Minun Bathmate Hydro pumppu Review – sinun on järkyttynyt jälkeen 15 min

Home » Review » BathMate » Minun Bathmate Hydro pumppu Review – sinun on järkyttynyt jälkeen 15 min

Bathmaten

Bathmaten oli ensimmäinen vesiohenteinen pumppu osuma markkinoille ja ehdottomasti tuhosi markkinoilla sen saapumisesta.

Koko mies lisälaite teollisuudelle oli antaa se myönteisiä arvioita  , koska se keskittyy ympärys ja pituus  ja voit kirjaimellisesti  kasvattaa peniksen kokoa huomattavasti sisällä vain 15 minuuttia.

Ilmeisesti tämä 15 minuuttia vain antaa sinulle väliaikainen voittoja , mutta jatkuvassa käytössä monet ovat raportoitu jatkuvasta kasvusta niiden peniksen kokoon.päällään-the-Bathmaten

Jopa väliaikainen voitot kestää yli 8 tuntia  tai enemmän, jos sinulla on erityinen joku haluat tehdä vaikutuksen, voit pumppaamaan ennen kuin mennä ulos tai jos tiedät mitä tarkoitan: p

Tiesin penis kasvaa viikko viikolta , koska olin lyömällä pituudet sisällä pumpun että en ollut koskaan saavuttanut ennen – Se tulee mittauksia niin näet whats meneillään.

Myöhemmin ihmiset Bathmate käyttöön enemmän voimakas pumppujen nimittäin X30  Hydro pumppu (joka on yksi ostin) ja nyt jopa X40 vesivoiman max pumppu . Molemmat ovat paljon vahvempia kuin ensimmäiset innovatiivista pumppu.

Lisäksi, jos yksi niistä kaverit jotka on suuri penis luonnollisesti ja haluat vain tehdä sen isompi (et itsekäs henkilö: p) , niin saat Bathmate Hercules, joka tukee penis paljon suurempia kokoja.

Minulle X30 sopii hienosti lol

klikkaa tästä tilata Bathmaten verkossa »

Anyway takaisin minun tarina …

Bathmaten-Hydromax-infographics

Kuten monet kaverit siellä, luin jelqing ja päätti, että oli paras tapa edetä. Se on yksinkertainen, helppo, ja mikä parasta (kuin luulin tuolloin) vapaa.

Ja seisoo peilin alasti nyrkillä lantiolla ylpeänä tutkimalla minun “Tulokset” muutaman viikon, olin melko tyytymätön . Aloin tehdä joitakin Internet tutkimusta tekniikasta, miettiminen olin luultavasti tekee sen väärin. Mitä löysin kauhuissaan minua.

Jelqing, se kääntyy pois, on erittäin vaarallinen! No, se on vaarallista siinä mielessä, että jos tyriä, et mitä mielestäni joitakin melko pelottava vaurioita.

Siellä on yksi hermo peniksen joka on vastuussa kuljettaa seksuaalista nautintoa tuntemuksia aivoihin. Jos tämä hermo on vaurioitunut, se dulls tai voi poistaa kaikki seksuaalinen tunne. Tämä oli täysin mahdoton hyväksyä , ja lopetin jelqing heti.

Kuitenkin lisätutkimuksia antoi minulle hieman helpotusta -jotkut kaverit saavat liian osaksi jelqing ja alkaa tehdä todella vaikea, ja tämä on mitä vahingoittaa hermoja. Tee sitä omasta ei (todennäköisesti) riko mitään. Mutta silti … jonkin aikaa olin hermostunut.

klikkaa tästä tilata Bathmaten verkossa »

Testaus Erilaisia ​​muita tuotteita

Yritin muutamia muita tuotteita, jotka näyttivät tuskin vahingoittaa minun hermopäätteitä. Yritin muutaman pillerin hoito ilman menestystä, jotkut luonnolliset lisäravinteet, kiinalaiset yrtit-koko yhdeksän telakat. Vielä ei ole tyydyttäviä tuloksia.

Tähän päivään, en ole vakuuttunut, että on olemassa mitään pillereitä siellä, että itse tehdä penis isompi, mutta en kiellä, että ne eivät täytä peniksen enemmän verta ja tehdä olet kovemmin pitkäikäisempiä erektio vaikka.

En ole koskaan kokeillut mitään ilman perustuvan pumput , jotka mainitsin aiemmin, mutta se johtuu luettuaan niistä ja löytää vesipumppuuseimmiten kauhutarinoita jossa pojat olivat melkein pilalla niiden Dicks päätin ettei mennä sitä reittiä.

Syynä Bathmate on paljon turvallisempi johtuu veden käytön, vesi on paljon tasaisempi ja siten ei veny peniksen jättää näköinen muhkurainen ja hauska muotoinen. Vesi varmistaa oman penis venytetään tasaisesti.

Kun löysin Bathmate Hydro Pump …

Sitten tilasin Bathmaten hydropump. Olin, tällä kertaa, ihan uupunut, mutta se oli ensimmäinen pumppu ikinä kokeillut . Kesti kauan sen jälkeen, kun pelätä ulos äly noin jelqing että olin jopa valmis harkitsemaan lisälaite tuote, joka aiheuttaisi mitään vetämällä, työntämällä tai pumppaaminen tahansa.

Mutta lukeminen arvostelut onlin e (jos tarkastellaan Internetin ympärille, huomaat ne ovat erittäin myönteinen) ja tutkimalla, miten asia todellisuudessa toiminut sai uteliaisuuteni ylös.

