Penomet Review ja Personal Test – Suosituimmat Penis Pump / Extender

Home » Review » Penomet » Penomet Review ja Personal Test – Suosituimmat Penis Pump / Extender

Last Updated on

Penomet Review ja Personal Test - Suosituimmat Penis Pump / Extender

Penomet yleiskatsaus

Penomet Penis Pump - Ennen ja jälkeen Review

Penomet on parhaiksi ja tunnetuin penis pumppu. Mitä erikoista Penomet on, että se tarjoaa veden avustaa pumpun innovatiivinen vaihdettavissa Gaiter System. Säärystimelle System avulla voit turvallisesti, vähitellen ja mukava nousu paineen lisäämiseksi koko miehuus.

Vain 15 minuutin käytön “, se on kyky suurentaa niitä peniksen jopa 3 tuumaa pitkä ja 30% vuonna satulavyö.”

Penomet voidaan käyttää missä tahansa, mukaan lukien suihku kylpyamme kuin AquaPressure järjestelmä tuottaa alipaineen maksimaalista suorituskykyä riippumatta siitä, miten käytät Penomet.

Penomet on hydropump jatkeeksi ei ole liikkuvia osia, joka on kevyt, mukava ja suunniteltu käytettäväksi suihkussa, kylvyssä tai ilman. Perustuu kokemukseni arvioinut tämän tuotteen, se ei ole kaikille. Suurempi sylinteri merkitsee sitä, että pienemmät miehet eivät löydä tätä mukavaa tai tehokasta. Ne eivät myöskään tarjoa pienempiä kokoja.

Penomet Pumppu on suunniteltu mahdollisimman vähän puristusvoiman, että saavutetaan suurin laajeneminen ja kasvu. Tämä on vesipohjainen pumppu, ja enemmän vettä, joka pakotetaan läpi enemmän penis kasvaa. Tämä luo suuremman vesivoiman voimatyhjö pumpussa, ja mitä enemmän käytät Penomet isompi aluksista tulee aiheuttaa veren täyttää kudosten ja laajentaa peniksen. Pumppu tulee nyt eri värejä.

Penomet Review: Personal Test

Testasimme Penomet perusteellisesti ja seuraa niiden harjoituksia päivittäin. Laite on hyvä, jos ennakoida “saada onnekas” naisen kanssa. Yksinkertaisesti liittää laitteeseen ennen kuin hän tulee yli, antaa se 15 minuuttia ja vapauta virta kiinni hänen toisen hän astuu ovesta!

Aivan varmasti huomannut eron teidän jäsen välittömästi. Kun ensin kokeilla sitä, sen järkyttävää nähdä, kuinka suuri se todella saa. Mutta kautta laaja testaus oli hyvin vähän merkkejä pysyvästä pitkän aikavälin muutoksia.

Tämä tuote on erinomainen väliaikainen miehuus vauhtia, se todellakin tuottaa 30% kasvettua vain muutamassa minuutissa. Sen melko hämmästyttävää, kun kävellä ulos kanssa jättiläinen miehuus ja nähdä ilme hänen silmänsä!

klikkaa tästä tilata Penomet Online »

Penomet Premium

On olemassa kolme eri paketteja tarjotaan: Premium, Extra, ja Standard. Palkkio paketit tulevat 5 eri lääketieteen piimetallia säärystimet, jotka ohjaavat veden voima läpi pumppaamalla. Sen mukana tulee myös käyttää rutiininomaisesti, että sinun pitäisi noudattaa maksimoida tulokset. Mukana on suositus käyttää eri vahvuutta säärystimet eri päivinä. 5. säärystin mukana on heidän vahvin painostettiin yksi ja vain tämän paketin mukana. Sinun ehdottomasti pitäisi käy jopa tälle tasolle.

Mukana 5 säärystimet on palkkio voiteluaine jos päätät käyttää pumppua ulkopuolella suihkussa. Tämä paketti on kallein, mutta tulokset ovat välittömiä ja voi kestää teitä jopa 8 tuntia. Tämä tarkoittaa, että ennen kuin on joku tulla yli voit käyttää sitä noin 15-20 minuuttia ja on tulokset viime kauan kun he lähtevät. On yhden vuoden tyytyväisyys ja 50% alennus käsitellä mitään tulevia ostoksia.

Lopuksi, palkkio paketti tulee pääsy MyPenomet, online jäseniä vain foorumin, jonka avulla voit puhua muille asiakkaille.

