Bathmate Review – Hoe gebruik je Bathmate onder de douche, bad, en Without Water

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Hoe gebruik je Bathmate onder de douche, bad, en Without Water

Last Updated on

Bathmate Review - Getting Yourself Pumped Voor een grotere penis

Hier is een video waarin wordt uitgelegd hoe de bathmate goed te gebruiken in de douche , en in de badkuip . De instructies in de video beschikbaar zijn getranscribeerd voor gemakkelijk begrip. Deze instructies zijn eenvoudig, en voorzichtig, maar ik ook mijn persoonlijke “Hoe ik raden het gebruik van de Bathmate” delen aan de bottom haar hoe ik vind ik de beste resultaten.

Gebruik altijd warm tot heet water bij het ​​nemen van een douche of bad voor een maximaal effect. Pomp nooit naar het punt dat je de minste hoeveelheid pijn ervaren, zelfs in uw penis. Nooit de pomp langer dan 15 minuten zonder het nemen van een pauze en het masseren van uw penis, en jelqing 3-5 minuten aan natuurlijke bloeddoorstroming te herstellen. Dit is om het vasthouden van water te voorkomen.

Als u nog niet de bathmate hebt gekocht, adviseer ik het lezen van mijn review van de pomp en kijk naar mijn foto’s.

Met behulp van de Bathmate in de Badkuip

 1. Vul je bad met warm water.
 2. Get Comfortabel en ontspannen voor een paar minuten om je scrotum om los te komen (dus het is niet zo strak tegen uw lichaam).
 3. Dompel de Bathmate in het water, en schuif het vervolgens op uw penis. Zorg ervoor dat de waterdichte meting sticker naar boven wijst voor een correcte montage.
 4. Pomp Bathmate een paar keer totdat er een vacuüm gecreëerd. Daarna kunt u ontspannen, en blijven pompen meer om de paar minuten. Voor beginners, start traag en omhoog om sterker zuigkracht meer dan 15 minuten. Je wilt niet om schade aan de penis veroorzaken.
 5. Na 15-20 minuten verwijder de bathmate door op de veiligheidsventiel zich aan de bovenkant van het toestel. U kunt ook gebruik maken van deze release ventiel om de druk te verlagen tijdens het pompen als je het gevoel dat het te sterk.

Bathmate-Hydromax-infographics

Met behulp van de Bathmate onder de douche

 1. Douche voor een periode van tijd totdat je hebt losgemaakt van uw scrotum, hetzelfde als bij het bad.
 2. Vul het apparaat met water uit de douche kop. Gebruik uw hand om het water te blokkeren te ontsnappen uit de onderkant van het toestel terwijl het vullen.
 3. Zodra de volledige snel zet je penis in het apparaat en pomp een paar keer om een ​​vacuüm afdichting te creëren. Verhoog de druk op regelmatige tijdstippen door het pompen van de Bathmate. Dit dient te gebeuren om de vijf minuten.
 4. Als je de douche riem aangeschaft, bevestig de riem, zodat u gemakkelijk kunt douchen zonder dat het apparaat lekken of kloppen rond.
 5. Eenmaal klaar, gebruik maken van de druk ventiel om het apparaat te verwijderen.

Klik hier om te bestellen Bathmate online »

Met behulp van de Bathmate Without Water

 1. Breng een smeermiddel langs de basis en het hoofd van uw penis.
 2. Schuif de bathmate op en pomp diverse tijd om te kunnen zuigen. Als de penis hoofd vast komt te zitten aan de wand van de Bathmate, schud het toestel op “wiebelen” uw penis rond in de buis totdat het niet meer vast te zitten.
 3. Pomp voor 15-20 minuten, en druk op de druk ventiel om het toestel uit je penis verwijderen.

 

Nuttige tips:

 • Gebruik de Bathmate in 5 minuten, en Jelq 2-3 minuten tussen elke 5 minuten durende sessie.
 • Probeer het gebruik van de Bathmate met een 70% erectie en je zal de pomp een veel meer te voelen en te ervaren betere resultaten.
 • Pomp nooit langer dan 15 minuten achter elkaar waterretentie voorkomen.

 

Mijn persoonlijke Methode – Pleasure Pumping

Dit is mijn persoonlijke routine, zijn niet gecontroleerd door een medische autoriteit. Gebruik het op eigen risico, ben ik alleen maar delen van wat werkt geweldig voor mij. Ik kan niet verantwoordelijk worden gesteld als u ten onrechte deze methode uit te voeren, of als uw tolerantie is zodanig dat deze “genoegen pompen” methode is om heftig voor uw penis.

 1. Begin met een 70% erectie, en beginnen met het pompen van de Bathmate.
 2. Eenmaal in de cilinder, “roll” de rubber manchet rond in een cirkelvormige beweging op je bekken gepompt. Dit is om een ​​penis zoveel mogelijk te stimuleren.
 3. Terwijl het rollen uitoefening van uw kegel een paar keer, op dezelfde manier zou je als je klaarkomen.
 4. Na 5 minuten van deze, verwijdert u de Bathmate en zeep-up van uw penis.
 5. Stroke uw penis en masturberen tot een 70% erectie weer.
 6. Jelq uw penis 10-15 keer, terwijl nog steeds genoeg om een ​​plezier gebaseerd erectie te behouden strelen.
 7. Zet de bathmate terug op je penis, en pomp om uw comfort niveau. Je moet in staat zijn om nu harder te pompen omdat je zijn het bijhouden van de bloedstroom in overeenstemming met kegeling en lichte plezier.
 8. Rol de Bathmate rond je bekken opnieuw, deze keer lichtjes te schudden terwijl u rollen.
 9. Houd de rubber manchet basis in plaats, en buig het links en dan rechts, omhoog en dan naar beneden. Herhaal dit meerdere malen geweest terwijl kegeling.
 10. Verwijder de bathmate en Jelq nogmaals, voor 5-7 minuten.
 11. Massage tot 70% erectie nog een keer, en op de bathmate.
 12. Pomp aan uw comfort limiet, en dan pomp een extra compressie.
 13. Count drie seconden en druk op de release ventiel.
 14. Herhaal stappen 11-13 vijfmaal.
 15. Eindig uw pompen routine met een laatste minuut 3-5 jelqing sessie.

Ik heb deze routine omdat het wat werkt voor mij het beste. Haar eigenlijk het krijgen van een gedeeltelijke erectie, en stelt dat een gedeeltelijke erectie tijdens het pompen met de cilinder beweging. De jelqing is om meer bloed te dwingen in mijn penis voordat ik weer aan het pompen te krijgen. Wanneer u uw penis onder druk als dit het de neiging om te willen terugtrekken in de niet-bloed gevulde toestand.

Klik hier om te bestellen Bathmate online »

99/100 : by 297 users
BUY NOW »