Bathmate Review – Bathmate Frequently Asked Questions (FAQ)

Home » Review » BathMate » Bathmate Review – Bathmate Frequently Asked Questions (FAQ)

Last Updated on

slide1

Dit is een lijst I samengesteld uit de meest voorkomende vragen die ik krijg gevraagd over de Bathmate. Het is een mix van pre-order en post-order vragen, genomen van alle de jongens die mijn blog lezen. Ik blijf dit regelmatig bijgewerkt, en als u specifieke vragen die u wilt vragen reactie geplaatst en ik zal antwoorden meteen.

Hoe werkt Bathmate werken om mijn penis te vergroten?

De Bathmate werkt door engorging uw zwellichamen met bloed, net als wanneer je een erectie te krijgen. Het verschil is het vacuüm kan er meer bloed binnen worden gedwongen, uitbreiding penis wanden groter dan voorheen mogelijk was. Wanneer dit gebeurt kleine micro tranen zijn gemaakt in de penis celwanden. Deze tranen genezen zeer snel- groter dan ze voorheen waren. Herhaling van dit proces langzaam vergroot uw penis over een periode van tijd. Bathmate werkt effectiever dan lucht gebaseerd pompen omdat de interne vacuüm niet vereffend met lucht op basis van pompen, waardoor blauwe plekken en een veel minder effectief pomp in het algemeen, terwijl water creëerde een veilige en zelfs vacuüm.

Zal de Bathmate veroorzaken verkleuring van de huid op mijn penis?

Dit is niet een beursgenoteerde neveneffect van de Bathmate, de meerderheid van de jongens hebben nooit een penis verkleuring, maar omdat iedereen heeft zijn eigen biologische make-up is het onmogelijk om te voorspellen of dit een probleem voor een bepaalde persoon zal zijn. In het algemeen verkleuring plaatsvindt van pompen voor te lange periode van tijd herhaaldelijk. Als u de richtlijnen voor het verpompen van tijd je gewoon problemen ondervinden.

Hoe groot kan ik met Bathmate

Het standaard antwoord is 1 tot 3 cm in lengte, en dat is een nauwkeurige antwoord voor de meeste mensen. U kunt meer omvang te krijgen als je te voeren penis rekoefeningen met pompen (die ik aan elke kerel doet aanraden). De Goliath is het grootste model beschikbaar, en het is geschikt voor een penis tot 9,8 centimeter in lengte- zodat de technische antwoord is 9,8 inch.

Wat zijn de afmetingen van elk Bathmate model?

Elke Bathmate heeft een andere maximale grootte. Hier zijn de officiële maten;
Hercules: 8.5 Lengte x 5.9 Omtrek
Hydromax x30: 7.08 Lengte x 5,68 Omtrek
Hydromax x40: 8.46 Lengte x 6,91 Omtrek
Goliath: 9.84 Lengte x 7,72 singel

Wat is het verschil tussen Bathmate en Penomet?

Ze zijn allebei water bijgestaan ​​penis pompen (hydro pompen), en beide werken om de lengte en omtrek van uw penis te vergroten. Ze zijn zeer verschillende producten wel. Penomet maakt gebruik van zeer zachte medische kwaliteit beenkappen, waarbij Bathmate maakt gebruik van een meer stevige rubberen hoes. Penomet heeft verwisselbare beenkappen waardoor het voor altijd kan worden opgewaardeerd, terwijl de bathmate maakt gebruik van een daarop aangebracht gaiter systeem. U kunt de twee naast elkaar vergelijken door hier.

Mijn testikels meegezogen in de buis wanneer ik het pompen! Hoe kan ik voorkomen dat dit gebeurt !?

Dit is een veelvoorkomend probleem met jongens die net beginnen en hebben geen omtrek nog niet gewonnen. strek altijd uw scrotum voordat pompen, zodat je ballen zijn opknoping onder de hoes. Je wilt nooit je ballen in de pompen buis. Als dat niet genoeg is kunt u gebruik maken van de pompen van de mouwen aan de druk geheel wegvallen op je ballen te maken.

klik hier om Bathmate online bestellen NU

Kan de Bathmate worden gebruikt zonder water?

Ja, Bathmate kan worden gebruikt met of zonder water en met of zonder smering.

Wat smeermiddelen zijn veilig te gebruiken met mijn Bathmate?

