Bathmate Review – Käytön itse pumpataan isompi penis

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Käytön itse pumpataan isompi penis

Last Updated on

Bathmate Penis Pumpun yleiskatsaus

Bathmate Review - Käytön itse pumpataan isompi penis

Jos olet mitään kuten minä, olet todennäköisesti tunsi alle riittävä jossain vaiheessa kanssa peniksen kokoon.

Muistan vain muutama vuosi sitten tunne niin epävarma siitä, että olin kirjaimellisesti pilata mahdollisuuksia olla intiimi naisten kanssa. Tuolloin en ollut edes todella pieni, enemmän keskimääräistä tasoa kuten useimmat kaverit, mutta psykologisesti en päässyt ohi.

Siinä vaiheessa, että tein mieleni saada isompi penis ja olin päättänyt löytää paras ja tehokkain tapa tehdä se.

Ensimmäinen asia, tein oli alkaa ottamaan eri penis pillereitä ja mies lisälaite täydentää, joista osa toimivat hyvin ja olen erittäin suositella. Lisäksi kivikova erektio ja sitkeys saat, ne antavat laite pumpataan ylös ulkoasua ja se pysyy paljon kattavamman siellä. Se varmasti auttoi annan luottamusta vauhtia.

Kuitenkin koko lisäys sain minimaalinen, ja saada lisää havaittavissa voittoja Huomasin pian Tarvitsin jotain lisää. Tein paljon kotitehtäviä ja tiesi, että käyttämällä hyvälaatuista jatke tai pumppu olisi paras vaihtoehto, mutta valitettavasti päätti mennä halpa reitti ja osti edullinen ilmapumppu.

Big virhe.

Tämä asia oli kaikkein epämiellyttävä contraption olen koskaan käytetty. Kaluni päätyi niin kipeä, turvonnut ja mustelmilla se näytti kuin se sai ajaa yli parin rullaluistimet.

Nyt ei ole mitään vikaa käyttäen ilmaa Penispumput, ne toimivat oikein käytettynä. Tärkein opetus ottaa pois tässä on tärkeää, että laatu tuotteen.

Kuitenkin tuolloin ajatus toisella ilmapumpun (jopa laadukas yksi) pelästytti minut. Päädyin saada hyvä peniksen jatke hyviä tuloksia.

Jonkin ajan kuluttua on kun ensimmäinen sai tietää Bathmate vesivoiman penis pumppu . Sitä käytetään veden sijasta ilmaa tasaisempaa jakautumista painetta ja lisää mukavuutta.

Se oli 250% tehokkaampi kuin ilmapumput. Sitä voidaan käyttää kun suihkussa. Se sai ylistäviä arvioita, kaverit sanoi, että se todella toiminut.

Joten vaikka olin paljon onnellisempi nyt koon penikseni (kiitos jatkeeksi), en silti voinut vastustaa antaa Bathmate pumpata kokeilla.

Ensimmäinen kysymys jouduin kuitenkin oli: “kumpi saada”?

Bathmate Hercules, Goljat, Hydromax X30 tai Hydromax X40?

slide1

Alussa oli Hercules ja Goliath : lippulaiva Bathmaten malleja. Hercules on standardi kokoinen yksikkö ja Goljat on suurin vesivoiman penis pumppu markkinoilla, kun taas Hydromax rivi Bathmate pumput ovat uusia ja parannettuja versioita, jotka tuottavat 30% enemmän virtaa, mikä todella auttaa nopeuttaa tuloksia.

Kaikille malleille yhteisiä ominaisuuksia. Yhden, he kaikki itsenäinen ilman ylimääräisiä osia (lukuun ottamatta Hydromax Xtremes, joka sisältää käsi pumput).

He kaikki ovat näkyvissä mitta-asteikkoa ja vapauttaa venttiilit lopussa. He myös kaikki ovat ergonomisesti suunniteltu säärystimet, jotka luovat tiivistyksen vasten häpyluun, estää imutehon säilyttäen mahdollisimman mukavasti.

