Minun Puolueettomat SizeGenetics Extender Review kanssa Pictures

Home » Review » SizeGenetics » Minun Puolueettomat SizeGenetics Extender Review kanssa Pictures

Minun Puolueettomat SizeGenetics Extender Review kanssa Pictures

Olen käyttänyt SizeGenetics yli vuoden ajan, ja koska matkan varrella paljon kaverit ovat kommentoineet kysymällä joitakin todella älykäs kysymyksiä ( useimmat niistä ovat älykkäitä, joka tapauksessa), ja kun tämä on tehnyt minun tarkistaa sivulta suunnattoman paljon hyötyä – se ei ole paljon hyötyä kenellekään, jos sen ei helposti.

Edut käyttäminen SizeGenetics Long Term

Nämä ovat virallisia väitteet yrityksen. Laittamalla ne muistilistana osoittaa hyödyt olen henkilökohtaisesti kokenut vs mitä minulle sanottiin kokisi. Mennään;

  • Korjaa Peniksen Kaarevuus
  • Kasvaa 1-3 Tuumaa in Pituus
  • Kasvata satulavyö
  • Parantaa itseluottamusta
  • Vapaa Extender for Ennen ja jälkeen Kuvia

Miksi menin SizeGenetics

SizeGenetics Review - Best Male Enhancement Device 2016

Valitsin SizeGenetics koska se on yksi  luotettu peniksensuurennustekniikoita laitteiden  markkinoilla. He ovat toimineet jo 16 vuotta, ja tuona aikana he ovat hyväksyneet lääkärit, plastiikkakirurgien, ja ansaitsi paikkansa kuin  CE-sertifioitu Type 1 Medical Peniksen Device .

Se on tärkeää huomata, koska  muutamat muut peniksen jatke merkkejä lääkärintodistuksella . Niille, jotka eivät tiedä, lääketieteellinen laite todistus myönnetään erityisiä laitteita, jotka on  hyväksytty käytettäväksi fyysisessä Therap y, kirurgia, ja hoito tietyillä lääketieteellisiä toimenpiteitä. Keinotekoinen sydän myös luokitellaan lääkinnällinen laite. (CE on kolmas osapuoli, riippumaton organisaatio, jossa kartoitetaan laadun lääkinnällisiä laitteita.)

Kun minun ensimmäisten kuuden kuukauden käytön …

SizeGenetics on paras sijoitus tein itseni vuosina. Se toimii, voin piilottaa sen alla vaatteeni, ja on paljon enemmän  mukava (ja puettava)  kuin kahdesta yleisestä jatkoaineita ostin pois eBay. Kun päällään sen kuukauden huomasin pientä kasvua 1cm. Kolmeksi kuukaudeksi olin 2,2 cm pidempi, mikä on lähes täynnä tuuman suurempi kuin ennen. Olen at  seitsemän kuukautta  nyt, ja olen hieman yli 4cm kasvu,  noin 1,1 tuumaa suurempi .

En käytä sitä viikonloppuisin koska asun tyttöystäväni, mutta muuten en pidä sitä 8 tuntia päivässä. Se on aika mukava yleistä. Sen turvallinen tapa  laajentaa peniksen pituus . Sillä ympärysmitta sen ei parasta siellä, minun ympärysmitta vasta parantunut sen jälkeen harjoitustehtäviä. Muuten sen ollut hyödyllinen väline parantaa minun luottamus ja kyky mennä syvälle tyttöystäväni.

SizeGenetics Tulokset / Ennen ja jälkeen Kuvia

SizeGenetics ennen jälkeen tulokset

Tutustu lisää tuloksia todellisia ihmisiä ennen ja jälkeen sivun , omistettu vain SizeGenetics tuloksia. Tämä on kuitenkin minun henkilökohtainen ennen ja jälkeen kuva päällään SizeGenetics 6 kuukautta. Omat tulokset ovat yksi täysi tuuman pituisia kasvuun! Olen edelleen päällään jatke, ja jatkaa lähettää päivityksiä kuin minä saada lisää pituutta. Näin ensimmäinen 0,25 pituudeltaan jälkeen kolmen kuukauden kohdalla. Loput tuli melko vähitellen.

