Crazy Bulk Ophopen Stack Review – Unbelievable Spiertoenames

Home » Review » Bulking » Crazy Bulk Ophopen Stack Review – Unbelievable Spiertoenames

Last Updated on

Een korte introductie

Crazy Bulk Ophopen Stack Review - snelste manier om spiermassa

Voor deze review gaan we het hebben over de bulking stack die wordt gemaakt door Crazy Bulk. Zoals u weet, een stapel is een ander woord voor een groep van supplementen. Er zijn vier afzonderlijke supplementen in deze stack, elk met zijn eigen unieke voordelen die we in zullen gaan in slechts een seconde. Als u op zoek bent naar een veiliger supplementen, bent u aan het juiste beoordeling komen.

Ik krijg een ton van verzoeken voor mij om dit stack te beoordelen, dus ik dacht dat ik zou gaan en dat voor je doen. Going meer diepgaande, gaan we dan: wat elk supplement doet, mijn resultaten met deze stack, waar het te vinden, en de beste plek om deze stack te krijgen! Laten we dingen op te starten!

Wat zijn de vier Supplementen in deze Stack?

CrazyBulk's Ophopen Stack - Een uitgebreide recensie

De vier supplementen die zijn in stack zijn: Testo Max, D-Bal, Trenerol en Decaduro. Als je niet ziet een snelle spiergroei, deze stack heeft alles wat je nodig zou hebben om dat te bevestigen. Elk supplement heeft zijn eigen manier dat het zal bulk je op en heb je sneller resultaat krijgt van je trainingen. Nu, laten we eens een kijkje op alle beschrijvingen in deze stack aan te tonen deze vier producten werken zo goed samen.

Testo Max – belangrijk voordeel: een krachtige Sterkte Booster

testo max bulking stack beoordeling

Testo Max is wat algemeen bekend staat als een testosteron booster. Er zijn veel verschillende voordelen die komen met het gebruik van een echte goede testosteron-verhogend supplement. Het verhogen van de hoeveelheid testosteron die je hebt zal je helpen om sneller spiermassa te krijgen .

Een positieve stemming, meer energie, en zelfs een libido boost zijn slechts een paar van de dingen die je kunt uitkijken naar genieten tijdens het gebruik van Testo Max. Zelfs als je niet lijdt aan een libido gerelateerde problemen, zal dit nog steeds geven u enkele wilde nachten die je niet zal vergeten, ik weet dat mijn vriendin genoten, zou ze me vermoorden als ze wist dat ik net zei dat, maar het is waar !

D-Bal – Key Voordeel: Snelle Verhogingen van de opbouw van spieren

d-bal bulking stack beoordeling

Gemaakt om een van de beste producten voor het stimuleren van de spieren steeds herhalen, is het geen wonder waarom D-Bal is de ster van deze stapel. D-Bal helpt om u meer kracht , als je gewichtheffen, wil je niet meer kracht? Door het toevoegen van meer stikstof naar je spieren, kun je echt krijgen een aantal grotere spieren, samen met de eiwitsynthese, die meer eiwit in je spieren van het voedsel dat je eet wordt geladen.

Binnen ongeveer twee weken in het gebruik van deze stack, was ik in staat om:

 • voeg 50 lbs aan mijn deadlifts
 • toevoegen 35 pond aan mijn bankdrukken
 • voeg 20 lbs aan mijn biceps krullen / triceps extensions

Ik houd er wel van om na te denken van dit supplement als een cheat code voor mijn trainingen, door me te laten zwaardere gewichten op te heffen in een sneller tempo , zonder te hoeven wachten maanden om meer te heffen, zoals ik gewend bent. Ik noem alleen die specifieke nummers hier omdat ik denk echt dat D-Bal was de belangrijkste factor achter mijn kracht winsten.

Trenorol (Voorheen TBAL 75) – Key Voordeel: Pompen Up spieromvang

Noot van de redactie: Trenorol is de nieuwe naam van dit supplement, is het niet langer de naam T-Bal 75.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe de grootste mannen en vrouwen in de sportschool doen? U bent er elke week, de invoering van het werk en je nog steeds niet inhalen. Een grote reden achter dit is omdat ze zijn ervoor te zorgen dat hun spieren worden snel gerepareerd. U ziet, wanneer u gewichten op te heffen, je bent eigenlijk zetten kleine tranen in je spieren.

Aangezien deze spieren zijn gescheurd, het is wat je doen buiten van het gewicht kamer die leidt tot echte spiergroei. Het probleem is dat de meeste niet denken om hun spieren beter te herstellen en zijn alleen gericht op wie kan de bank meer, grote fout. Plus, hoe sneller je spieren genezen, hoe sneller je kunt gaan lift, waardoor je spieren sneller groeien, dat is wat Trenorol helpt je te doen.

Meestal pijn houdt me naar beneden en uit de sportschool voor een paar dagen, wat tijd verloren gaat en er is niets erger dan dat, als je echt wil om groot. Mijn hersteltijd steeg sterk tijdens het gebruik van Trenorol. Ik heb ook gemerkt dat ik zou hebben een stuk minder na de training spierpijn tijdens het gebruik van dit supplement, het werkt snel.