Joten katsomaan mitä tekee kukin versio ainutlaatuinen:

  1. Hercules – Tämä on alkuperäinen standardi kokoinen Bathmate ja se sopii kaverit erektiossa peniksen pituus on enintään 7 “. Se on suurin pituus kapasiteetti 8,5 “ja enintään ympärysmitaltaan 6,7”, joten jos olet jo noin joka pituus tai suurempi sinun jotain suurempaa. Tämän pumpun kokoa (samoin kuin X30: n) on paras vaihtoehto useimmille miehille. Hercules on myös halvin nippu, mutta älä anna sen hämätä. Jotkut kaverit sanovat se on edelleen paras ja se on yksi käytin itse.
  2. Hydromax X20 – Täydellinen johdantomalli useimmille kaverit, joiden alle keskiarvon keskimääräisiin-size penis (jopa 5,5 “). Se mahdollistaa enintään kasvuun pituus jopa 7,5 “ja ympärysmitaltaan 5,5”.
  3. Hydromax X30 – Hydromax linja suunniteltiin saada mahdollisimman tuloksia lyhyessä ajassa. Uudelleen suunnittelussa tie venttiilijärjestelmän ja palkeet töihin, Hydromax lisää imua 30% edellisestä painokset. X30 on suunnilleen samankokoinen kuin Hercules, joten se on myös parhaiten useimpien keskikokoisen kaverit siellä runsaasti tilaa voittoja. Enimmäismäärä kasvun käytettävissä käytettäessä tätä mallia on 8,5 “pitkä ja 6,7” ympärys.
  4. Hydromax X40 – X40 on samat ominaisuudet kuin X30; mutta se on suurempi kuin malli, mutta myös pienempi kuin Goljat. On parasta miesten kanssa pystyttää penis kokoa 7 “- 9”, joiden suurin pituus kapasiteetti on 10 “ja ympärysmitta kapasiteetti 7.9”.
  5. Goljat – Bathmate Goliath on maailman suurin penis pumppu. Tämä malli on suunniteltu niille todella hyvin omistetun tyyppejä, jotka ovat jo mittaus noin 9 “tai enemmän. Se mahdollistaa huikeat maksimikapasiteetti 10.5 “pitkä ja 9” ympärys. Esittää, että oikeisiin mittasuhteisiin, mahtuu Hercules sisällä on Goljatin. Nyt iso!
  6. Hydromax Xtreme – uusinta Bathmate mallit ovat päivityksiä on X30 ja X40, Hydromax Xtreme-sarja : Tällä Xtreme X30 ja Xtreme X40 . Nämä pumput ovat samankokoisia kuin heidän kollegansa, mutta ne on varustettu käsipalloa pumppu ja letku, sekä joukko lisätoimintoja, joten muista tarkistaa näitä uusia lisäyksiä.

klikkaa tästä tilata Bathmate verkossa NYT

Kuinka käyttää Bathmate Pump

Bathmaten-Hydromax-infographics

Yksi hyvä syy käyttää Bathmate pumppu on kuinka helposti voit sisällyttää se osaksi päivittäistä rutiinia.

Voit vain täyttää putken lämpimällä vedellä omalta kylpyamme tai suihku, aseta sylinterin yli veltto penis (vaikka jotkut kaverit vannon käyttämällä taas pystyssä), vedä pumpun kohti kehon kerran ja vapauttaa hitaasti luoda ensimmäinen sinetti. Vesi saa ulos pumpusta kautta release venttiili lopussa sylinterin.

Nyt voit aloittaa pumppaus. Vedä sylinteri teitä vastaan ​​ja hitaasti vapauttaa, ja kun pumppu, peniksen tulee pystyttää ja kasvettua.

Pumppaa ja vapauttamalla hitaasti ja kun vettä ei enää ruiskutetaan venttiilin tiedät, että olet saavuttanut suurimman paineen taso (vaikka se ei alun perin mitä olet tavoitteena). Aloita ulos menee 1-2 cm ohi normaalin erektion pituutta ja vähitellen etene ylöspäin.

