Hullu Bulk kokoamis pino Review – Uskomatonta lihasten kasvua

Home » Review » Bulking » Hullu Bulk kokoamis pino Review – Uskomatonta lihasten kasvua

Last Updated on

Lyhyt johdanto

Hullu Bulk kokoamis pino Review - Nopein tapa lihasmassaa

Tätä tarkastelua varten, aiomme puhua kokoamis- pino, joka on tehty Crazy Bulk. Kuten tiedätte, pino on toinen sana ryhmä täydentää. On neljä erillistä täydentää tässä pinossa, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen etuja, jotka me menee vain toiseen. Jos etsit turvallisempia lisäravinteet, olet tullut oikeaan tarkastelun.

Olen ollut saada ton pyyntöjä minulle Arvostele pinoon, niin olen tajunnut olisin mennä eteenpäin ja tehdä sen puolestasi. Going syvällisempää, menemme yli: mitä kukin täydentää tekee, minun tulokset tällä pinon, missä se on, ja paras paikka saada tämä pino! Näillä mennään alkoi!

Mitkä ovat neljä täydennykset tässä Stack?

CrazyBulk n Homogenisointiaineet Stack - kattava katsaus

Neljä lisäravinteet, jotka ovat pinossa ovat: Testo Max, D-Bal, Trenerol ja Decaduro. Jos et näe nopeaa lihasten kasvua, tämä pino on kaikki mitä tarvitaan korjata se. Kukin täydennys on oma tapa, että se irtotavarana sinut ja olet saada nopeammin tuloksia liikuntaa. Nyt, ottaa tarkemmin jokaisen täydentää tässä pinossa näyttää näitä neljää tuotteet toimivat niin hyvin yhteen.

Testo Max – keskeinen hyöty: Tehokas Strength Booster

testo max täyteaineena pinon tarkastelu

Testo Max on mitä yleisesti kutsutaan testosteroni tehosterokotus. On olemassa monia erilaisia etuja, jotka tulevat käyttämällä todellista hyvä testosteroni lisäämällä täydentää. Nostamalla määrä testosteronia, että olet se auttaa saada lihas nopeammin .

Entistä positiivisella mielellä, lisää energiaa, ja jopa libido vauhtia ovat vain muutamia asioita, voit odottaa nauttia käyttäessäsi Testo Max. Vaikka et kärsi libido liittyviä kysymyksiä, tämä silti antaa sinulle villejä öitä, että et unohda, tiedän, että tyttöystäväni nautti siitä, hän tappaisi minut, jos hän tiesi sanoin noin, mutta se on totta !

D-Bal – Tärkein etu: Nopea nousu Muscle Gain

d-bal täyteaineena pinon tarkastelu

Tehty jäljitellä yksi parhaista tuotteista kohentamiseksi lihaksen koskaan, se ei ole ihme, miksi D-Bal on tähti tämän pinon. D-Bal auttaa antaa sinulle enemmän voimaa , jos olet nostamalla painoja, älä haluat lisää voimaa? Kautta lisäämällä typpeä lihakset, voit todella saada joitakin isompia lihaksia yhdessä proteiinisynteesiä, joka latautuu enemmän proteiinia lihaksia ruokaa, että syöt.

Noin kahden viikon sisällä tulee käyttää tätä pinoa, pystyin:

 • lisätään 50 paunaa minun deadlifts
 • Lisätään 35 paunaa minun penkkipunnerrus
 • lisätään 20 paunaa minun bicep kiharat / ojentajatanko laajennukset

Olen sellainen ajatella tämän lisäosaa huijauskoodi minun liikuntaa, saan nostaa raskaampia painoja nopeammin , joutumatta odottamaan kuukausia nostaa enemmän, kuin olisin normaalisti. Mainitsen vain ne tietty määrä täällä, koska olen todella sitä mieltä, että D-Bal oli tärkein tekijä taustalla minun vahvuus voittoja.

Trenorol (entinen TBal 75) – keskeinen hyöty: pumppaa Lihas Koko

Toimittajan huomautus: Trenorol on uusi nimi tämän täydentää, se ei ole enää nimeltään T-Bal 75.

Oletko koskaan miettinyt, kuinka suurin miesten ja naisten kuntosalilla tehdä se? Olet siellä joka viikko, mikä työssä ja et vieläkään ole kiinni. Suuri syy tähän on, koska ne ovat varmistaa, että niiden lihakset ovat korjataan nopeasti. Katsos, kun nostat painoja, olet todella toteuttavat pieniä repeämiä lihaksissa.

Koska nämä lihaskudoksen revitty, se on mitä teet ulkopuolella punttisali kohti todellista lihasten kasvua. Ongelmana on, että useimmat eivät usko parempaan korjaamaan lihaksia ja vain keskittyneet kuka voi penkki enemmän, suuri virhe. Plus, sitä nopeammin lihaksia parantua, sitä nopeammin voit mennä hissillä, joten lihakset kasvavat nopeammin, mikä on mitä Trenorol auttaa tekemään.

Yleensä kipu pitää minut alas ja ulos kuntosalilla pari päivää, joka menetti aikaa ja ei ole mitään pahempaa kuin se, jos olet todella haluavat saada iso. Minun toipumisaika kasvanut huomattavasti, kun käytät Trenorol. Olen myös huomannut, että minulla olisi paljon vähemmän jälkeen workout lihaskipua , kun käyttää tätä täydentää, se toimii nopeasti.

