Mijn Bathmate Hydro pump Review – You Will Be Geschokt Na 15 minuten

Home » Review » BathMate » Mijn Bathmate Hydro pump Review – You Will Be Geschokt Na 15 minuten

Last Updated on

Bathmate

De Bathmate was de eerste op basis van water pomp op de markt kwam en absoluut vernietigde de markt met haar komst.

Het geheel van de mannelijke versterking industrie was het geven van positieve recensies  omdat het zich richt op de omtrek en lengte  en je kunt letterlijk  uw penis te vergroten door een aanzienlijk bedrag in slechts 15 minuten.

Uiteraard is dit 15 minuten geeft u alleen een tijdelijke winsten , maar met een constante gebruik veel aanhoudende groei in hun penis grootte hebben gemeld.het dragen van-de-bathmate

Zelfs de tijdelijke winsten laatste voor meer dan 8 uur  of meer, dus als u een speciaal iemand die je indruk wilt maken, kunt u gewoon oppompen voordat je naar buiten of in als je begrijpt wat ik bedoel: p

Ik wist dat mijn penis was groeien week na week , want ik was het raken van lengtes binnen de pomp die ik nooit eerder had bereikt – Het wordt geleverd met metingen zodat u kunt zien whats going on.

Later op, de mensen bij Bathmate geïntroduceerd meer krachtige pompen namelijk de X30  Hydro pomp (dat is degene die ik gekocht) en nu zelfs de X40 hydro max pomp . Beide zijn veel sterker dan de eerste innovatieve pomp.

Ook als je een van die jongens die een grote penis hebben natuurlijk en je wil gewoon om het te maken groter (je egoïstisch persoon: p) , dan kunt u de Bathmate krijgen Hercules, die penissen van veel grotere formaten ondersteunt.

Voor mij is de X30 past prima lol

Klik hier om te bestellen Bathmate online »

Toch terug naar mijn verhaal …

Bathmate-Hydromax-infographics

Zoals veel jongens die er zijn, las ik over jelqing en besloten dat was de beste manier om te gaan. Het is eenvoudig, gemakkelijk, en het beste van alles (als ik dacht op het moment) gratis.

En staan in de spiegel naakt met vuisten op de heupen met trots het onderzoeken van mijn “resultaten” een paar weken, was ik nogal ontevreden . Dus begon ik te doen wat internet onderzoek op de techniek, ervan uitgaande dat ik was waarschijnlijk doet het verkeerd. Wat ik vond doodsbang mij.

Jelqing, zo blijkt, is zeer gevaarlijk! Nou, het is gevaarlijk in de zin dat als je verpest, je doet wat lijkt mij een aantal behoorlijk angstaanjagend schade.

Er is een zenuw in uw penis die verantwoordelijk is voor het vervoer van seksueel genot sensaties aan je hersenen. Als dat zenuw beschadigd raakt, is het stompt of een overzicht van alle seksuele gevoelens te elimineren. Dit was volstrekt onaanvaardbaar , en ik stopte onmiddellijk jelqing.

Echter, verder onderzoek gaf me een beetje opluchting -sommige jongens krijgen veel te in jelqing en beginnen met het doen echt hard, en dit is wat schadelijk is voor de zenuwen. Doet het op zijn eigen niet zal (waarschijnlijk) te breken om het even wat. Maar toch … voor een tijdje was ik zenuwachtig.

Klik hier om te bestellen Bathmate online »

Het testen van andere producten

Ik probeerde een paar andere producten die waarschijnlijk niet aan mijn zenuwuiteinden beschadigen leek. Ik probeerde een paar pil regimes zonder succes, een aantal natuurlijke supplementen, Chinese kruiden-de hele riedel. Nog steeds geen bevredigende resultaten.

Tot op de dag, ik ben er niet van overtuigd dat er sprake is van pillen die er zijn die daadwerkelijk je penis groter zal maken, maar ik zal niet ontkennen dat ze vul je penis met meer bloed en je hebt harder langer durende erectie, dat wel.

Ik heb nooit geprobeerd een van de lucht op basis van pompen die ik al eerder zei, maar dat komt omdat na het lezen over hen en vinden waterpompvooral horror verhalen waar de jongens bijna hun lullen besloot ik die route niet te gaan had geruïneerd.

De reden Bathmate is veel veiliger is als gevolg van het gebruik van water, water is veel meer uniform en zo zal niet strek je penis waardoor het kijken klonterig en grappig vormgegeven. Het water zorgt ervoor dat uw penis gelijkmatig wordt uitgerekt.

Toen ik vond de Bathmate Hydro Pump …

Vervolgens bestelde ik een Bathmate hydropomp. Ik was, tegen die tijd, behoorlijk afgemat, maar het was de eerste pomp die ik ooit heb geprobeerd . Het kostte me een lange tijd na het uit mijn hoofd erbij te worden bang over jelqing dat ik was zelfs bereid om een versterking product dat betrokken elke trekken, duwen, of pompen van welke aard dan ook te overwegen.

Maar het lezen van de beoordelingen onlin e (als je kijkt rond het internet, zult u merken dat ze overweldigend positief) en te onderzoeken hoe het ding werkte eigenlijk kreeg mijn nieuwsgierigheid op.

