 1 SG-apparaat.
 • 58 Way ultiem comfort systeem met multi head-delige en 3-wegs-stuk.
 • 2300g Smooth spanning en een MDA-technologie.
 • Nazorg vochtinbrengende crème met traction plus poeder.
 • Instructie DVD, verleiding & fitness e-boeken en online betere sex video’s.
 • Schoonmaakdoekjes en diverse onderdelen.
 • PenisHealth online direct toegang en oefening DVD.
 • Een afsluitbare luxe lederen case met een sleutel en een reistas.

Let op: U zal worden aangeboden een gratis levering en een Velcro-X Strap voor extra comfort! U kunt al deze prachtige dingen te krijgen voor $ 398,95!

bestel nu

Beoordelingen van klanten – Heeft het bijwerkingen?

sizegenetics-doctor-goedkeuring

SizeGenetics is een effectief apparaat. Het heeft geen bijwerkingen en geen ongemak mee wanneer juist gebruik. Nauwlettend volgen alle richtingen in het dragen en het gebruik van dit apparaat. Dit apparaat werkt echt en er is wetenschappelijk bewijs. Het is klinisch getest vaak en door artsen goedgekeurd. Online kunt u duizenden echte getuigenissen te vinden van mensen die SizeGenetics gebruikt. Ze getuigen om te slagen in de uitbreiding van hun penissen door inches.

Laten we eens kijken naar een aantal echte getuigenissen van klanten en u zult begrijpen dat uw penis groter kan gewoon in een paar maanden . SizeGenetics heeft medische aantekeningen omdat is onderworpen aan uitgebreide klinische studies en wetenschappelijk onderzoek door Amerikaanse en Deense artsen en wetenschappers. En dit apparaat is bewezen om echt te vergroten mannelijke penis. Daarnaast heeft men onderkend een geregistreerde medische apparaat en deze door strikte FDA als veilig toestel voor gebruik door mensen. Elk apparaat is gemaakt in overeenstemming met de strengste normen met het gebruik van hoogwaardige medische kwaliteit componenten.

Optellen van de bovenste genoemde informatie kan worden gezegd dat SizeGenetics brengt geen risico’s voor de gezondheid van de gebruikers. Je kunt niet bang te zijn bij het gebruik van dit apparaat en zijn 100% van overtuigd dat het voor u zal werken zonder enig risico voor uw gezondheid. Vermijd het kiezen van een onbewezen apparaat als er vervalsingen op niet-gerenommeerde websites kunnen zijn. Met SizeGenetics kunt u vergeet pijnlijke operatie om je lid te vergroten. Veel mannen over de hele wereld hebben al het apparaat gecontroleerd en beweren dat het zich uitstrekt en rechtzetten penis op een veilige en effectieve manier.

Eindoordeel: Een van de meest comfortabele opties

Na het analyseren van dit apparaat, ik moet zeggen dat SizeGenetics is zeker een duurzaam extender die is gemaakt van hoogwaardige materialen. Ik ben onder de indruk van de perfectie met die dit apparaat gemaakt.

Ik was verbaasd om te ontdekken hoe gemakkelijk het is om het te dragen gedurende de dag. Ik verwachtte veel van de klant rapportage significant ongemak, maar ik kon niet vinden. Echter, moet je eerst wennen aan het strekken sensaties.

Ik denk eerlijk gezegd dat SizeGenetics is een van de beste extenders op de markt dezer dagen en is zeker de moeite waard zijn prijs. Met diverse arrangementen, geld terug garantie, en de mogelijkheid om het gratis te krijgen, heb je niets te vrezen!

klik hier om online te bestellen SizeGenetics NU

77/100 : by 623 users
BUY NOW »