Decaduro – Tärkein etu: Lisäykset Endurance

decaduro täyteaineena pinon tarkastelu

Joten, meillä on voimaa ja lihasten kokoa kasvanut, mutta entä kestävyyttä? Loppujen lopuksi, mitä hyötyä on uusi voiman kasvu ja isompia lihaksia, jos sinulla ei ole jotain ottaa jaksamaan pidempään? Decaduro tehdään antaa sinulle enemmän kestävyyttä, avaintekijä saada paremman kehon .

Työskentely saada lisää punasoluja tuotettu Tunsin supersankari kun olin toimi. Se oli hullua, painoa, että saatoin tuskin nostaa kolme kertaa, olin siirtymässä kahdeksasta kymmeneen kertaa. Muista varastoida tämä, jos et mitään sydän kanssa painonnosto, koska Decaduro on hyvä menettää rasvaa .

Annostus Suositukset:

Crazy Bulk Bulkkipigmentit Stack täydentää auttaa rakentamaan lihaksia nopeammin on tarkoitus ottaa päivittäin, ovatko olet työskennellyt ulos. Ota yksi tabletti jokaisen täydentää kaksi tai kolme kertaa päivässä , mieluiten aterian yhteydessä. Nämä luonnolliset juridinen lihasten kasvua lisäravinteet tulisi ottaa hieman ennen (30-45 minuuttia) toimi.

Onko täyteaineena pinon todella toimii?

täyteaineena pinon ennen tarkistamisen jälkeen

Vastaus on kyllä! Jos harjoittelet ja ovat yrittäneet saada lihakset Aiemmin CrazyBulk täyteaineena pinon auttaa Pack lihas. Jotkut väittävät, että tuote on huijaus, totuus on, niin ovat anaboliset steroidit. Olen nähnyt niin paljon tyyppejä, jotka käyttävät steroideja eivätkä saada lihas. Älä ota meitä siitä virallisen CrazyBulk sivustolla on runsaasti asiakkaan suosittelut ihmisiä, jotka ovat käyttäneet tuotteita hyvällä menestyksellä.

CrazyBulk Homogenisointiaineet Stack Asiakas Mielipiteitä

 • ”Tämä tuote on ollut mahtava, kun ystäväni kysyvät minulta, mitä teen suurin ylös Sain pitää kertoa heitä pitämään syöminen, CrazyBulk on minun parhaiten varjeltu salaisuus” – Chris Tapia
 • ”Olen ottanut steroideja aikaisemmin, mutta valitettavasti kehoni kestä sitä enää, hullu irtotavarana täyteaineena pinon minulle on seuraavaksi paras asia anabolisten steroidien” – Alex S.
 • ”Todella paras täyteaineena olen ottanut, haluan vain olisin tiennyt siitä ennemmin” – Armand Checkoway
 • ”Tuote toimittaa excatly mitä se sanoo” – Allen Davies
 • ”Olen kamppaillut yrittää saada lihas vuosia, olen kokeillut lähes averything, kreatiini, heraproteiini, ja prohormones, toistaiseksi CrazyBulk on ollut tuote, joka on antanut minulle parhaat tulokset.” – Marco Perez

Mistä löydän tämän Stack? (Ja säästää 50 $ Retail)

Kuten aiemmin mainitsin, tämä pino on saatavilla yksinomaan verkkosivuilla Hullu Bulk. Jos saat tämän pinon, säästät rahaa, lojuu jokaisen täydentää erikseen. Olen halpa henkilö ja aina haluavat säästää rahaa, kun voin.

Olen koonnut pienen erittely, joka osoittaa, kuinka paljon rahaa säästät saada pinon sijasta jokaisen täydentää omasta, alla:

Decaduro: $ 61,99

Trenorol: $ 61,99

D-Bal: $ +59,99

Testo-Max: $ +59,99

YHTEENSÄ (kun ostaa erikseen): $ 243,96

Ostaminen täyteaineena pinon (joka on kaikki neljä näistä täydentää sitä) on tapa vähemmän, vain maksaa $ +179,99, mikä säästää noin $ 64 . Hullu Bulk on myös ostaa kaksi, saat yhden ilmaiseksi erityinen aina menossa, suuri kustannusten jakamista joukossa pari kuntosali ystäviä.

Hyvä ja Bad

Hyvä:

 • Saada 25 kiloa kuukaudessa ja puoli, josta suurin osa puhdasta lihasta.
 • Libido ja mielialan boost sai minut tuntemaan suurta.
 • Pino koostuu kapseleista, joten se nopea ja helppo ottaa.

Paha:

 • Tämä pino on saatavilla vain verkossa, mikä ei ole hyvä niille, jotka haluavat käyttää rahaa saada se.
 • Käytettävyydelle vain yksi sivusto, voi olla joskus se on loppuunmyyty.

Viimeinen sana Hullujen Bulk kokoamis pino

Työskentely ulos kuin kaikki muutkin perseestä. Joudut odottamaan kuukauden nähdä todellista edistystä ja se on kovaa työtä. Jos haluat nopeuttaa aikaa, että se todella tekee päästä iso, suosittelen käyttää tätä pinoa. Minulla ei ollut haittavaikutuksia, kun yrittää tätä pino pois, mikä oli mahtava. Se ei ole halvin tapa maailmassa rakentaa lihas, mutta se voi hyvinkin olla helpoin ja nopein, valmistautua olemaan yllättynyt.

77/100 : by 473 users
BUY NOW »