Bathmate Review – Hydro pumppu ennen ja jälkeen tuloksia!

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Hydro pumppu ennen ja jälkeen tuloksia!

Last Updated on

Miten Bathmate auttaa?

Kuten te, Etsin tapa lisätä pituutta, mutta enemmän kuin olin etsimässä tapa tehdä minun penis enemmän terveitä, on kova erektio ja orgasmeja. Olin jo tekemässä turvallista peniksen harjoituksia, ja käyttää Bathmate tuntui hyvä istuvuus. Mutta käyttäneensä muut pumput aikaisemmin, olin hieman skeptinen onko tämä toimisi.

penis-size-ei-väliä-infographic1-696x544

Muut pumput Käytin laajentanut esinahan vain. Etsin jotain, joka voisi laajentaa koko penis koon. Olin kuullut paljon tästä hydraulipumppu ja kuinka monet kaverit olivat kokeneet hyviä tuloksia. En välitä rahaa niin kauan kuin tuote toimii oikein? Olen varma, että olet ostanut tuotteita aikaisemmin, että oli yhteensä pettymään liikaa.

Jos olet juuri saapunut tälle sivulle niin löydät kaikki mitä tarvitsee tietää näistä pumpuista. Voit vapaasti lukea läpi muun sivuston liian kuin se sisältää hyödyllistä tietoa. On aina hyvä idea tehdä lisää tutkimusta siitä peniksen omaan tietoon.

Mikä on Bathmate, miten se toimii?

Olet todennäköisesti käyttänyt muita penis pumput ennen ja ehkä et saa tuloksia olit etsimässä? Bathmate eroaa muista pumppujen siellä. Ensiksikin sitä käytetään samalla kun suihkussa tai kylvyssä. Olen varma arvasit että jo! Tiesitkö useimmat pumput eivät ole turvallisia? Käyttäjät ovat kertoneet saada räjähtää verisuonia ja vakava rakkuloita käyttäen tiettyjä pumppuja. Oletko koskaan kokenut oman kives vedetään pumppuun. Se tapahtui minulle, ja voin kertoa teille, että se on tuskallista! Käyttämällä vaarallinen Penispumput voi aiheuttaa Peyronien tauti .

penis-anatomia

My Bathmate Experience – Bathmate Review

Olen vienyt aikaa jakaa kokemukseni teille kirjoittamalla tarkastelu tämän pumpun. Löydät koko joukko tietoja, jotka olisi hyödyllistä voit päättää, onko sinulle. Aion myös keskustella, jossa voi poimia tämän suositun penis pumppu paras hinta myös rahat takaisin-takuu. Voit lukea Bathmate lue ja tee oma johtopäätös.

On monia Bathmate arvioita siellä. Tämä on minun henkilökohtainen kokemus. Ensimmäinen ero totesin käytettäessä Bathmatea on, että se on hydraulipumppu, joka käyttää vettä sijasta ilmanpaine. Se on erittäin helppokäyttöinen, ja ei ole mitään kitkaa ihon kun käytät hydraulipumppu. Olin jo tekemässä PE harjoituksia, joten olin jo saanut hieman pitkä. Vaikka olin käyttäessään, olin enemmän huolissani ympärysmitan eivät kasva lainkaan. Olin myös etsivät enemmän kovemmin erektio jotain olen löytänyt vaikea löytää.

Seuraavat ovat minun mittaukset ennen ja jälkeen käyttämällä Bathmaten.

Aloitin ulos 6,65 “BPEL – 5.75” MSEG elokuu 2011

Nykyinen tilastot ovat = 7.25 “BPEL – 6,00” MSEG joulukuu 2011

Minulle Bathmate todella toimii. Mielestäni oli erittäin mukava käyttää, ja ohjeet on helppo seurata. Käytän sitä noin 15 minuuttia päivässä suihkun ja myös tehdä penis laajentumisen harjoitukset. Huolehtien minun ruokavalio ja saada säännöllinen liikunta, mielestäni tämä on auttanut yleistä terveyttä minun jäsen.