Tämän ei pitäisi koskaan olla tuskallista, mutta olet varmasti tuntuu vetämällä painetta. Jos on olemassa merkittäviä epämukavuutta on tärkeää käyttää release venttiili päästää pois hieman paineen välttämiseksi.

Kun olet ihanteellinen paine, jätä pumppu viisi tai kuusi minuuttia, pidä sitten release venttiili ja poista penis. Sinun pitäisi pyrkiä tekemään tätä samaa menettelyä kaksi kertaa, yhteensä kolme kertaa 15-20 minuutin istuntoa. Tämä saa sinulle mahdollisimman suuren hyödyn ja näet tuloksia paljon nopeammin.

Yksi asia Löysin tehdä valtava vaikutus mukavuus on varmistaa olet lämmennyt siellä ensin, se voi merkitä eroa mukava harjoitus ja tuskallinen kokemus. Et todellakaan tarvitse olla löysä, lepotilassa, ja joka sisältää kivespussin. Jos kivespussin säkki on liian tiukka se voi itse aiheuttaa kives tulla imetään pumppuun – ehdottomasti ei jäähtyä.

Olen myös vahvasti siihen, että te sisällyttää penis liikunta tekniikoita ennen ja jälkeen istuntoja maksimoida tulokset minimoiden mitään ikäviä sivuvaikutuksia.

Myös mahdollisuuksien mukaan käyttäen Bathmate kylpyammeessa täynnä lämmintä / kuumaa vettä on ihanteellinen, vaikka suihku toimii hienosti niin kauan kuin muistaa aina lämmetä ensin .

Bathmate ennen ja jälkeen tulokset

Löysin seuraavat kuvat ympäri internet, ja vaikka en voi henkilökohtaisesti taata niiden aitouden koska en ota niitä itse (ja minä olen liian vaatimaton näyttää oman), en tiedä tosiasia että nämä ovat tyypillisiä tuloksia voit saavuttaa käyttämästä Bathmate pumppu:

Bathmaten-ennen-ja-after51

Mistä ostaa

Koska kehno väärennöksiä ja knock-off kelluva noin siellä, olen aina suositella vain ostamaan virallisen Bathmaten myyjä.

Tulet huomaamaan, että monet paikalliset aikuinen kaupat valtuutetut jälleenmyyjät näistä tuotteista, mutta jos olet tilata verkossa kannattaa ehdottomasti käydä läpi yhden virallisia sivustoja. Käytä virallisia Bathmate tallentaa jos asut Pohjois-Amerikan ulkopuolella (Eurooppa, Australia, Intia, jne.), Tai jos olet Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Meksikossa, käyttää virallista Hydromax myymälän.

Tilaamalla virallisen toimittajan sinun varmistaa, että et vain saa erinomaista asiakaspalvelua, mutta myös saada 60 päivän palautusoikeuden. Riippumatta siitä, mikä sivusto tilaat, tuotteet on lähetetty huomaamattomasti melko paljon kaikkialla maailmassa.

Hydromax-x30-x40-standardin-paketti

Hydromax-x30-x40-platina-paketti

Päätelmät – Onko Bathmate toimii?

Ei ole epäilystäkään siitä, Bathmate vesivoiman pumppujen ehdottomasti työtä. Toistuvaan ja johdonmukainen käyttö olet taattu nähdä pysyvä korotus peniksen kokoa ja on kaksi kuukautta aikaa todistaa se itse tai ne palauttaa kaikki rahat. Käytin sitä mahtavia tuloksia (saamassa lähes koko tuuman vain neljässä kuukaudessa) ja tuhannet miehet ovat liikaa.

Jos todella haluat lisätä joitakin merkittäviä koko peniksen, voit epäilemättä on tyytyväinen hankintaan. Et usko tuloksia näet jälkeen vasta ensimmäistä käyttöä (tosin vain väliaikainen) ja toistamalla prosessi uudestaan ​​ja voitot tulevat yhä pysyviä.

En puolestapuhuja käyttävien tuotteiden, että en usko, ja en voi suositella tätä yksi riittää.

klikkaa tästä tilata Bathmate verkossa NYT

70/100 : by 210 users
BUY NOW »