Decaduro – Key Voordeel: verhoogt Endurance

decaduro bulking stack beoordeling

Dus, hebben we kracht en spieren maten verhoogd, maar hoe zit het uithoudingsvermogen? Immers, wat goed is de nieuwe kracht winsten en grotere spieren, als je niet iets om rekening mee te houden u langer gaan hebben? Decaduro is gemaakt om u meer uithoudingsvermogen, een belangrijke factor voor het verkrijgen van een beter lichaam te geven .

Werken om meer rode bloedcellen die te krijgen, ik voelde me als een superheld terwijl ik uit te werken. Het was gek, gewicht dat ik nauwelijks drie keer kon tillen, ik was acht tot tien keer bewegen. Zorg ervoor dat u voorraad op dit één, als u een cardio doen met uw gewichtheffen, zoals Decaduro is zeer geschikt voor het verliezen van vet .

Dosering Aanbevelingen:

The Crazy Bulk Bulking Stack supplementen om te helpen bouwen spier sneller zijn bedoeld om te worden genomen op een dagelijkse basis, of je bent uit te werken. Neem één tablet van elk supplement twee tot drie keer per dag , bij voorkeur bij de maaltijd. Deze natuurlijke rechtspersoon spiergroei supplementen moet kort voor (30-45 minuten) uit te werken worden genomen.

Heeft de bulking stack echt werken?

bulking stack before after beoordeling

Het antwoord is ja! Als u trainen en hebben moeite met het bereiken van spier in het verleden de CrazyBulk bulking stack zal u helpen pakken op spier. Sommige mensen zullen beweren dat het product is een scam, de waarheid is, zo zijn anabole steroïden. Ik heb zo veel jongens die gebruik maken van steroïden en niet om spieren te krijgen gezien. U hoeft ons niet te geloven het officiële CrazyBulk website heeft tal van getuigenissen van klanten van mensen die de producten hebben gebruikt met groot succes.

CrazyBulk Ophopen Stack Klantenreacties

 • “Dit product is geweldig geweest, toen mijn vrienden vragen me wat ik doe om bulk up ik blijf hen te vertellen over het eten te houden, CrazyBulk is mijn best bewaarde geheim” – Chris Tapia
 • “Ik heb steroïden in het verleden genomen, maar helaas mijn lichaam kan het niet meer aan, heeft de gekke bulk bulking stack voor mij de volgende beste ding om anabole steroïden geweest” – Alex S.
 • “Echt de beste vulstof ik heb genomen, ik wou dat ik had over het eerder bekend” – Armand Checkoway
 • “Product levert excatly wat het zegt” – Allen Davies
 • “Ik heb moeite met het proberen om de spieren voor de komende jaren te krijgen, heb ik geprobeerd zo ongeveer averything, creatine, wei-eiwit, en prohormonen, tot nu toe CrazyBulk heeft het product dat mij de beste resultaten heeft gegeven zijn.” – Marco Perez

Waar vind ik dit Stack? (En Save $ 50 korting Retail)

Zoals ik al eerder vermeld, is dit stack is exclusief verkrijgbaar via de website van Crazy Bulk. Als je toch deze stack, bespaart u geld, in vergelijking met het kopen van elk supplement apart. Ik ben een goedkope persoon en altijd graag geld te besparen, wanneer ik kan.

Ik doe een beetje pech dat laat zien elkaar hoeveel geld dat u bespaart het krijgen van de stapel in plaats van elk aanvulling op hun eigen, hieronder:

Decaduro: $ 61.99

Trenorol: $ 61.99

D-Bal: $ 59.99

Testo-Max: $ 59.99

TOTAL (indien afzonderlijk gekocht): $ 243,96

Het kopen van de vulstof stack (die alle vier van deze supplementen in zich heeft) is veel minder, alleen kost $ 179,99, die bespaart u ongeveer $ 64 . Crazy Bulk heeft ook een buy twee, krijgen een gratis speciale altijd gaande is, geweldig voor het splitsen van de kosten over een paar sportschool maatjes.

De goede en de slechte

De goede:

 • Het verkrijgen van 25 pond in een maand en een half, het meeste pure spier.
 • De libido en stemming boost gaf me een goed gevoel.
 • Stapel bestaat uit capsules, waardoor het snel en gemakkelijk te nemen.

De slechte:

 • Deze stack is alleen beschikbaar online, dat is niet zo geweldig voor degenen die willen om geld te gebruiken om het te krijgen.
 • Beschikbaar zijn op slechts één website, kunnen er soms is uitverkocht.

Het laatste woord over de Crazy Bulk Ophopen Stack

Uit te werken zoals iedereen doet zuigt. Je moet maanden wachten om echte vooruitgang te zien en het is hard werken. Als u wilt versnellen het moment dat het echt nodig is groot te krijgen, zou ik adviseren het gebruik van deze stack. Ik had geen bijwerkingen terwijl het proberen deze stack uit, wat geweldig was. Het is niet de goedkoopste manier in de wereld om spiermassa op te bouwen, maar het zou heel goed de gemakkelijkste en snelste te zijn, laat u verrassen.

77/100 : by 233 users
BUY NOW »