Kun ensimmäinen käytetty laite Olin aika yllättynyt, kuinka penikseni reagoinut. Koko ja kiinteys oli vaikuttava. Sen jälkeen vetämällä Bathmate pois, koko tekee kutistuvat mikä on normaalia, mutta yli kuukauden olen nähnyt varmaa voittoja. Käytön jälkeen Bathmate yli 6 kk penikseni on kova aika paljon päivittäin. Esitykseni sängyssä on parantunut varma, hyvin niin tyttöystäväni kertoo minulle muutenkin.

Laitteessa on mittauksen gage, jonka avulla voit pumpata penis välillä 90mm ja 200mm. Yli viikon voit mitata kuinka paljon pitkiä saat peniksen pumpataan. Vaikka tuote myynti sivu ei sano se voi suoristaa taipunut penis, en ole vielä kokea se. Sikäli kuin pysyvää hyötyä mennä, mielestäni sinun täytyy ehdottomasti säilyttää. Jos esimerkiksi otat koko viikon pois päältä Bathmate, voit aloittaa uudelleen 3-4 päivän ajan. Huolto pitkällä aikavälillä pitäisi auttaa säilyttämään jonkinlainen pysyvä koon.

klikkaa tästä tilata Bathmate verkossa NYT

Onko Bathmate Work heti?

Se oikeastaan ​​riippuu. Itse käyttää sitä 4-5 kertaa viikossa 15-20 minuuttia kahden ensimmäisen viikon aikana, en koe paljon hyötyä. Vasta sen jälkeen kolmannella viikolla aloin nähdä joitakin pysyviä muutoksia. Neuvoni niille, kaverit, jotka eivät näe positiivisia tuloksia heti on pitää käyttää sitä ja seuraa ohjeita. Se voi kestää pari viikkoa alkaa nähdä tuloksia. Tästä huolimatta jotkut ihmiset alkavat nähdä tuloksia muutamassa päivässä. Jos olet lukenut mitään Bathmate arvioita, jotka sanovat, se takaa toimimaan suoraan, muistaa voitot ovat vain väliaikaisia ​​aluksi.

Ostot Bathmate – valinnat

slide1

Sinulla on valita ostaa Hydromax, Extreme, Hercules tai Goliath pumppu. Kävin Hercules joka on hyvin minulle. Jos sinulla on suuri jäsen jo, sinun kannattaa mennä Goliath. Ne eivät tulevat sininen, punainen, vaaleanpunainen tai kirkas väri. Itse olen mieluummin kirkas väri kuten näet selvästi mittaukset ja miten penis reagoi veden paine ja pumpun. Voit myös ostaa suihkussa hihna ja puhdistussarja. Saatuaan Bathmate kuukauden, minä lopulta osti kokonaisuus.

Löysin maksujen käsittelyyn helppo ja turvallinen, joka tapahtuu pääasiassa Paypal kun ostat virallisen toimittajan. Tilaus tulee tavallinen ruutu pakattu turvallisesti joten ei ole tapa joku voi kertoa, mitä on sen sisällä.

Bathmate Myydään Kansainvälisesti

Voit ostaa tämän laajentumisen pumpun eri puolilla maailmaa. Esimerkiksi, voit ostaa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Aasian paikoissa kuten Singaporessa ja Etelä-Koreassa. Seuraavassa on luettelo kansainvälistä maan paikoissa.

  • Belgia
  • Tanska
  • Ranska
  • Kreikka
  • Italia
  • Norja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Singapore

Voit käyttää maan päällä valitsemalla miltä tahansa sivustoja kansainvälisten sijainti sivustoja.

Voin ostaa Bathmate Edullisia vai Myynnissä?

Neuvoisin teitä ostamaan Bathmaten virallisista toimittaja. Paitsi että saat rahat takaisin takuu, saat huomaamaton merenkulun ja laskutus. Rahat takaisin takuu voit kokeilla peniksen laitteen ja palauttaa sen kuuden viikon kuluessa, jos et alkaa nähdä tuloksia! Kuten joku, joka käyttää Bathmate ja on yhteyttä asiakaspalveluun ennen, yhtiö on erittäin hyvämaineinen.

Tällä kirjoitettaessa, voit saada $ 69 alennuksen Bathmate erilaisia ​​lisävarusteita. Jotta peniksensuurennustekniikoita laite se on hinnaltaan kilpailukykyinen. Rahat takaisin takaa myös, en voi suositella sitä tarpeeksi.

klikkaa tästä tilata Bathmate verkossa NYT

77/100 : by 135 users
BUY NOW »