De Bathmate kan worden gebruikt met elk soort glijmiddel je wilt. Ik persoonlijk adviseren Pjur – Vind het op amazon, dit spul is geweldig.

Is er een tijdslimiet aan hoe lang ik elke dag kan pompen?

Er is geen limiet aan het aantal keren dat u per dag kan pompen, zolang u geen last heeft van pijn of het vasthouden van water kunt u weer pompen. Ik raad een aantal uren wachten tussen pompen sessies en de tijd per sessie beperken tot 15-20 minuten elk.

Kan ik Bathmate te gebruiken met andere penisvergroting apparaten?

Yep, de meeste jongens gebruiken SizeGenetics en Bathmate samen. Bathmate richt 60% op de singel en 40% van de lengte, en SizeGenetics is ontworpen om penislengte alleen te verhogen. De combinatie van pompen en de hele dag stretching is hoe ik heb opgedaan 1,5 inch tot nu toe. Als je serieus bent “reviseren” je mannelijkheid zoals ik deed vervolgens met behulp van beide is een goed idee.

Ik heb een penis 5 ‘inches of minder, zal de Bathmate werk voor mij?

Ja, als u een kleiner formaat uitgangspunt te gaan met de Hydromax x30 en beginnen met het doen van de dagelijkse penis strekt zich uit in de ochtend en ‘s nachts. Het zal de snelheid van uw lengte winsten en u helpen bij het opvullen van de buis sneller.

Kan ik echt groeien “zo groot als ik wil”?

Vanuit mijn ervaring en wat jongens delen met mij, ik geloof dat het mogelijk is voor elke man om minstens twee duim toe te voegen aan zijn penis lengte. Penile singel Ik kan alleen spreken vanuit mijn eigen ervaring, waarvan ongeveer de helft een duim in permanente winst is geweest. Ik ben nog steeds pompen, en als ik groot ben zal ik deze update.

Ik overweeg de aanschaf van een Bathmate, maar ik weet niet welke een te kopen …

Bathmate maattabel

Bathmate komt in drie smaken; Hercules, Hydromax en Goliath. Hercules is de originele pomp, en Goliath is de grotere versie van de originele pomp. Hydromax x30 en x40 kwam na die twee, en zijn veel meer comfortabel en hebben 30% meer zuigkracht. Koop  Hercules  als je krap bij kas en hebben een penis tot 8 inches. Koop  Hydromax x30  als u wilt dat de sterkere pomp en comfortabeler design- als je jonger bent dan 7 inches. Koop  Hydromax x40  als je het comfort factor, sterker pomp willen en staan ​​onder 8,5 inch. Koop  Goliath  als u meer dan 8,5 inch.

Zal de Bathmate Hydromax oorzaak vochtretentie?

Vochtophoping plaatsvindt van over-pompen (pompen bij een hoge kracht voor te lange periode van tijd). Om te voorkomen dat het vasthouden van vocht beginnen te pompen gedurende 10 minuten, en ga vanaf daar zo leren wat het beste voelt.

Wat is inbegrepen bij de Bathmate?

De penis pomp en handleiding zijn opgenomen in de verpakking. Als u geïnteresseerd bent in een kit begonnen zijn, check out de Bathmate gave zakken – zij omvatten; Douche Strap Storage Bag Condooms Branded Towel Branded Lube Reinigingsborstel – USB Stick Deze wordt meegeleverd met de Bathmate Package, niet de basis-pomp.

Mijn Bathmate Hydromax x30 lekt lucht door de klep! Is het gebroken?

Ja, Bathmate had enkele productieproblemen mei 2013, en als je gedurende die tijd besteld kunt u een defect model hebben ontvangen. Deze worden vervangen zonder kosten voor u, neem dan contact met de retailer die u gekocht van en het probleem uit te leggen.

Wat is dit hoor ik over nagemaakte Bathmate pompen op eBay en Amazon?

Bathmate is een enorm succes met hun klanten, en het succes rassen imitators. Geen officiële bathmate retailers te verkopen op eBay of Rotonde als u een korting product moet je weer vragen om uw geld besteld. Deze zijn niet vervaardigd volgens de hoge kwaliteitseisen Bathmate staat bekend om, en de ongelijke pompen druk kan penis blauwe plekken en schade veroorzaken. heb altijd van een vertrouwde officiële dealer.

klik hier om Bathmate bestellen bij de officiële dealer

77/100 : by 72 users
BUY NOW »