Olin nähnyt vanhemmat mallit verkossa  säännöllisen ilmapumppuja ja kuvina, ja ne vain ei näytä kuin he työskentelevät. Se oli veden asia , joka todella sai minut.

Asia on, useimmat vanhan koulun penis pumput ovat vain täynnä ilmaa . Käytät ilmanpaineen ja pumppaamaan ja toivoa parasta. Jotain että kuulostaa väärin, ei se?

Ja se todennäköisesti on, koska useimmat ihmiset nykyään-lääkärit sisältyi-yksimielisiä siitä, että nämä asiat ovat suurelta paloja roskaa.

Mutta olen nähnyt arviot, saada määrätty nämä vedellä täytetyn pumput urologien -En saa minun näin, ja minä itse tiedä ketään, joka teki, mutta olen nähnyt samanlaisia tarinoita useammassa kuin yhdessä paikassa ; päättää itse, jos uskot sen.

Olen siis periksi, ja meni eteenpäin ja osti yhden . Minulla oli se toimitetaan kotiini, ja huijaisin jos sanoin en saanut hieman innoissaan. Ajatus yrittää jotain aidosti uutta, toisen sijasta tyhmä pilleri hoito, oikeastaan oli minulle aika innoissani.

Bathmaten-Hydromax-mittaukset

Oppia minun Experience – älä tee mitä tein

Naiset haluavat vitsi, että miehet koskaan lukenut ohjeet. Kun minun Bathmate tuli, olin kaikki miehiä stereotypia. Revin sen kättelyssä, veti kuuma kylpy, ja täytetyt minun Wiener putkeen. Tämän tietenkin, ei suositella menettelyä.

Päädyin pumppaa liian kovaa minun penis putkessa väärin, ja se aiheutti minulle joitakin vakavia kives kipu. En suosittele otat tätä lähestymistapaa.

Lisäksi olen sellainen kaveri, joka tulee ulos suihkussa hänen ihonsa kaikki punaiset, koska vesi oli niin kuuma, ja tämä on kauhea ajatus käytettäessä Bathmaten hydropump .

Jos voisin tarjota yhden neuvon kaverit, jotka yrittävät tätä ensimmäistä kertaa, se olisi hidastaa ja rauhoittua.

Kuten useimmat teistä, ajattelin olisin köysien noin 10 ja puoli-incher kevääseen.

Valitettavasti se ei aivan toimi niin. Tämä prosessi on todella hidasta, ja se vie työvoimaa ja omistautumista, jotta se tapahtuisi, kuin mitään muuta.

60 päivän rahat takaisin-takuuJa kun minun Bathmate pumppu ei muuttaa minut Ron Jeremy kahden viikon, minä melkein lähetti asia takaisin. Voi Haluan mainita-yhtiö voit lähettää sen takaisin , jos et pidä sitä 60 päivän kuluessa , mikä on iso plussa, kun voi helposti kertoa peilistä, onko asia n valmistus tai ei.

Ja päivällä 60 , aloin nähdä tuloksia. Pieni, on varma, mutta tarpeeksi haluaisin tietää prosessi toimii.

Toistaiseksi olen lisännyt noin 0,50 “minun ympärysmitta kuukaudessa. Tämä ei tunnu paljon, mutta muista puhumme ympärysmitta , ja puhumme todellista tuotetta ja todellisia tuloksia , ei jotkut mainosta porno sivusto, joka lupaa sinulle jättimäinen schlong in 72 tuntia tai jotain .

On tapa tehdä se, ja sitä kutsutaan leikkaus . Myös ei suositella (saa sitä veitsellä pois minun penis!).

Odottamattomia sivuvaikutuksia minun Bathmate

Huomasin muutamia mielenkiintoisia sivuvaikutuksia käyttämästä tätä laitetta, ja ne kaikki olivat hyviä , olla rehellinen. Koska koko konsepti toimii ympäri laajentaa verisuonia penis, huomaat oman veltto koko menossa päin, sekä oman pystyssä koko.

Se on itse asiassa enemmän havaittavissa kaksi, ensin. Se on hyvä merkki olet sen oikealla tiellä .

Olen myös huomannut, että erektio olivat paljon vaikeampaa . Se on fyysisesti kovemmin , ei vaikeampaa saada. Tämäkin on kaikki perustuu veren virtausta. Lisääntynyt verenvirtaus tarkoittaa kovemmin erektio . Ja tämä on vain tiedettä.

Yritä Bathmate itse?

Olin Suosittelen tätä asia kahdenlaisia ihmisiä : ihmisiä, jotka haluavat isompia penise s ja ole koskaan kokeillut mitään tuotteita, ja henkilöitä, jotka ovat yrittäneet tonnia tuotteita ja mitään ei toiminut.

Joka kattaa lähes kuka tahansa . Koska kokemukseni yksikään muista aine toimii, ja Saan loppuun nähdä mainoksia kaikki nämä tuotteet, jotka tekevät fake lupauksia epävarma kaverit tehdä vastineen tuotteen, joka on puhdasta kerrossänky.

Joten jos haluat antaa sen mennä niin varmasti vain ostaa Bathmate päässä virallisilla verkkosivuilla, jotta voit hyödyntää 60 päivän rahat takaisin-takuu.

klikkaa tästä tilata Bathmaten verkossa »

87/100 : by 261 users
BUY NOW »