Bathmate Review – Bathmate Hydromax Lahjasetit & Bathmate Tarvikkeet ja varaosat

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Bathmate Hydromax Lahjasetit & Bathmate Tarvikkeet ja varaosat

Last Updated on

Bathmate Hydromax Lahjasetit – Mitä sisältyy

Bathmate Lahjasetit sisältävät kaiken sinun täytyy aloittaa pumppaus uuden Hydromax pumppu. Laite on oikeastaan ​​enemmän lahja itse, en voi kuvitella gifting tämä joulun / Holiday aika ystävä ellet kaksi todella tiukka.

Lahja sarjat ovat saatavilla vain uuden Hydromax sarjan pumput, jos haluat extrat varten Goliath tai Hercules olet poissa onnea.

* Tässä on katsoa, ​​mitä saat kanssa lahja ase- minä murtaa arvon alla.

Bathmaten-Hydromax-lahja

Mitä Mukaan kuuluvat:

 • Hydromax X30 / X40 Hydropump ($ 159.90)
 • Bathmate Suihku hihna ($ 30.53)
 • Bathmate Bag ($ 48.00)
 • Bathamte Kondomit (??. ??)
 • Bathmate Lube (100 ml) (15,23)
 • Bathmate Pyyhe (Mukana w / pussi)
 • Bathmate puhdistusharja ($ 15.28)
 • Bathmate USB Stick ($ 22.47)

Kokonaiskustannukset ostaa erikseen: $ 276,18 Gift Set Pack Kustannukset: $ 240.00

Lahja joukko voi tilata joko x30 tai x40 pumppu, mukava ne tarjoavat sen miehiä kaikenkokoisille sijaan paketoida sitä vain yhden koon. Sarjat ovat saatavilla RED , BLUE ja CLEAR .

 • Suihku hihna on olennainen, ja jos tilaat Bathmate pumppu koska ensimmäinen, toinen, tai 100. pumppu olet menossa on suihku hihna. Ilman sitä et on vaikea käyttää sitä seisomaan suihkussa. Joten ostaa tämän lisävarusteen vaikka et mene kanssa koko lahjasetti.
 • Laukku on vain säilytyspussin pitää koko pakki, sen ole välttämätön, mutta sen mukava pitää kaikki asiat yhdellä alueella. Nice ja järjestäytyneen on miten Haluan pitää minun juttuja joten hyödyntämään tämän laukun.
 • Bathmate merkkisten kondomit voidaan käyttää sisällä penis pumppu minimoida vedenpidättäjinä myöhemmin, kun alat pumppaus on paljon suurempi imu ja pidemmän aikaa. Monet ihmiset ostavat säännöllisesti tuotemerkin kondomit tähän samoin, ne toimivat hyvin – Bathmate juuri päättänyt heittää kaikki mitä tarvitset täällä.
 • Vesipohjainen voiteluaine – ainoa laji, jota haluat käyttää minkä tahansa hydropump. Se pesee pois helposti, ei jätä tahroja, ja on yksi enemmän liukas voiteluaineita.
 • Pyyhe on vain pyyhe haha, mutta jälleen he halusivat sisällyttää kaikkea uusi käyttäjä tarvitsee on täydellinen paketti.
 • Heidän puhdistusharja on oikeastaan ​​aika kickass keino pitää putken uuden näköisenä. Sen pohjimmiltaan keittiö pesuri, mutta pehmeää vaahtomuovia sijasta harjakset normaalilla pesuri. Käytän tätä paljon, sen melko durable- mutta ei ole välttämättä tarpeen, jos et mielessä ottaen jonkin aikaa puhdistaa putkeen. Sen samanlainen puhdistus syvä juomalasi, joten se voi olla tuskaa ilman työkalua.
 • USB Stick lisätään bonus, ja sitä voidaan käyttää henkilökohtaisena jemma oman edistymisen kuvia. Se on avain-ketjun koukku sitä, joten voit pitää sitä aina mukanasi, ja jos olet teknologiaa hyödyntävän lainkaan voit PW suojata te tiedostoja kuten minä.