Penomet Extra ja Standard

Ylimääräiset sisältää kolme säärystimet ja 2 vuoden takuu. Peruspaketin sisältää vain yhden säärystin ja 1-vuoden takuu. Olet periaatteessa vain maksaa ylimääräistä säärystimet edessä, koska ne tarjoavat samaa palvelua kenelle tahansa, joka osti jokin niiden paketteja. Säärystimet tekevät tästä pumppu niin uskomaton. Ne ovat irrotettavia ja päivitettävissä, joten sinun ei tarvitse ostaa uutta, suurempaa pumppu uudelleen.

Tekniset ja Käyttö

Penomet Säärystimet - Penomet Review ja Personal Test - Suosituimmat Penis Pump / Extender

Penomet on seuraavat tiedot:

  • Yksikkö halkaisija on 2,46 tuumaa
  • Max Ympärysmitta / Ympärysmitta 7,67 tuumaa
  • Yksikkö korkeus pakkaamattomana on 10,62 tuumaa
  • Max peniksen pituus on 9 tuumaa täyteen pakattu
  • Säärystimet ovat lääketieteellisestä silikonista
  • Tube on Polycarbon Plastic

Penomet on suunniteltu käytettäväksi suihkussa tai kylvyssä, koska se on vesipohjainen pumppu. Ensinnäkin, täytä sylinteri lämpimällä vedellä. Aseta peniksen ja paina laitteen pohjaa oman lonkkaluuta luoda imua. Ylimääräinen vesi poistuu ja piin suojusta pitää pumppua kehon vaikka et pidä sitä.

Kokemukseni käyttäminen Penomet

penomet ennen ja jälkeen Penomet Review and Personal Test - Suosituimmat Penis Pump / Extender

Ensimmäistä kertaa käytin Penomet oli kylvyssä, mutta nyt käytän sitä suihkussa, koska se on ainoa vesipohjaisia ​​pumppu, jota voidaan käyttää seistessä. Vaikka sinun täytyy käyttää korkeampaa imuvoiman säärystin tehdä niin. Lisäksi, jos ei ole juurikaan mitään häpykarvat, laite eivät luista tai vuotaa. Jos sinulla on paljon hiuksia, leikata se ennen muuten se vuotaa ja vähemmän tehokas imu.

Pumppu on vahva, ja sen jälkeen vain 15-20 minuutin käytön näen huomattava ero pituus ja ympärysmitta, kun olen veltto. Tietenkin nämä tulokset eivät tulleet jälkeen vain yhden käyttökerran. Kesti pari päivää ennen saatoin nähdä mitään. Kaiken kaikkiaan se tulee paljon rahaa takaisin takaa, joten en näe mitään syytä olla kokeilla sitä.

klikkaa tästä ostaa Penomet virallisella sivulla kuponki

Ovatko tulokset Pysyvä?

Useimmat penis pumput eivät takaa tuloksia, mutta Penomet tekee. Säännöllisessä käytössä ja lämmin ylä-ja viileä alamäkiä, näet myönteisiä ja pysyviä tuloksia. Kuten aiemmin mainitsin, välittömiä tuloksia voidaan nähdä, vaikka ne eivät kestä kauemmin kuin muutaman tunnin. Säännöllinen käyttö johtaa pitkän aikavälin tuloksia, ja Penomet sanoo näet lisääntyminen pituus 1-3 tuumaa ja 30% paksuudenlisäystä jälkeen vain kolme kuukautta. I tuntuu kuin minun tulokset osoittivat pituus on yliarvioida ja ympärysmittaa on aliarvioitu.

Penomet Hinta & Jälleenmyyjät se

Tämä on tuote, joka voi saapua kolme pakettia, joista ensimmäinen on Penomet Standard joka maksaa $ 127 / £ 79 .

Hyödyntää edelleen säärystimet, ja mahdollisesti lisätä kokoa entisestään, Penomet Extra ja Penomet Premium tulisi harkita.

Nämä vähittäiskaupassa $ 197 / £ 127 ja $ 297 / £ 197 vastaavasti, mikä on varmasti pieni hinta maksettavaksi että lisätään itseluottamusta makuuhuoneessa, kun otetaan huomioon tyyris vaihtoehtoja tietenkin.

Penomet tarkastelu yhteenveto

Mikä tahansa “harjoitus” härveli peniksen lisälaite kenttä on mielenkiintoinen, mutta veden käyttö tekee Penomet erityisen vaikuttava. Verrattuna kilpailevien tuotteiden, tämä on varmasti yksi mukavampaa niistä markkinoilla ja koska se tarjoaa sekä lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin koko voittoja, se on jotain, että me aiomme täysin suositella markkinoilla.

klikkaa tästä tilata Penomet Online kuponki »

81/100 : by 243 users
BUY NOW »