Ik had het gezien oudere modellen online  reguliere luchtpompen en in foto’s, en ze gewoon niet lijken alsof ze zouden werken. Het was het water ding dat me echt kregen.

Het ding is, de meeste old-school penis pompen zijn gewoon vol lucht . U gebruikt luchtdruk en pompen en het beste van hopen. Iets over dat klinkt gewoon verkeerd, nietwaar?

En het is waarschijnlijk, aangezien de meeste mensen vandaag de dag-artsen opgenomen-het erover eens dat die dingen zijn door en grote stukken van junk.

Maar ik heb reviews die vermelden krijgen gezien voorgeschreven deze met water gevulde pompen door urologen -Ik heb mij niet op die manier, en ik weet niet persoonlijk ken iemand die wel, maar ik heb soortgelijke verhalen gezien in meer dan één plaats ; beslis voor jezelf als u het gelooft.

Dus ik gezwicht, en ging verder en kocht een . Ik had het verscheept naar mijn huis, en ik zou liegen als ik zei dat ik niet een beetje opgewonden te krijgen. Het idee om iets echt nieuw, in plaats van een ander dom pil regime proberen, eigenlijk had ik zeer enthousiast.

Bathmate-Hydromax-metingen

Leren van mijn ervaring – niet doen wat ik deed

Vrouwen willen grap dat mannen nooit instructies te lezen. Toen mijn Bathmate kwam, was ik alle mannelijke stereotype. Ik scheurde het uit de doos, trok een warm bad, en gevulde mijn worstje in de buis. Dit is natuurlijk niet aanbevolen procedure.

Uiteindelijk heb ik het pompen te hard met mijn penis in de buis verkeerd, en het heeft mij een aantal ernstige testikel pijn. Ik niet aan te raden je deze aanpak.

Ook ik ben het soort man die uit de douche met zijn huid helemaal rood omdat het water was zo heet wordt, en dit is een vreselijk idee bij gebruik van de Bathmate hydropomp .

Als ik kon bieden een stuk van advies voor jongens die dit proberen voor de eerste keer, zou het zijn om te vertragen en te kalmeren.

Zoals de meeste van jullie, ik dacht dat ik zou slingeren rond een 10-en-een-half-incher het voorjaar.

Ach, het niet helemaal op die manier. Dit proces is eigenlijk traag, en het duurt arbeid en toewijding om het te laten gebeuren, als iets anders.

60-dagen-geld-terug-garantieEn toen mijn Bathmate pomp me niet om te zetten in Ron Jeremy in twee weken, ik bijna stuurde de zaak terug. Oh, ik moet zeggen-het bedrijf kunt u deze terug te sturen als je niet bevalt binnen 60 dagen , dat is een groot pluspunt als je gemakkelijk kunt zien in de spiegel of de be- of niet het ding’s.

En op dag 60 , begon ik om enkele resultaten te zien. Klein, om zeker te zijn, maar genoeg om me te laten weten het proces werkte.

Tot nu toe heb ik ongeveer 0,50 toegevoegd “aan mijn singel in een maand. Dat lijkt niet veel, maar vergeet niet dat we praten over omtrek , en we hebben het over een echt product en de werkelijke resultaten , niet een advertentie op een porno site die u belooft een gigantische slurf in 72 uur of zoiets .

Er is een manier om dat te doen, en het heet een operatie . Ook niet aan te bevelen (je dat scalpel weg uit mijn penis!).

Onverwachte bijwerkingen van mijn Bathmate

Ik merkte dat enkele interessante bijwerkingen van het gebruik van dit apparaat, en ze waren allemaal goed , om eerlijk te zijn. Omdat het hele concept van werken rond de uitbreiding van de bloedvaten in de penis, zult u merken dat uw slappe grootte gaat weg omhoog, evenals uw erectie grootte.

Het is eigenlijk meer merkbaar van de twee, aanvankelijk. Het is een goed teken je op het juiste pad .

Ik heb ook gemerkt dat mijn erecties waren veel harder . Dat is fysiek harder , niet moeilijker te krijgen. Nogmaals, dit is allemaal gebaseerd op de bloedstroom. Verhoogde bloedtoevoer betekent een hardere erectie . En dat is nog maar de wetenschap.

Moet je proberen de Bathmate voor jezelf?

Ik zou aanraden dit ding voor twee soorten mensen : mensen die willen groter penise s en heb nooit geprobeerd alle producten, en personen die hebben geprobeerd ton producten en niets heeft gewerkt.

Dat heeft betrekking op zowat iedereen . Want in mijn ervaring geen van de andere spul werkt, en ik krijg vermoeid van het zien van advertenties voor al deze producten die valse beloften aan onzekere jongens maken om geld te verdienen met een product dat is pure stapelbed.

Dus als je wilt om het eens te gaan dan zeker ALLEEN om Bathmate te kopen van de officiële website, zodat u gebruik maken van de 60-dagen geld kunt nemen terug garantie.

Klik hier om te bestellen Bathmate online »

79/100 : by 237 users
BUY NOW »