Comfort Level & Traction

SizeGenetics käyttää MDA teknologia yhdistettynä niiden patentoitu 16-tie mukavuutta järjestelmä . Joku, joka ei ole koskaan käyttänyt peniksen jatke ennen, sen tulee tuntea hieman hankala aluksi, ja tämä cant todella välttää, mutta käyttäen tyynyjä, ja valjaat varmasti tekee siitä paljon mukavampaa . Ero tässä on mahdollisuus käyttää joko kumiletku, tai laajemmin silikoni hihna yhdessä pehmusteet ja sideharsolla. Tämä pitää penis lämmin, mukava, vapaa venytetään ja kipua , ja mikä tärkeintä venytetty.

Yleinen ongelma penis muuttajat on “lipsumista”. Että kun yllään laitetta, ja johtuu veto yhdistettynä kanssa venytetty peniksen pää luiskahtaa pois hirttosilmukka. Sen sijaan SizeGenetics tarjoaa mahdollisuuden käyttää laajempaa hihna TAI hirttosilmukka menetelmä, jonka avulla voit valita paras tapa poistaa luiston sinulle. Se ei ole täydellinen, mutta sen paljon parempi kuin halvempia vaihtoehtoja.

klikkaa tästä tilata SizeGenetics verkossa NYT

Pakkaukset ja Extender Laatu

size-genetiikka-sisältävät

Pakkaus ja Extender on kauniisti koottu. Jos Apple oli  peniksensuurennustekniikoita  liiketoiminnan pakkaus olisi samannäköisiä. Se tulee nahkalaukku kaiken muovi kääritään, kaikki hyvin terveys. Kaikki sopii omaan vaahto paikkamerkki säilytykseen, ja kun asia on suljettu voit lukita sen pitämään pois uteliailta katseilta.

Ajattelin lukko ja avain oli mukava touch, useimmat ihmiset luultavasti tapana tarvitse sitä, mutta tämä on jotain ostat itse, parantaa itseäsi ja koska sen henkilökohtaisen lisäämällä kyky lukita sen oli aika siistiä idea. Matka tapaus on myös mukana – Dont käyttää sitä metallinpaljastimen läpi ettet halua selittää miksi haara on kuittaamalla hälytykset.

peniksen suoristus

SizeGenetics on tehokas penis suoristus laite samoin, ja on suositellut lääkärit Peyronien tauti vuosia. Bent penis, tai liioiteltua kaartuvat vasemmalle tai oikealle, voidaan korjata muutaman kuukauden . Yllään tämä tasoittaa käyriä tai kulmat samalla lisätä pituutta, joten sen win-win-tilanne. Koulutusta ja oppaita penis laajentumisen ovat sovellettavissa myös peniksen oikaisuun, jolloin erillistä ohjeet ovat tähän nimenomaiseen tarkoitukseen.

Penis Terveysharjoituksia ja koulutus

He myös heittää jonkin verran koulutusta DVD, joka on PenisHealth jäsenyys (oikeastaan ​​todella suuri arvo), ja jotkut penis kunto kirjoja että periaatteessa kouluttaa teitä tekemään Kegels ja miten pitää verenkiertoa johdonmukainen. Manuaalinen penis laajentuminen on ollut noin pitkään, hyöty tämä laite on tehdä peniksen laajentuminen passiivinen. Et voi olla housuissa alas koko päivän tekemässä vetää harjoituksia, mikä on kun penis muuttajat tulevat.

Niille, jotka ovat skeptisiä jos ei-kirurgiset penis lisälaite todella toimii (ja et usko ennen ja jälkeen kuvia), oli julkaisema artikkeli Daily Mail noin sen tehokkuutta.

Hieman tarkemmin kanssa PenisHealth Jäsenyys – sen usein ajatellaan, halpa “add-on”, eikä täysin hyödynnetty. PenisHealth DVD ja Online Site antaa sinulle yli 34 harjoituksia parantaa erektio, parantaa verenkiertoa, ja parantaa seksuaalista stammina. Ne eivät ole nopeita pikku vihjeitä joko, ne laittaa jonkin aikaa tähän, yli 200 todellisia kuvia ja 100 videoita, yksityiskohtaisesti askel askeleelta, miten tehdä harjoituksia.