Hydromax pumput ovat parasta laatua pumppuja saatavilla. Katsoa ympärilleen, mitä muuta on siellä, yrittää löytää jotain, joka näyttää tämän jäähtyä, on kääntyvä järjestelmä, suuri takuu ja osoittautunut laajentaa peniksen pitkän aikavälin käyttö.

Bathmate vesipohjaisia ​​pumput (hydropumps) ovat;

 • 250% tehokkaampi kuin ilmapumppuja
 • Onko 95% onnistumisprosentti
 • Lisäykset peniksen pituus ja ympärysmitta instant näkyvissä

klikkaa tästä tilata Bathmaten Hydromax lahjasetti »

Bathmate Tarvikkeet ja varaosat

Bathmaten-tarvikkeetBathmate on laaja valikoima lisävarusteita käyttää niiden pumput, siivouksesta toimitukset tärisevä kukko renkaat avustamaan ylläpitää erektiota pumpattaessa. Tässä on luettelo kaikki tarvikkeet tarjotaan Bathmate linja pumppuja. Korvaavat tyynyt ja matkalaukut ovat vanhempia tyyliä pumppuja (ei Hydromax sarja).

Cleaning Kit:

Puhdistus Kit mukana harjalla suunniteltu sopimaan putken sisällä ja putsata saippuajäämät ympäri sisemmän venttiilin yläosassa. Se on sieni pää estää naarmuuntumista. Sen mukana tulee myös kaksi pyyhkeet, kantolaukku pitää Bathmaten ja korvaavan pään harjan.

Goliath Travel Bag:

Vedenpitävä kantolaukku suunniteltu Bathmate Goliath. Se on vetoketjullinen, ja puoliksi kova kuoritut sanoilla ULTRAMAX kohokuvioitu päällä. Nice tapauksessa suositeltavaa, jos omistat Goliath. kapseli-bag

Puhdistus Brush & Sponge Heads:

Sama puhdistusharja päässä puhdistussarja edellä, mutta kaksi vaihto sienellä päätä. Kun tarvitset korvaavan tämä on saatavilla, hyvä työkalu pitää peniksen pumppu puhtaana käyttämättä kovemmin harjat ruokia.

Goliath pehmusteet:

Nämä ovat vyöpehmusteen tilalle. Sinulla on yksi nykyisen Goljat tai Hercules mallin Bathmaten. Sen valmistettu vaahtomuovia, ja tukien mukavampi pumppauksen käytettäessä vanhempi tyyli säärystin (pre-Hydromax). Setti tulee kolme.

Hercules Travel Bag:

Sama vedenpitävä tyyli laukku tehty Hercules. Se on sama vetoketjullinen tyyli, ja sama jälki ULTRAMAX. Sopii Hercules Model.

Suihku hihna:

Suihku hihna on käytössä tarvittavat Bathmate (mikä tahansa malli) seisten suihkussa. Se kiinnittyy venttiilin alueelle ja kiertyy kaulan käyttäjälle. Sen mukava ja valmistettu kestävästä kankaasta.

Pleasure Rings: vaihto-Bathmaten-tyynyt

Tärisevä ilo renkaat tukiin bloodflow ja erektio käytettäessä pumppua.

Hercules pehmusteet:

Korvaava vaahtokumi tyynyt vanha kumin säärystin on Hercules. 3 pakkaus.

Mittatulkki:

Liikkuva hallitsija seurata edistymistä pumpattaessa. Käyttökelpoinen työkalu, mutta voidaan korvata tavallisella hallitsija kaupasta. Näitä myydään erillään Bathmaten pumppu, mutta ne ovat paketeissa saatavilla, jotka tarjoavat paremman sopimuksen pumpun lukien joukko lisävarusteita.

Kaikki osat toimitetaan Yhdistyneen kuningaskunnan yhdessä Bathmatea. Vaikka nämä työkalut ovat erinomaisia, ja saat todennäköisesti vaihdettava tyynyjä – puhdistusharja on täysin vapaaehtoista. Voit seurata tämän köyhän puhdistus opas pitää pumppuun näköinen ja toimii kuin uusi, jos olet rahapulassa käteisellä. Muuten voit käydä tarvikkeet myymälän ja osta kumpi varaosia tarvitaan.

klikkaa tästä tilata Bathmaten tarvikkeet »

77/100 : by 165 users
BUY NOW »