Ne eivät ole tärkeitä vain parantaa verenkiertoa ja stammina joko- Mielestäni nämä ovat tärkeitä, kun olet pukeutunut peniksen jatke pitkiä aikoja. Sinun pitää tuoretta verta ja happea virtaa soluihin peniksen niin saat tuloksia nopeasti.

klikkaa tästä tilata SizeGenetics verkossa NYT

Traction Powder & Ultimate Package

size-genetiikka-ultimate-paketti

Vetopalvelun jauhe ne tarjoavat ilmaisena bonus ihmisille, jotka sitoutuvat saada isompi ja järjestys SizeGenetics Ultimate-paketti. Muista aiemmin puhuimme lipsumista? Tämä on toinen tapa välttää että vaivaa, sen pohjimmiltaan jauhe, joka luo enemmän kitkaa varten hihnat tarttua kiinni. Sinä jauhe miehuus ennen kuin käytät Extender päivä.

Ultimate Package mukana tulee myös puhdistusliinat, ja jälkihoito kosteusvoidetta. Kosteusvoidetta ja teho ovat tietenkin asioita, voit ostaa huumeiden tallentaa, mutta sen mukava bonus mukavuussyistä varten, ja se pitää tyttöystäväni käyttämästä kaiken minun voidetta lähtien kertova tarra.

Toimitus ja toimitus

Kuten useimmat tarjouksia verkossa tänään, ne tarjoavat maksuttoman kuljetuksen ja huomaamaton toimitus tavallinen laatikko. Heillä on toimistot Oregon, jos olet Amerikassa tapana on odotettava kuusi viikkoa tullin ja hidas USPS toimitus. Jos olet ulkopuolella valtioiden merenkulun ei ota kuuden viikon saat sen paljon nopeammin.

Takuu ja takuu Review

SizeGenetics tarjoaa  6-Kuukausi palautusoikeus . Sen helposti luettava takuu, ja se sanoo jos et näe mitään kasvua kuuden kuukauden käyttämällä  SizeGenetics  he antavat sinulle  kokonaan palautettavissa . Se on täysin oikeudenmukainen, haluat  suuremman peniksen  ja niillä on työkalu sinun täytyy saavuttaa tavoitteesi. Ne takaavat, jos käytät mitä ne ovat, näet tulokset ja jos et ne antavat sinulle takaisin rahaa. Perustuen niiden ennen ja jälkeen kuvat olen varma kukaan ei pyydä rahansa takaisin.

Tuotetuki, yhteisön ja motivaatio

SizeGenetics Review - Best Male Enhancement Device 2016

Suurin osa itse parannusta on tukea, motivaatio, ja usko. Pysyäkseen motivoitunut laittaa tämä joka aamu ennen työn, sinun täytyy olla syy haluavat sitä. Sinun täytyy nähdä muita ihmiset tekevät sitä, ja uskomme, että yli kaksi-kolme kuukautta näet kasvua. Jos sinulla ei ole tukijärjestelmä, voit alkaa ohittaa päivää päällään, ja pian siitä tulee toinen asia ostit ja laittaa pois kaapissa.

Tästä syystä sinun kannattaa tarkistaa foorumin. Sen jälkeen tilaat, tervehtimään ja jakaa tavoitteesi meille. Ota mitat ja ennen kuvan pitää oman profiilin, ja alkaa tarkastella muiden kansojen kehitykseen. Lue ja esittää kysymyksiä, ja aloita manuaalinen siittimen tänään saada tuntumaa siitä. Kasvava peniksen välillä 5in ja 7in edellyttää henkilökohtaista sitoutumista aikaa ja vaivaa. Commit nyt, ja 6 kk voit katsoa itseäsi differently- itseluottamusta on 10x mitä se on tänään.

klikkaa tästä tilata SizeGenetics verkossa NYT

68/100 : by 204 users
BUY NOW »